- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130466 przez @nulka
witam śpioszki i pracusie
Gosiak święte słowa, złote usta - w końcu gdzieś kiedyś pójdziemy
Same widzicie, że my nie mamy schiza na zapłodnienie bo nam się nawet kalendarze piętrolą
A czy to nie obojętne??? Byle iść...Ja mam taką słabą orientację w terenie że gdzie bym nie poszła to i tak się będę gubić. Na pytania kwietniówek będę odpowiadać grudniówkom, tak już mam....ehh
Lacrijka ja też mam chatkę puchatka w lesie prawie i neta mam więc spoko.
@ nie masz bo nas chcesz z tymi kwietniówkami wyrolować i sama bez nas na luty się wystosowałaś ha!!! rozpracowałam Cię Kochaniutka!! A my z Gosiakiem naiwniary zostaniemy tu jak sieroty cholera wie do kiedy. No Gosiak najpóźniej za 3 tygodnie mnie opuści...
a ja tu do emerytury zostanę....
idę do roboty bo mi walina mózg
miłego dnia
Gosiak święte słowa, złote usta - w końcu gdzieś kiedyś pójdziemy
Same widzicie, że my nie mamy schiza na zapłodnienie bo nam się nawet kalendarze piętrolą
A czy to nie obojętne??? Byle iść...Ja mam taką słabą orientację w terenie że gdzie bym nie poszła to i tak się będę gubić. Na pytania kwietniówek będę odpowiadać grudniówkom, tak już mam....ehh
Lacrijka ja też mam chatkę puchatka w lesie prawie i neta mam więc spoko.
@ nie masz bo nas chcesz z tymi kwietniówkami wyrolować i sama bez nas na luty się wystosowałaś ha!!! rozpracowałam Cię Kochaniutka!! A my z Gosiakiem naiwniary zostaniemy tu jak sieroty cholera wie do kiedy. No Gosiak najpóźniej za 3 tygodnie mnie opuści...
a ja tu do emerytury zostanę....
idę do roboty bo mi walina mózg
miłego dnia
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130468 przez Lacrijka
Tjaaaaa, moze i pojde na luty ale 2000 fewernastego roku O !!!!!
A co do neta, to tak wlasnie sie zastanawiam skad bedziemy mieli neta..Musze chyba dzis popytac sąsiadów skąd maja bo juz w sumie mozna by było załatwiac podłaczanie..
Swedza mnie testy, dobrze ze ich nie kupiłam jeszcze bo bym trzaskała 5 dziennie z mina naiwniaka
Macie pomysl na jakies fajne przekaski, takie które mozna podac przy grillu ??? jakies sałatki takie letnie.. Jutro sie nam troche gosci zwali bo poprzypominali sobie ze rok temu bawili sie u nas na weselu wiec mamy rocznice w niedziele.. a co za tym idzie, stuka nam rok starań o dzidka...Jeszcze troche i sie zakwalifikujemy do badań nieplodności małżeńskiej hahahaha..
Dobra, uciekam na zakupki bo maz sie odfochał i dał wypłate
papapapapapapa
A co do neta, to tak wlasnie sie zastanawiam skad bedziemy mieli neta..Musze chyba dzis popytac sąsiadów skąd maja bo juz w sumie mozna by było załatwiac podłaczanie..
Swedza mnie testy, dobrze ze ich nie kupiłam jeszcze bo bym trzaskała 5 dziennie z mina naiwniaka
Macie pomysl na jakies fajne przekaski, takie które mozna podac przy grillu ??? jakies sałatki takie letnie.. Jutro sie nam troche gosci zwali bo poprzypominali sobie ze rok temu bawili sie u nas na weselu wiec mamy rocznice w niedziele.. a co za tym idzie, stuka nam rok starań o dzidka...Jeszcze troche i sie zakwalifikujemy do badań nieplodności małżeńskiej hahahaha..
Dobra, uciekam na zakupki bo maz sie odfochał i dał wypłate
papapapapapapa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130514 przez Grudniowa Jagoda 79
czesc dziewczynki
Gosiak ja tez tak mialam i mimo to mnie nie chcialo zalogowac.Nie wiem o co kaman ale najwazniejsze ze juz jest okej.
Lacrijka napewno bedzie pięknie szczegolnie zima jak sobie w nim napalicie..
A co do @ nie chce zastepowac miejsca Mirelli ale mam przeczucia ze nie przyjdzie
Nie zostaniesz sama a ja ??
gabi jesli bedziesz chciala sie wypłakac wal jak w dym, sciskam cie mocno.Uda sie zobaczysz , nie zamykaj sie w sobie zobaczysz przyjdzie ten czas ze i Ty bedziesz cieszyła sie rosnacym brzuszkiem.
A tu obiecane fotki
Gosiak ja tez tak mialam i mimo to mnie nie chcialo zalogowac.Nie wiem o co kaman ale najwazniejsze ze juz jest okej.
Lacrijka napewno bedzie pięknie szczegolnie zima jak sobie w nim napalicie..
A co do @ nie chce zastepowac miejsca Mirelli ale mam przeczucia ze nie przyjdzie
Nie zostaniesz sama a ja ??
gabi jesli bedziesz chciala sie wypłakac wal jak w dym, sciskam cie mocno.Uda sie zobaczysz , nie zamykaj sie w sobie zobaczysz przyjdzie ten czas ze i Ty bedziesz cieszyła sie rosnacym brzuszkiem.
A tu obiecane fotki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130518 przez Mirella
Siedzę na tych staraczkach od początku i nie wiedziałam, że tu są jakieś gangi zaczynam się bać
acha, ja i tak tu będę do końca świata siedziała, i tylko ekipy mi się będą zmieniać, ehhhm, żebyście wiedziały jak to się trudno rozstawać.... dlatego macie mi tu przyłazić, jasne?
Jagoda, nie piszesz trzy razy dziennie, dzieciaków pokazać nie chcesz, no mam palnąć? Bo jakoś nie ma kogo dzisiaj
no @nulkę może bo bredzi że do emerytury z nami zostanie.... znaczy niech zostanie, w końcu Duśka nie musi być jedyną maskotką tutaj
No proszę, ledwo palnęłam, już dodała, to działa
Piękne masz dzieciaki, takie małe szelmy, już charakterki widać na buźkach, mała dama i mały łobuziak wyściskaj od ciotki czarownicy, duże to może się nie będą bały
acha, ja i tak tu będę do końca świata siedziała, i tylko ekipy mi się będą zmieniać, ehhhm, żebyście wiedziały jak to się trudno rozstawać.... dlatego macie mi tu przyłazić, jasne?
Jagoda, nie piszesz trzy razy dziennie, dzieciaków pokazać nie chcesz, no mam palnąć? Bo jakoś nie ma kogo dzisiaj
no @nulkę może bo bredzi że do emerytury z nami zostanie.... znaczy niech zostanie, w końcu Duśka nie musi być jedyną maskotką tutaj
No proszę, ledwo palnęłam, już dodała, to działa
Piękne masz dzieciaki, takie małe szelmy, już charakterki widać na buźkach, mała dama i mały łobuziak wyściskaj od ciotki czarownicy, duże to może się nie będą bały
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Mirella.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130529 przez Lacrijka
WWWłaala!! Chiałyscie dzieciaczki Jagody i macie Ciocia Lacri jak poprosi to nie ma bata ze nie
Sliczne te małe Jagodzianki są..Dziewuszka to bedzie lala jak nic
Sliczne te małe Jagodzianki są..Dziewuszka to bedzie lala jak nic
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130545 przez Kredka
Cześć! @nulka oj wk...na byłam i to bardzo. Dziś jest nowy dzień i już samopoczucie lepiej Wzięłam dziś wolne i wreszcie się wyspałam Śniło mi się dzisiaj wieeelki brzucholek (a to pewnie dlatego że wczoraj z koleżanką całe popołudnie gadałyśmy o dzieciach, brzuszkach )
Dzięki wszystkim za wsparcie Wczoraj nie mialam czasu Was podczytać ale dziś mam nadzieje to nadrobic
Dzięki wszystkim za wsparcie Wczoraj nie mialam czasu Was podczytać ale dziś mam nadzieje to nadrobic
No to miłego dnia dziewuszki
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #130549 przez gabi28
mam coś dla was,a zwłaszcza dla siebie
czas-dla-siebie.blog.onet.pl/Czy-walczyc...cene,2,ID428039096,n
czas-dla-siebie.blog.onet.pl/Czy-walczyc...cene,2,ID428039096,n
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #130557 przez gosiak
Witam
Jagoda dzieciaki masz świetne
Kredka cieszę się że u Ciebie już lepiej oby tak dalej
Lacrijka no zależy jaki masz drut bo "jaki kto ma drut taki ma internet" ja mieszkam na zadupiu blisko lasu i internet działa bez zakłóceń
i nie wiem com jeszcze miała napisać
Jagoda dzieciaki masz świetne
Kredka cieszę się że u Ciebie już lepiej oby tak dalej
Lacrijka no zależy jaki masz drut bo "jaki kto ma drut taki ma internet" ja mieszkam na zadupiu blisko lasu i internet działa bez zakłóceń
i nie wiem com jeszcze miała napisać
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #130593 przez madziaska
jagodka piekne usrwiski, paulinka cala mama
Kredka dobrze, ze juz dobrze
Gabi z tego co kojaze to Twoj pierwszy cykl, wiec nie lam sie Kochana, pierwsze rozczarowanie masz za soba... To nie takie hop siup I na Ciebie przyjdzie czas...Trzymaj sie kochana
A WY dziewczyny nie gadajcie bzdur, ze fasoli nie bedzie!!!!!!! Bedzie, musi byc i juz !!!! My wszytskie zafasolkowane trzymamay za WAS mocno kciuki
Kredka dobrze, ze juz dobrze
Gabi z tego co kojaze to Twoj pierwszy cykl, wiec nie lam sie Kochana, pierwsze rozczarowanie masz za soba... To nie takie hop siup I na Ciebie przyjdzie czas...Trzymaj sie kochana
A WY dziewczyny nie gadajcie bzdur, ze fasoli nie bedzie!!!!!!! Bedzie, musi byc i juz !!!! My wszytskie zafasolkowane trzymamay za WAS mocno kciuki
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130596 przez Lacrijka
Noooooo, w koncy sie wyszykowałam i zdupiam na zakupki...taki gorac sie zrobil ze az strach z domu wychodzic Musze malzowi autko podmienic bo u mnie klima nie nabita Moze sie nie kapnie...jego czarne moje czerwobe to na "cz" i to na "czy"
Cos Wam kupic, bo jadęęęęęęęęęęęęęęęę !?
Cos Wam kupic, bo jadęęęęęęęęęęęęęęęę !?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej