BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 tygodni temu #246192 przez ilona
Gosiak do 10 spałaś :cheer:
Zazdraszczam szalenie :laugh:

Juz niedługo Ci się skończy maleńka. Życzę oby jak najszybciej :blink:
JA np. dziś spałam 4 godziny i o dziwo czuje się dobrze :)

Zaufanie, zaufaniem ale chyba bym miała wątpliwości co do spania w jednym pokoju. :angry:

Lacra mandarynki mam tak przepyszne, że byś zjadła kilogram i byś mówiła że mało :laugh:
Prosto z Hiszpanii zerwane przez tatusia mojego 2 dni temu :blink: :P
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #246195 przez monka
Emilka, a jak Twój mąż się na to zapatruje???
13 lata 4 tygodni temu #246206 przez madziaska
gosiak napisał:

madziaska słońce jak tam? jakieś znaki maleństwo już daje?[/quote]

Gosiak wez mi nawet nie mow... Siedze i czekam... Cos tam niby pobolewa, ale nic szczegolnego. Mam nadzieje, ze Hania nie bedzie czekala zbyt dlugo :silly:
13 lata 4 tygodni temu #246208 przez Emilia_m
Mąż powiedział szefowi, że nie ma nawet mowy o jednym pokoju. Facet na to że nie on meldował w pokojach tylko hr-y. Mąż do hr-ów z pretensjami, a oni że mają ograniczony budżet i tak będzie. WIęc mąż stwierdził że swój pokój wynajmie, za swoje. Ale baba jest perfidna. Podobno siada mu na biurko, cycki wystawia, ze niby jej gorąco, ostatnio mu maila wysłała, że nie ma na sobie majtek! serio, pokazał mi tego maila. Zadzwoniła do mnie i mówiła, że tak dobrze jej z nim i w ogóle. Sory ale nie myślałam, ze baby są tak perfidne. On swoje a ona swoje. Ufam mężowi, ale same wiecie co się dzieje na takich wyjazdach. Grupa ma być z całej Polski, więc będzie impreza, już powiedziała że się nim zajmie. Zabronić mu jechać nie mogę bo od tego zależy awans na który pracuje ponad rok, a teraz kiedy nie mam pracy wszystkie pieniadze potrzebne. Ale zaufanie zaufaniem, tylko nie wiem co sie bedzie działo, jak poleje się alkohol i rozluźni atmosfera i jesze skoro wiem z kim jedzie. Nie wiem co robić
13 lata 4 tygodni temu #246214 przez Sasetka_88
Emilia_m : No to nie za fajnie .. To nich Twój M. wynajmnie sobie pokój za swoją kasę i będzie :) A ak facet ma rozum to nic złego się nie stanie .. A baby są różne, masakra .. :/
Jeśli facet jest ok to nie masz o co sie martwić ;) Nie każdy facet pod wpływem alkoholu robi różne rzeczy :)
13 lata 4 tygodni temu #246216 przez monka
Kurcze Emilka nie zazdroszczę. Laska przeszła już samą siebie. Musisz poprosić męża, żeby nie rozluźniał się zbyt mocno, bo ta lafirynda może to wykorzystać w najmniej oczekiwanym momencie albo co gorsza sama będzie próbowała go upić :( Nie dziwię Ci się, że nie wiesz co robić :( Ale głowa do góry. Mąż jest z Tobą szczery, więc połowa sukcesu :)
13 lata 4 tygodni temu #246219 przez mesy
Emilka podzielam zdanie monki ;) ;) ;)
Kurczę głupia sytuacja ale z tego co piszesz mąż jest z tobą szczery więc nie masz się co zamartwiać ...... Baby są okropne ... :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 4 tygodni temu #246225 przez Emilia_m
Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa. Wiem, że muszę mu ufać, ale nei mam sił ani na sytuację ani na te kobietę. Boję się że nawet jeśli nie dojdzie do niczego, to ona i tak będzie wydzwaniać, kłamać a co gorsza narobi zamieszania w pracy. Chcę mu ufać, ale jej nie ufam, wprost przeciwnie. Nic tylko leżeć i płakać... A mąż jest szczery, jak go za język pociągnę :laugh:
13 lata 4 tygodni temu #246228 przez emka
Ajłonka osz kurcze felek!!! czy tam motylanoga! :blink: No to zostaje nam termin po Nowym Roku moze do tego czasu wszystkie będą już ciężarne :) :blink:
Ładuj armate!!! :laugh:

Emilka No kurcze nie zazdroszczę, nie lubie być zazdrosna ale czasem mi sie zdarza i potem jestem na siebie wściekła! Ale Ty kochana masz ku temu faktycznie powody, Monka ma racje, niech pogada z szefem w sprawie drugiego pokoju. Co to za lafirynda, ze otwarcie ci takie rzeczy mówi, chociaż z drugiej strony moze nie miała na mysli twojego męża, bo inaczej by takich głupot nie gadała. Ehhh masz zagwostkę, ale radzę ci nie nakrecaj sie bo stres nie wskazany ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 tygodni temu #246231 przez chłopek
witam ja dzisiaj o 11 wstałam:) migrenę miałam całą noc. jutro do gina jadeę
13 lata 4 tygodni temu #246232 przez Sasetka_88
Ja też mam dość .. Ehh .. Niby mam dni płodne, a meża do soboty nie ma w domu :( Chyba idę do sąsiada :D ^^
13 lata 4 tygodni temu #246238 przez Dorotka88
Widzialam 1 odp za co dziekuje, obecnie nie ma okresu, nadal malutkie plamienie i pojawilo sie parcie na pecherz a wiec czuje potrzebe czesciej odwiedzac toalete. No i pojawily sie poranne nudnosci. Nie wiem co myslec, licze na rady ze strony innych staraczek :* z gory dziekuje :*
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #246239 przez Mirella
Emilia, jak mąż za swoje pokój wynajmuje to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś razem z nim pojechała :lol:

Dalej mam starankowego doła, starania są bez sensu a bociany ślepe, trzy razy leciał i trzy razy wylądował obok, no to już po zawodach, do trzech razy sztuka i nie wyszło. Ale że Was lubię to czasem się odezwę :P

Dorotka, staraczki nic mądrego nie powiedzą, poza poczekaj lub zrób betę, własnie dlatego że to staraczki i niejedno widziały. Ileż to juz tu było objawów typowo ciązowych i @ przychodziła, albo odwrotnie, typowo na @ a potem dwie kreski, to nawet ja stara niestaraczka nie jestem w stanie policzyć. Po prostu na Twoje pytania nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
13 lata 4 tygodni temu #246246 przez agnesssa
Dorotka88 Kiedy robiłaś ostatni test ciążowy? Ja też bym na Twoim miejscu betę zrobiła, przynajmniej już byś wiedziała co i jak... a te objawy ciążowe, to ja np miałam milion razy a w ciąży nie byłam :dry: Ale z całych sił życzę Ci, żebyś była w ciąży :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 tygodni temu #246247 przez Sasetka_88
Luknijcie na moje tempki listopadowe :

8dc - 36,7
9dc - 36,7
10dc - 36,9
11dc - 36,7
12dc - 36,6
13dc - 36,8
14dc - 37
15dc - 36,8