BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #212892 przez chłopek
hej dziwuszki u mnie @ brak, niedobrze mi cycki mnie bolą no i brzuch
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #212903 przez Mirella
Lacrijka Cię chwilknę zaraz, nie mam teraz czasu tkwić i polować, no, ze dwie godziny muszą stać nie ma bata!!!

Ja też nie liczę i nawet nie zapisuję, genialne uczucie nie Lacrijka? :lol:

Gosiak, naprawdę już rok? Ściemniasz coś ;)
13 lata 5 miesiąc temu #212908 przez magduska
a ja sie pochwale,do mnie zawitala @ w sumie spodziewalam sie jej okolo 18-21,ale jakos ostatnim czasem rozregulowaly mi sie cykle :dry: :dry: wiec sama dokladnie nie wiem kiedy jej sie spodziewac,pewna jestem tego,ze mialam owulke :laugh: ponad tydzien po poprzedniej @,ale jak widac nie trafiony ten cykl :dry: troche mnie to martwi,ale trzeba sie trzymac :laugh: :laugh: wiec za okolo 3 dni zaczynam nowe staranka hehe :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212910 przez gosiak
Mirella serio serio ;) sprawdź sobie w moim profilu data rejestracji ehm..
Lacra dawaj dawaj

Mirella hahah weszłam na Twój profil i widzę że najpierw jest miesiąc w dacie heheh no i masz racje 10 grudnia będę miala rok :P a ja u siebie mam tak data rejestracji 12.10.2010 hehe i myślałam że dzis roczek :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212915 przez ilona
Mirella gosiak nie ściemnia :laugh:

gosiak za rok o tej porze będziesz na forum już jako mamusia z dzieckiem na rękach :) (ciężko się tak pisze) :laugh: :kiss:

edit
ja tez tak spojrzałam jak gosiak :blush:

a Mirella to stara wyga forumowa i niedługo Jej dwa latka stukną :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212917 przez Lacrijka
Tylko uprzedzam, ze domek nie jest jeszcze wykonczony tak.. Kable ze scian na alarm wystaja, zamiast komódek pudła Ikejowskie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: I natrzaskam pod rzad kilka postów bo nie mam czasu edytowac bo zaraz mam Pana od tarasa :) :) :)
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212919 przez Lacrijka
No i widok z okna dla Mirelli..las
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212931 przez gosiak
pindo ja ślepa, szczegółów nie widzę, a lubię nypać :lol: :silly: ale ogólnie super, sama wszystko urządzałaś? czy jakiegoś projektanta najęłaś? elegancko :lol:

a te szufladki pod oknem u was w sypialni i u dzidka to co ? wmurowane szafki?

a i widzę że już sobie drzewo wyrobiłaś :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #212934 przez Lacrijka
Wszystko sama wymyslałam.. Troche nam to zajelo ale 10tys za projekt mamy w kieszeni :) :) :) Wiecej zobaczyc musisz sobie na zywo uwidziec..Nie ma to tamto.. O !
13 lata 5 miesiąc temu #212935 przez agnesssa
Lacrija zajebiaszcze wnętrza :lol: Wszytsko mi się podoba, no super poprostu, jeżeli to sama urządziłaś to powinnaś zostać dekoratorką :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212936 przez Lacrijka
Gosiak, te szafki w sypialni i u dzidka, to sa porobione takie komody wnekowe zeby wykorzystac skosy.. Bo tak to tam po postawieniu sciany zostaje duza, niewykorzystana przestrzen.. A tak to mam szyflady porobione zamiast mebli i nie musze zagracac pokoju dodatkowymi meblami :laugh: :laugh: :laugh:
A te porobane drzewka to nam zostaly po wykarczowaniu tych przy domu.. Beda do kominka na zime hehehe
13 lata 5 miesiąc temu #212938 przez gosiak
pięknie to urządziłaś i zgadzam się z Agnessa powinnaś dekoratorką zostać, każdy szczegół idealny B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #212939 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Gosiak, te szafki w sypialni i u dzidka, to sa porobione takie komody wnekowe zeby wykorzystac skosy.. Bo tak to tam po postawieniu sciany zostaje duza, niewykorzystana przestrzen.. A tak to mam szyflady porobione zamiast mebli i nie musze zagracac pokoju dodatkowymi meblami :laugh: :laugh: :laugh:

no i super :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #212942 przez Lacrijka
A Macka widziałas ????? Ten to wszedzie musi byc hahahahahah :blush: :blush: :blush: :blush:

No, to zdjecia macie i nie brzeczcie juz hahaha Ide sprzatac dalej bo w piatek kolejna parapetówka hahaha Wpadac, kto z okolicy :) :) :) :) :) :) :) :) :)

No i jeszcze został nam taras do zrobienia (sie robi) i jeszcze eMka gabinet ale tam sie wejsc nie da bo nawiózł papierów i nie ma czasu tego ogarnac ..Biedaczek hhahaha :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #212945 przez gosiak
hahahah no teraz dopiero zobaczyłam :lol: :lol: :lol: pilnuje pokoju dzidka :lol:
idę dziecka pilnować :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży