BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #206058 przez gorla
mesy a to coś co zakłada się na noc na haluksa to stosowałaś??
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #206060 przez mesy
gorla na no mam takie coś plastikowe hehe nie wiem jak to się nazywa a na dzień takie gumki między palce i nic mi już to nie robi :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206061 przez gorla
mesy ty kłamczucho nie teskniłaś, bo sprawdzałam o 9 i cie nie było i o 12 tyż nie i co??? :) :)

a my od kwietnia gdzieś, 6 miesięcy z tym, ze ja wiem że mam porypane hormony.

13 pazdziernika mam endo, potem badania hormonalne i potem to usg. Więc plan działania jest ,a potem to nie wiem. Jeszcze mam 2 miechy do końca roku i potem przymusowe odłożenie staranek. No i te tabsy na żołądek :( niby można ewentualnie brać jakby coś się jednak zdarzyło
13 lata 2 miesiąc temu #206063 przez mesy
gorla jakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: o 9 byłam tu przed 11 wyruszyłam do lekarza i wroóciłam przed 14 :woohoo: :woohoo: :woohoo: grunt że plan działania masz :woohoo: :woohoo: mój plan też jest hehe taki że odpuszczam :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #206065 przez Insomnia
Gorla a czemu odkładasz staranka?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #206067 przez gorla
mesy nie odpuszczaj staranek, nie poddawaj się!!!!!! bez ciśnienia tak, ale nie żeby tak odpuscić

Insomnia odkładam, bo mam byc dawcą szpiku dla brata. On właśnie kończy chemie i wtedy sie okaże. Możliwe, ze lekarze przedłużą czas oczekiwania na przeszczep, ale teraz dostałam przyzwolenie od hematologa, ze mam działać :laugh: tylko nie wychodzi
13 lata 2 miesiąc temu #206070 przez Insomnia
Gorla ale gdyby się teraz udało to i tak mogłabyś być dawcą?

13 lata 2 miesiąc temu #206072 przez gorla
Insomnia wtedy nie mogę oddać szpiku :( całą ciąże i jeszcze pól roku po też nie.

Zresztą bała bym sie tak ryzykować z dzidzią. Podłączają cie do maszyny na 3 godz. rano i 3 godz wieczorem i tak 2 dni. Jedna rurka leci krew do maszyny a drugą wraca taka wyjałowiona krew. Osłabienie, zawroty głowy, mdłości ... beeee

Najgorsze jakbym zaszła a brat potrzebowałby tego szpiku na gwałt.. coś strasznego by to było. Albo brat albo ciąża ..do wyboru
13 lata 2 miesiąc temu #206073 przez Insomnia
Gorla to współczuję, taka sytuacja można powiedzieć bez wyjścia...

13 lata 2 miesiąc temu #206077 przez gorla
Insomnia nie jest tak tragicznie, bo brat reaguje na chemie i możliwe, ze przesuną o jakiś czas. Dlatego tak z tymi lekarzami szaleję, bo szkoda mi czasu na czekanie bezczynne .
A szpik moze być potrzebny w każdej chwili, za rok za 2 za 5 lat. nikt tego nie wie - tak mi hematolog powiedział.
13 lata 2 miesiąc temu #206079 przez Insomnia
Trzymam kciuki za brata i za Ciebie :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #206082 przez gorla
Insomnia dzięki :) ja tam jestem dobrej myśli
13 lata 2 miesiąc temu #206098 przez chłopek
ale mnie mąż wkurzył ja mu obiad zrobilam czekam na niego a on do mnie ze on bedzie z kumplami pił,
13 lata 2 miesiąc temu #206169 przez mesy
chłopek hehe te chłopy :silly: :silly: :silly: mój mnie też dziś wyjątkowo wkurza bo mi dogaduje cały czas :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #206182 przez Aguska23
Witajcie dziewczyny
Mi właśnie mężulek powiedział, że powinnam zacząć się więcej ruszać, bo tłuszczyku mam coraz więcej i że jak mnie poznał to dwa razy chudsza byłam ;p
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia