- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- BODY1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #559902 przez Mirella
Vifi mam na wyciągnięcie ręki że tak powiem, czasem popisujemy Zaraz jej powiem, że się martwicie. Ale dzidzia to oberwie jak nic, kurcze blaszka, to coś nie tak jest, przecie na jednego maila by odpisała, nie macie czasem fona do niej?
Body, ja byłam w szpitalu i po operacji jestem, teraz na drakońskiej diecie, od tego mi nogi tak ładnie schudły
Co do wyboru szpitala to tak powiem że tak powiem, ja się nastawiałam że będzie wszystko dobrze bo niby czemu nie i będę rodzić w moim rodzinnym mieście, a wszystko się poukładało zupełnie inaczej, wdały się komplikacje i wylądowałam w Warszawie. A co do lekarza prowadzącego i jego bytności przy porodzie, to obawiam się, że to za opłatą, normalnie poród odbiera lekarz dyżurny i tyle. Nie żebym miała komplikacji komuś życzyć, ja jestem dobra czarownica no ale jest takie powiedzenie, chcesz rozbawić Pana Boga opowiedz mu swoje plany.
Która wypije za te 3000? bo ja ciągle nie mogę i jeszcze dłuuugo nie
Body, ja byłam w szpitalu i po operacji jestem, teraz na drakońskiej diecie, od tego mi nogi tak ładnie schudły
Co do wyboru szpitala to tak powiem że tak powiem, ja się nastawiałam że będzie wszystko dobrze bo niby czemu nie i będę rodzić w moim rodzinnym mieście, a wszystko się poukładało zupełnie inaczej, wdały się komplikacje i wylądowałam w Warszawie. A co do lekarza prowadzącego i jego bytności przy porodzie, to obawiam się, że to za opłatą, normalnie poród odbiera lekarz dyżurny i tyle. Nie żebym miała komplikacji komuś życzyć, ja jestem dobra czarownica no ale jest takie powiedzenie, chcesz rozbawić Pana Boga opowiedz mu swoje plany.
Która wypije za te 3000? bo ja ciągle nie mogę i jeszcze dłuuugo nie
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #559913 przez anoda89
Sylwki to i na Skarbach nie ma bo sprawdzałam. Nie wiem co się z nią dzieje czy wpadła w wir przygotowań bo to już się termin zbliża Tak czy siak należy się dziewczyną łomot.
Body słuchaj się dziewczyn bo one dobrze gadają Szpital i takie rzeczy to się raczej wybiera jak już się jest w ciąży bo tak jak Mirella piszę różnie w życiu bywa a poród odbiera lekarz który jest na dyżurze a jak wszystko gładko idzie to sama położna poród odbiera. Lekarza szukaj bo dobry lekarz to podstawa Długo już się staracie o dzidziusia??
Body słuchaj się dziewczyn bo one dobrze gadają Szpital i takie rzeczy to się raczej wybiera jak już się jest w ciąży bo tak jak Mirella piszę różnie w życiu bywa a poród odbiera lekarz który jest na dyżurze a jak wszystko gładko idzie to sama położna poród odbiera. Lekarza szukaj bo dobry lekarz to podstawa Długo już się staracie o dzidziusia??
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 10 miesiąc temu #559950 przez gosia28
Witam po krótkiej przerwie
do mnie w końcu dotarła pierwsza @ (akurat dzień po betce )
witam też nową staraczkę
Gosia i Agusia- super, że dzieciaki mają się dobrze
Lacra trzymam kciuki za udaną wizytę
Gwen to też się ostatnio coś chyba nie pokazywała.
A dzidzia obstawiam, że ma problem z netem bo mi się wydawało, że kiedyś coś wspominała.
Pani makijaże super a te piękne oczy to mi się wydaje, że już kiedyś widziałam, była tu jakiś czas temu Twoja fota prawda?
do mnie w końcu dotarła pierwsza @ (akurat dzień po betce )
witam też nową staraczkę
Gosia i Agusia- super, że dzieciaki mają się dobrze
Lacra trzymam kciuki za udaną wizytę
Gwen to też się ostatnio coś chyba nie pokazywała.
A dzidzia obstawiam, że ma problem z netem bo mi się wydawało, że kiedyś coś wspominała.
Pani makijaże super a te piękne oczy to mi się wydaje, że już kiedyś widziałam, była tu jakiś czas temu Twoja fota prawda?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #559983 przez ferritka
no są są, ale coś mnie mówi, że kruszki to mężczyźni są
pamiętacie jak ViFi tu o endometriozie wspominała ??
vod.pl/rozmowy-w-toku-kobiety-z-endometrioza,96134,w.html#play
Mirellka weź Ty jej powiedz, żeby się odezwała, albo Ty sprawdź czy jest wszystko ok.
pamiętacie jak ViFi tu o endometriozie wspominała ??
vod.pl/rozmowy-w-toku-kobiety-z-endometrioza,96134,w.html#play
Mirellka weź Ty jej powiedz, żeby się odezwała, albo Ty sprawdź czy jest wszystko ok.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- BODY1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- BODY1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #560039 przez angellika1
No i mnie nie moze tutaj zabraknąć (oczywiście tylko jako gość ) w tak wspaniałej chwili 3000 stron staraczek ehh a ile to juz wystaranych dzieciątek z tąd jest liczył ktoś??
No jestem pewna ze 3000to szczesliwa liczba dla fasolek
Mirelko mimo ze ja nie mialam operacji to daj mi Twoją diete mo moja jakoś słabo dziala hahahahaha
No jestem pewna ze 3000to szczesliwa liczba dla fasolek
Mirelko mimo ze ja nie mialam operacji to daj mi Twoją diete mo moja jakoś słabo dziala hahahahaha