- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212948 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Lacrijka zajebiaszczo!! Kurde mam nadzieje, ze kiedys sie swojego domku dorobie, to Cie zatrudnie jako architekta wnetrz okkkk?? Tylko bym jakas promocje prosila
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 2 miesiąc temu #212950 przez Mirella
Gosiak czyjego dziecka? Mojego byś mogła czasem
Lacrijka no chatka z marzeń po prostu Duśka spojrzała i powiedziała "widziś? pociąg" a okolica cudna, ja mam głównie sosny, brzózek ledwo parę sztuk.
Ilonka Ty mi nie tentegesuj tutaj bo dłużej ode mnie jesteś na forum
Chłopek a Ty nie powinnaś jakiego testa czy jak? Przyznaję że jak zaczynam dzień od nadrobienia 10 stron to potem nie mogę się połapać, przepraszam
Magduska, i tak trzymać, grunt to dobre podejście, weź z Lacrijki przykład
Lacrijka no chatka z marzeń po prostu Duśka spojrzała i powiedziała "widziś? pociąg" a okolica cudna, ja mam głównie sosny, brzózek ledwo parę sztuk.
Ilonka Ty mi nie tentegesuj tutaj bo dłużej ode mnie jesteś na forum
Chłopek a Ty nie powinnaś jakiego testa czy jak? Przyznaję że jak zaczynam dzień od nadrobienia 10 stron to potem nie mogę się połapać, przepraszam
Magduska, i tak trzymać, grunt to dobre podejście, weź z Lacrijki przykład
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212960 przez Mirella
W piątek mówisz? To pojutrze chyba, to wytrzymam jakoś
No pod warunkiem że to pojutrze, wiecie że sie budzę rano i nie wiem jaki mamy dzień tygodnia? Dziś mi kumpela mówi że do osiemnastego jej nie będzie, a ja na to: a który dzisiaj?
Ehhh, włączyłam Duśce starego kompa bo się o kotki z YouTuba upominała, a sama się na stól przeniosłam z lapem, to się usadziła u mnie na kolanach, i jak ja mam pracować? Myślałam że jak zwykle fotel zajmie
No pod warunkiem że to pojutrze, wiecie że sie budzę rano i nie wiem jaki mamy dzień tygodnia? Dziś mi kumpela mówi że do osiemnastego jej nie będzie, a ja na to: a który dzisiaj?
Ehhh, włączyłam Duśce starego kompa bo się o kotki z YouTuba upominała, a sama się na stól przeniosłam z lapem, to się usadziła u mnie na kolanach, i jak ja mam pracować? Myślałam że jak zwykle fotel zajmie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #212963 przez nikusia1988
Lacrijkuś no ślicznie urządziłaś domeczek i popieram że tak elegancko i z klasą po prostu cud miód
A ja to tak skromnie powiem że już całkiem przeniosłam się na Skarbka bo też już jakoś tak mi obco tutaj... Kiedyś ze starą ekipą było lepiej... i popieram że coś się porobiło tutaj i dwie grupy się potworzyły, no ale co tam... nie wracajmy już do tego tematu.
Kilka razy na dzień sobie wejdę popatrzeć co bazgrolicie ale nie mam ochoty się "wtrącać" do tematu. Kiedyś też się mało udzielałam ale przynajmniej co jakiś czas a teraz to mi jakoś tak ochota minęła... Oczywiście nie chcę nikogo urazić z nowych staraczek!!! (bo już przedtem padły takie podejrzenia że my starsze nie tolerujemy młodszych... To tyle ode mnie. Papapa
A ja to tak skromnie powiem że już całkiem przeniosłam się na Skarbka bo też już jakoś tak mi obco tutaj... Kiedyś ze starą ekipą było lepiej... i popieram że coś się porobiło tutaj i dwie grupy się potworzyły, no ale co tam... nie wracajmy już do tego tematu.
Kilka razy na dzień sobie wejdę popatrzeć co bazgrolicie ale nie mam ochoty się "wtrącać" do tematu. Kiedyś też się mało udzielałam ale przynajmniej co jakiś czas a teraz to mi jakoś tak ochota minęła... Oczywiście nie chcę nikogo urazić z nowych staraczek!!! (bo już przedtem padły takie podejrzenia że my starsze nie tolerujemy młodszych... To tyle ode mnie. Papapa
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212965 przez ilona
Lacrijka ja wiem, że Ty masz dobre serce i mi głowy nie urwiesz prawda???
Chciałam być dobra i myślę sobie, że Ci się nie chciało edytować tych postów to ja to zrobię i co? gdzieś mi zginęło zdjęcie lasu
bo w jednym poście mi się nie zmieściło a w drugiem ucięło
NIE CHCIAŁAM ŹLE, NIE BĄDŹ ZŁA
Chciałam być dobra i myślę sobie, że Ci się nie chciało edytować tych postów to ja to zrobię i co? gdzieś mi zginęło zdjęcie lasu
bo w jednym poście mi się nie zmieściło a w drugiem ucięło
NIE CHCIAŁAM ŹLE, NIE BĄDŹ ZŁA
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212967 przez Lacrijka
No tak wlasnie patrze i patrze gdzie wdupiło zdjęcie lasu hahaha.. Ale dobrze ze uporzadkowałas, jest tak jak byc powinno I nie ze mi sie nie chciało ale mialam mało czasu jakby co Zaraz dorzuce to jedno zdjatko.
Dziękuje za opinie dziewuszki.. to pokrzepiające po tym jak mi tesciu dogryza ze u nas to tak czarno i w ogóle.. Mieszka sie super, ale jeszcze duzo przed nami
Dziękuje za opinie dziewuszki.. to pokrzepiające po tym jak mi tesciu dogryza ze u nas to tak czarno i w ogóle.. Mieszka sie super, ale jeszcze duzo przed nami
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #212971 przez Mirella
Nikusia no Cię wezmę i palnę nawet z Duśką na kolanach!!! To ja się zastanawiam dlaczego nie piszesz i co tam się z Tobą podziewa a Ty na jakieś skarbki łazisz???
Napisz lepiej jak tam mikroskop owulacyjny bo tu któraś pytała, i zaraz mi sie oberwie bo nie pamiętam która
Lacrijka teściu od tego jest żeby dogryzać, z definicji wręcz, nie wiesz?
Napisz lepiej jak tam mikroskop owulacyjny bo tu któraś pytała, i zaraz mi sie oberwie bo nie pamiętam która
Lacrijka teściu od tego jest żeby dogryzać, z definicji wręcz, nie wiesz?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #212973 przez agnesssa
Mirella Mesywrzuciła aukcje z allegro i sie nad tym zastanawiałyśmy.
Nikusia jak cos wiesz na ten temat to dawaj, i się więcej udzielaj, bo nam rady dojrzalszych w temacie koleżanek są potrzebne
Nikusia jak cos wiesz na ten temat to dawaj, i się więcej udzielaj, bo nam rady dojrzalszych w temacie koleżanek są potrzebne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez agnesssa.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #212979 przez Lacrijka
Masz racje Mirella - nie ma nic lepszego niz nie liczenie kiedy co, po co, na co... Ciezko mi bedzie sie znow zmobilizowac do planowania powiekszenia rodziny... Ale moze to i lepiej... W pierwszej kolejnosci zajme sie chyba konczeniem domu, bo naprawde w ciazy byłoby mi bardzo ciezko to wszystko wykonac a ile jeszcze musimy zrobic... Wiec ja mam luz do konca roku minimum..tzn jak lekarz da nam zielone swiatło na staranka to nie bede jakos super uwazala ale nie bede tez wyliczac...Mam nadzieje ze tak bedzie...
Co do tescia - to ja wiem ze on sie droczy ze mna.. Ale ilez mozna..Co tu jest to mi pociska.. Ale ja mu mowie ze wole mieszkac tu jak mam niz u nich gdzie jest jak w cepelii hahaha..Tesciowej troche tym cisne ale co tam, bronic jakos sie musze
Co do tescia - to ja wiem ze on sie droczy ze mna.. Ale ilez mozna..Co tu jest to mi pociska.. Ale ja mu mowie ze wole mieszkac tu jak mam niz u nich gdzie jest jak w cepelii hahaha..Tesciowej troche tym cisne ale co tam, bronic jakos sie musze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 2 miesiąc temu #212984 przez Asik
Hallo kochane
Lacrijka ojjj ale masz suuuper urządzony domek noo zmysł architektoniczny masz po prostu alegancko..zazdraszczammm
Tak czytam te posty o tym kiedy , która tu zawitała no to ja za 10 dni mam rocznicę jak do staraczek dołączyłam a tu kurczę za 5 dni Szymczysław Wielki kończy 2 mce załapałam się w ciągu roku na oba wątki a w zasadzie to i na trzy staraczka, ciężarówka i mamuśka
Nikusia ojj ty tyyy zdrajczyni mam nadzieje że napiszesz choć od czasu do czasu co tam u Ciebie słychać
Lacrijka ojjj ale masz suuuper urządzony domek noo zmysł architektoniczny masz po prostu alegancko..zazdraszczammm
Tak czytam te posty o tym kiedy , która tu zawitała no to ja za 10 dni mam rocznicę jak do staraczek dołączyłam a tu kurczę za 5 dni Szymczysław Wielki kończy 2 mce załapałam się w ciągu roku na oba wątki a w zasadzie to i na trzy staraczka, ciężarówka i mamuśka
Nikusia ojj ty tyyy zdrajczyni mam nadzieje że napiszesz choć od czasu do czasu co tam u Ciebie słychać
- magga146
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Madzia
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0