BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #210005 przez chłopek
no dzisiaj mam 27dc wiec wsumie mogla bym zrobic test, tyle ze ostatnio dostałam @ w 33dc
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #210023 przez magduska
mnie za to boli cale podbrzusze,wiec pewnie za tydzien zawitam @ i kolejny cykl do przodu hehe :-))))
13 lata 2 miesiąc temu #210024 przez mesy
chłopek nie szalej :lol: :lol: :lol: jak masz tak rozbujany cykl to poczekaj jeszcze troszkę .. :silly: :silly: :silly: bo co jak zaś będzie jedna krecha ? się rozczarujesz :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210025 przez mesy
magduska mnie od kilku dni boli brzuch tak samo jak i głowa ale chyba będę mieć płodne bo mnie jajka bolą :silly: :silly: :silly: tzn nie tak jak w poprzednim cyklu bo w poprzedni to tragedia ale coś tam bolą a raczej pieką :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210026 przez vestusia
Chłopek, a Ty w Krynicy Zdrój mieszkasz? Tam już śnieg? No ładnie. W zeszłym roku byłam tam na wycieczce z pracy. Niewiele pamiętam, bo dużo % było he, he, he :D
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210027 przez chłopek
vestusia tak z Krynicy- Zdrój no wczoraj konkretnie sypało

mesy no dobra nie robie testu czekam do środy
13 lata 2 miesiąc temu #210029 przez magduska
mesy ja i tak dostane,wiec nie licze na zadne testy,zreszta teraz to ja nawet sama nie wiem,kiedy mam plodne dni,a kiedy nie hehe :-)ale cycuchy mi urosly,wiec @ zbliza sie cichutko,na szczescie juz nie mam tak napompowanego brzucha i nikt nie mowi mi,ze jestem w ciazy hihi:-)
13 lata 2 miesiąc temu #210032 przez mesy
magduska no ja w tym cyklu też nie liczyłam kiedy mam płodne i nawet nie chciałam liczyć ale organizm sam mnie o tym informuje hehe
A swoją drogą powiem wam że przez ten olej z wiesiołka śluz mi się poprawił .. :lol: :lol: :lol: :lol: mam drugi dzień płodny ale śluz jest a nie tak jak zawsze susza :lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly: :silly:

chłopek czekaj czekaj nie ma co :silly: :silly: :silly: ewentualnie możesz sobie we wtorek rano testa strzelić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210034 przez chłopek
skoro mi pozwalasz :P to we wtorek zrobie :)
13 lata 2 miesiąc temu #210036 przez mesy
chłopek no jasne a co myślałaś nooooo :lol: :lol: :lol: :lol: ja was tu przypilnuje hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210037 przez chłopek
dziewczyny powiedzcie co zrobiłyscie z sukniami ślubnymi ? bo moja nadal w szafie siedzi
13 lata 2 miesiąc temu #210038 przez mesy
chłopek z racji tego że ja miałam czarno białą - w większości czarną z cyrkoniami to wisi w szafie hehe nie sądzę by ktoś ją kupił no chyba że na sylwestra :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210040 przez madziaska
Ja niebawem bede potrzebowala sukni slubnej ;) Juz wybralam model, moze ktoras ma taka do sprzedania/lub podobna ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210041 przez chłopek
no ja mialam cała białą a tez nie ma chętnych
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210043 przez mesy
chłopek mi trochę mojej żal hehe bo myślałam przerobić ją na gorset bo ona taka gorsetowa jest :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia