- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- SAB SIMPLEX kropelki na kolkę
SAB SIMPLEX kropelki na kolkę
- Aguśka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- jest już mały bzik ;)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #49547 przez Aguśka
Nie możesz już patrzeć na ból dziecka?
Sab Simplex to ostatnia i najskuteczniejsza deska ratunku! ORYGINALNE NIEMIECKIE kropelki, gęste (nie czeskie) produkowane przez najlepszego producenta PFIZER. Kupione w aptece niemieckiej.Krople nowe, zamknięte fabrycznie, nigdy nieotwierane.
Data ważności do 5. 2013. Przetestowane na własnym dziecku. Jedna buteleczka starczyła na ponad miesiąc. Nie stosowałam ich wg ulotki. Maluszkowi podawałam mniej kropelek i były tak samo skuteczne.została mi tylko 1 buteleczka. Cena 40 zł + ewentualne koszty przesyłki (poczta lub kurier)
Polecam jako mama tel 501899420 lub @ Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Sab Simplex to ostatnia i najskuteczniejsza deska ratunku! ORYGINALNE NIEMIECKIE kropelki, gęste (nie czeskie) produkowane przez najlepszego producenta PFIZER. Kupione w aptece niemieckiej.Krople nowe, zamknięte fabrycznie, nigdy nieotwierane.
Data ważności do 5. 2013. Przetestowane na własnym dziecku. Jedna buteleczka starczyła na ponad miesiąc. Nie stosowałam ich wg ulotki. Maluszkowi podawałam mniej kropelek i były tak samo skuteczne.została mi tylko 1 buteleczka. Cena 40 zł + ewentualne koszty przesyłki (poczta lub kurier)
Polecam jako mama tel 501899420 lub @ Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Temat został zablokowany.
- martela89
- Gość
13 lata 11 miesiąc temu #49654 przez martela89
Na moją córkę niestety nie działały
Ale dużo o nich czytałam i wiem,że wielu dzieciom pomaga.
Ale dużo o nich czytałam i wiem,że wielu dzieciom pomaga.
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aguśka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- jest już mały bzik ;)
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51143 przez sloneczko
swoja droga na moja tez Sab Simplex nie pomagal, a kolke mialam do 6msc. jezeli tak bardzo chcecie dziecku pomoc polecilabym Lefax jest w kazdej polskiej aptece dostepny, cenowo bedzie tanszy niz Sab simpex i kazdemu dziecku pomoze, jest dla niemowlakow, dzieci i doroslych! smakowo i zapachowo jest dobry.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez sloneczko.
- Aguśka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- jest już mały bzik ;)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51197 przez Aguśka
dziewczyny teraz coś nie w temacie...
możecie coś polecić dobrego na ząbkowanie?
mój okruszek zaczyna powoli chyba już ząbkować. Strasznie się ślini i przez cały czas trzyma rączkę w buzi, czasami to zaczyna się tak złościć , że się pręży i płacze. Najgorsze jest to że nie chce w ogóle gryzaków ,,ciumkać" choć ma kilka rodzajów
możecie coś polecić dobrego na ząbkowanie?
mój okruszek zaczyna powoli chyba już ząbkować. Strasznie się ślini i przez cały czas trzyma rączkę w buzi, czasami to zaczyna się tak złościć , że się pręży i płacze. Najgorsze jest to że nie chce w ogóle gryzaków ,,ciumkać" choć ma kilka rodzajów
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Mniej Więcej
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martela89
- Gość
13 lata 11 miesiąc temu #51227 przez martela89
Maść to dentinox,a czopki Viburkol faktycznie dobre są.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51240 przez sloneczko
martela89 napisał:
a tutaj na ten temat masz wiecej informacji, www.zapytajpolozna.pl/forum/dziecko/rozw...2022-zabkowanie.html
tez polecam!!Maść to dentinox,a czopki Viburkol faktycznie dobre są.
a tutaj na ten temat masz wiecej informacji, www.zapytajpolozna.pl/forum/dziecko/rozw...2022-zabkowanie.html