- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 6 miesiąc temu #376162 przez gorla
Dave gratki wielkie !!!!!! ale kreski grubaśne jak nic
Inso super , ze serducho słyszałaś niech fasolek rosnie zdrowo. A jaka juz duża fasolinka??
U mnie też pogoda *ujowa, siedze u rodziców i mi sie nudzi zaraz musze na miasto lecieć , bo moja córa jutro kwiaty prószy i ni mamy narzutki białej, ciul wie jaka pogoda jutro będzie
Emka moja tez mnie o trampolinę meczy, bo kilka na wiosce w ogrodzie stoi a piec domów na krzyż u nas, małż jej kupił taka małą, ale wiesz... za mała ona chce inną, ale szkoda mi kasiory U nas na topie kuce z My litlle Pony
A ja cos mało tyję , jakoś apetytu nie mam, często mam jeszcze mdłości wieczorami , mała lezy na żołądku. I płytkę mam z usg, bo emek nie mógł byc ze mną. Chyba miał nadzieję na synka, ale nie okazał tego, będzie rodzynkiem i 3 baby bezie miał hehe teraz dopiero bedzie czekał w aucie na wyjście nie poł godz. ale dwie Oliwia grzebie sie dłużej ode mnie lata szuka torebki pakuje pierdoły.. masakra jak nic
Inso super , ze serducho słyszałaś niech fasolek rosnie zdrowo. A jaka juz duża fasolinka??
U mnie też pogoda *ujowa, siedze u rodziców i mi sie nudzi zaraz musze na miasto lecieć , bo moja córa jutro kwiaty prószy i ni mamy narzutki białej, ciul wie jaka pogoda jutro będzie
Emka moja tez mnie o trampolinę meczy, bo kilka na wiosce w ogrodzie stoi a piec domów na krzyż u nas, małż jej kupił taka małą, ale wiesz... za mała ona chce inną, ale szkoda mi kasiory U nas na topie kuce z My litlle Pony
A ja cos mało tyję , jakoś apetytu nie mam, często mam jeszcze mdłości wieczorami , mała lezy na żołądku. I płytkę mam z usg, bo emek nie mógł byc ze mną. Chyba miał nadzieję na synka, ale nie okazał tego, będzie rodzynkiem i 3 baby bezie miał hehe teraz dopiero bedzie czekał w aucie na wyjście nie poł godz. ale dwie Oliwia grzebie sie dłużej ode mnie lata szuka torebki pakuje pierdoły.. masakra jak nic
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 6 miesiąc temu #376178 przez gosiak
inso słodziutki ten Twój kropek, świetne zdjęcie super pamiątka
Gorla hahha mój brat tak ma 3 baby najmłodsza 2,5 lata
a ja wczoraj u ginka byłam na podglądzie patrzeć czy mi bumły wszystkie te pęcholki co się natworzyły przez CLO i pękły działania intensiwo były, ale jakoś niesądzę żeby się udało już tyle się staram że trudno mi już mieć jakąś nadzieję że się udało...no ale może kiedyś miło się zaskoczę
Gorla hahha mój brat tak ma 3 baby najmłodsza 2,5 lata
a ja wczoraj u ginka byłam na podglądzie patrzeć czy mi bumły wszystkie te pęcholki co się natworzyły przez CLO i pękły działania intensiwo były, ale jakoś niesądzę żeby się udało już tyle się staram że trudno mi już mieć jakąś nadzieję że się udało...no ale może kiedyś miło się zaskoczę
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- gosiak