BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 tygodni temu #246274 przez Emilia_m
Gosiak, ufać ufać tylko kurde tej babie nie ufać, skoro dzwoniła do mnie i z imienia i nazwiska się przedstawia, wie z kim rozmawia i opowiada takie rzeczy, ze szok, albo pisze smsy. Więc pojeban. równo, przepraszam za słownictwo. Dziewczyny cieszę się waszym szczęściem, mam nadzieję też nidługo wyliczać owu i móc wierzyć, że @ już nie będzie :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #246278 przez ann-sunshine
Dorotka, tak jak dziewczyny mówią zrób betę z krwi i drugi test z moczu, albo cierpliwie czekaj na usg w przyszłym tygodniu, żadna z nas nie ma rentgena w oczach i nie powie Ci czy to ciąża czy nie.

Emilka, niech mąż zadzwoni do hotelu w którym będą zakwaterowani i powie recepcjonistce jaka jest sprawa, może da radę łóżko dla niego w innym pokoju facetów wstawić? Zawsze przynajmniej można spróbować pogadać i obejść ustalenia (mówi Ci to recepcjonistka ;) ) a jak nie, to osobny pokój za własną kasę zostaje.

Mirellcia, i pozostałe które łapią doły - doły przyszły bo zima idzie i ponuro za oknem i buro i nic się nie chce. Utulam Was cieplutko :kiss:

Madziaska, współczuję tego czekania, ale już niedługo kochana :kiss:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #246281 przez Sasetka_88
Mój wykres listpadowy :

28dni.pl/cycles/175791

Czy tu coś już widać?
13 lata 4 tygodni temu #246283 przez Dorotka88
Pojde jutro na bete jesli do jutra nie dostane @ i zrobie test z moczu w sobote rano, wiem ze nie macie rentgena w oczach, ale jestem blada w tych sprawach
13 lata 4 tygodni temu #246292 przez Emilia_m
ann-sunshine dzięki za pomysł, powiem mężowi, może tą drogą!

Wiecie że to ona poprosiła o wspólny pokój!!! Kobieta z hr początkowo protestowała, a ta jej powiedziała że nasze małżeństwo jest skończone więc pocieszy mojego rafała. Napisał mi kobieta z hr - równa babka, mąż zdradził ją z koleżanką córki, więc solidarność jajników 100%! - że tak jej powiedziała, rozumiecie to. Ale to nie wszystko. Bo bym zapomniała. Mąż dostał z firmy opiekę medyczną w Damianie, jak wszyscy wraz z rodziną. Do firmy przychodzą wyciągi co miesiąc do finansów o ilości wizyt. Ona właśnie to rozlicza! I wyczaiła że byłam na wizycie u ginekologa i babce z hr powiedziała że nasze małżeństwo jest skończone bo my dzieci nie możemy mieć i pokazała jej wyciąg. Co za tupet. Początkowo się nie przejmowałam, myślę wariatka, jak olejemy to odpuści, ale teraz to mam ochotę jej oczy wydrapać.
13 lata 4 tygodni temu #246304 przez monka
Twój mąż powinien tą pinde o molestowanie seksualne oskarżyć!!! Ona jest niezrównoważona psychicznie i emocjonalnie!!!
13 lata 4 tygodni temu #246306 przez gosiak
Emilia a może Twój mąż powinien jej jasno powiedzieć żeby się odczepiła bo i tak nic swoimi podstępami nie zdziała?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 tygodni temu #246307 przez emka
Emiliam Wiesz co kochana, Ty se lepiej z meżem porozmawiaj, przecież ktoś jej musi o waszych problemach donosić. :huh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #246308 przez emka
W tych sprawach trzeba być obiektywnym, nie bronie tej baby, bo pewnie też bym jej oczy wydrapała, ale musiał sie żalić lub coś...
gosiak Ma racje tylko mocna reakcja z jego strony moze uratować sytuacje!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 tygodni temu #246310 przez monka
Emilka czy Twój mąż wie o tym wszystkim, co ona wyprawia???
13 lata 4 tygodni temu #246311 przez Emilia_m
Dziewczyny super że was mam, na prawdę. Lafirynda odpowiada za rozliczenia finansowe tej karty medycznej. Ma nazwisko moje i ma też nazwisko specjalisty z datą kiedy byłam. Więc nie musi jej nikt donosić, skoro to przychodzi bezpośrednio do niej. Mąż nie żalił się jej, tylko rozmawiał ze znajomym z którym pracuje. 9 lat starali się z żoną o dziecko i próbowali wszystkiego, chyba szuka u niego pocieszenia. Może poskładała wszystko w całość. Jej nagabywanie zaczęło się jak tylko zaczęli razem pracować. I wtedy zaprosiła go na lunch, ale mąż jej odmówił i od razu powiedział, że ma żonę i jest szczęśliwy. Odczepiła się na miesiąc a potem zaczęła nękać mnie i jego. Zostawiała mu liściki, raz zrobił jej awanturę w pracy, żeby się odczepiła. Nie wiem czy nie powinien pogadać o tym z szefem, żeby jej gdzieś nie przenieśli czy coś. Staram sie być obiektywna, nie wiem czemu kobieta jest taka, ale w dziale są jeszcze 3 inne i żadna taka nie jest.
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #246313 przez Mirella
sasetka żeby zobaczyć Twój wykres trzeba mieć konto na 28dni, może zrób zrzut ekranu to dziewczyny coś powiedzą...

Emilia no to pozostaje publiczne zbluzganie jej przez męża, tak żeby wszyscy w firmie widzieli, może jak wyjdzie na kretynkę to da spokój...
13 lata 4 tygodni temu #246320 przez Sasetka_88
Mirella: Jak mam to zrobić?:(
13 lata 4 tygodni temu #246328 przez agnesssa
Sasetka zrób printscrina w paincie wytnij tylko wykres i wrzuć tutaj :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 tygodni temu #246332 przez Sasetka_88
Nie wiem jak :/
Moderatorzy: kasiorailona