BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #210171 przez mesy
Insomnia skuteczność oczywiście 99,9 % :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hehe idę do mojego oglądać mam talent :lol: :lol: miłego wieczoru :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #210272 przez gorla
sukienki ślubne śliczne, ja byłam w 4 m-cu ciąży jak brałam ślub :laugh: jak wygrzebie i zmiotę kurz ze zdjęć ślubnych :laugh: :laugh: to wstawię

saiko 3maj sie kochana, następny cykl jest twój

chłopek ty masz termin @ na jutro, a ja mam na dziś ;) ale powiem ci ze nie mam pojęcia kiedy przyjdzie bo w tym cyklu nie wiem kiedy była owulka. Mam co najmniej 3 daty owulki ;) ;)

Insomni ta mantra ;) ja jeszcze nie ten etap, jakm uparta jak osioł
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210273 przez gorla
a to moja, w tej sukni nie było widać brzuszka ale za to na poprawinach ojjjjj tak
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210275 przez gorla
mesy jestem ciekawa tej twojej sukni czarno białej !!! wrzuc fotę :P :P :P :P
13 lata 2 miesiąc temu #210277 przez gorla
madziasku kiedy masz weselicho???? jak nie chcesz zeby było widać brzuch po porodzie to goretowe odpadają. Najlepiej w całości,,nooo zależy jak szybko po porodzie masz tą imprę. U każdego inaczej brzuch schodzi ;) ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210287 przez mesy
gorla jutro wrzucę - obiecuję :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210316 przez gorla
mesy noooo trzymam cie za słowo, a ja latam do wc i sprawdzam czy jest @ , bo non stop mnie ciśnie, chyba pęcherz przeziębiłam :(
13 lata 2 miesiąc temu #210350 przez mesy
gorla czyżby to na pewno pęcherz ? :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210352 przez gorla
mesy tego to nie wiem, mam nadzieję, ze jednak nie ;) ;) testa nie robię poczekam do czwartku, boli jak na @
dawaj fotę sukni!!!!!!!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210385 przez mesy
Dobra masz ale jak zobaczysz to ją kasuję :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210414 przez madziaska
gorla napisał:

madziasku kiedy masz weselicho???? jak nie chcesz zeby było widać brzuch po porodzie to goretowe odpadają. Najlepiej w całości,,nooo zależy jak szybko po porodzie masz tą imprę. U każdego inaczej brzuch schodzi ;) ;)

Gorla prawdopodobnie w maju, czyli pol roku po porodzie, mysle jednak ze brzucha juz nie bede miala, wogole maly mam teraz jak na 8 miesiac, malo przytylam, a lekarz smieje sie, ze jestem "wersja kieszonkowa", wiec mysle ze z brzuchoilem nie bedzie problemu ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210417 przez gorla
mesy wooow :) całkiem nietypowo, normalnie original :laugh: :laugh:

ja właśnie wróciłam z basenu z małą, fajny pan ratownik był ;) ;) ;)

madziasku no pół roku to już trochę, zobaczysz co będzie po porodzie
13 lata 2 miesiąc temu #210424 przez mesy
gorla miała taka być ale też miała być dłuższa no ale poprawki poprawkami i wyszło co wyszło :silly: :silly: :silly:
Kurde widzę u Ciebie aktywna niedziela :silly: :silly: :silly: ja tylko cisto z paczki zrobiłam hehe i gnije :silly: :silly: zresztą pogoda taka se ani nigdzie wyjść ;) ;) ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210425 przez gorla
eee tam wyjścia nie miałam :laugh: oliwia by mnie zamęczyłą na śmierć , już w zeszłą niedzielę jej obiecałam, ale coś wypadło, od rana czekała spakowana i pytała MAMO KIEDY JEDZIEMY!! takze widzisz :) :) od razu załapałam sie na obiad u mamy, małż na rybach od rana :P :P wolna chata, wczoraj stałam pół dnia przy garach dziś nie tykam ich
13 lata 2 miesiąc temu #210426 przez mesy
gorla ale masz się fajnie :lol: :lol: mój to nigdzie nie wychodzi sam hehe cholera :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
A no tak jak Oliwia już tak czekała to wyjścia nie miałaś ;) ;) chociaż jak ja bym miała taką mobilizację jak dziecko też bym chodziła gdzie się tylko da ;) ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia