- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwo czy kariera???
Macierzyństwo czy kariera???
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bombel uwielbiam CięDla mnie w tej chwili najważniejsze jest dziecko i zawsze będzie co nie oznacza że przez nie,nie mogę robić kariery zawodowej. Przyjdzie taki moment,że zechcę wrócić na rynek pracy to wrócę Jak już dziewczyny pisały -macierzyństwo można pogodzić z karierą.Wystarczą chęci i dobra organizacja
wszystko można pogodzić i wcale nie oznacza, że taka mama jest gorsza, bo nie poświęca 100%swojej uwagi dziecku. uważam, że w dzisiejszych czasach trzeba patrzeć przyszłościowo. im później zaczniemy pracę zawodową, tym będzie później trudniej ją znaleźć, o emeryturze nie wspomnę . poza tym kiedyś nasze dzieci wyfruną z gniazda, a co z nami? ale chyba i tak najważniejsza jest kwestia finansów- rzadko bywa, że wystarcza tylko 1 wypłata
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
- Otrzymane podziękowania: 0
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Ja nabliższe 3 latka spędzę z Lenką i bardzo chcę i moim przypadku kwestie finansowe nie przemawiają na korzyść powrotu do pracy (bo okazuje się,że z moją pensją pracowałabym tylko na nianię a poza domem od 5-17 ),z samą pensją męża też będzie ciężko,ale może jakoś damy rade.Tak więc spędzamy każdy dzień razem i co dzień uczymy się czegoś nowego.... o sobie też .
- Hanzel01
- Wylogowany
- gaworzenie
- Domii1983
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1