- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #559636 przez Lacrijka
julka2404 napisał:
Julka - a myslalam ze jesteś moja kuleżanka haha
Wizyta na 14:40 ale w domku będę dopiero późnym wieczorkiem.. Ale Tobie chorowitku tzn Mireklo wysle esa jak cos
Lacra trzymam kciukaski.
Ja obstawiam dwa siusiaki
Agusia ja mam dwie lewe ręce do kompa więc nie pomogę
Julka - a myslalam ze jesteś moja kuleżanka haha
Wizyta na 14:40 ale w domku będę dopiero późnym wieczorkiem.. Ale Tobie chorowitku tzn Mireklo wysle esa jak cos
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #559637 przez gosiak
Mój kot to nawet kiedyś na gadu pisał i okno jakie miałam otwarte to do tej osoby wysłał cały kuwa alfabet
Lacra czymam za pipke i ptaszka choć mam przeczucie na dwa ptaki
Ferri wczoraj na wieczór ebłam se turbo z chodakowaską 13 min i dziś wstać kuwa nie umiałam
Lacra czymam za pipke i ptaszka choć mam przeczucie na dwa ptaki
Ferri wczoraj na wieczór ebłam se turbo z chodakowaską 13 min i dziś wstać kuwa nie umiałam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559638 przez ferritka
FROG!! Pani tak mnie tymi makijażami wczoraj zachwyciłaś i tymi pięknie kształtnymi brwiami , że postanowiłam spróbować swoich sił i se wyszkubać też tak slicznie
teraz hmmmmm mam dość dziwny kształt brwi lewej z cała pewnością nie taki fajny jak Twój i ughh bedę musiała sie pogodzić z okularami póki mi nie odrośnie
Gosiak no to szacun za turbo, ja póki co pozostaje przy skaleplu. Jak mnie sie troszku pondycja podniesie to zrobie turbo albo killera- póki co Twoje 13 min turbo jest dla mnie nieosiąglne
Lakra, ja też obstawiam dwa gwizdki mimo tego ,że bardzo Cię lubie i ja też kce esemesa z wieścią
teraz hmmmmm mam dość dziwny kształt brwi lewej z cała pewnością nie taki fajny jak Twój i ughh bedę musiała sie pogodzić z okularami póki mi nie odrośnie
Gosiak no to szacun za turbo, ja póki co pozostaje przy skaleplu. Jak mnie sie troszku pondycja podniesie to zrobie turbo albo killera- póki co Twoje 13 min turbo jest dla mnie nieosiąglne
Lakra, ja też obstawiam dwa gwizdki mimo tego ,że bardzo Cię lubie i ja też kce esemesa z wieścią
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #559662 przez Aleksandraaa1
Pani
Ja też chce zobaczyć ten blog makijażowy proszę podajcie mi link:D!!!!!!!!!!!
Ja też chce zobaczyć ten blog makijażowy proszę podajcie mi link:D!!!!!!!!!!!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559669 przez Lacrijka
gosiak napisał:
No pośle, pośle Ci tez I napiszcie ktoraś na forum bo numer mam tylko do Gosiaka, Kwosi yyy tzn Mesy i Mirellki..Mam jeszcze do @nulki ale on juz mnie nie kocha to jej chyba nie napisze za kare
A zadna nie obstawi dwoch cinek ?? Ja otak obstawiam haha
Lacra a mi eska a mi?
No pośle, pośle Ci tez I napiszcie ktoraś na forum bo numer mam tylko do Gosiaka, Kwosi yyy tzn Mesy i Mirellki..Mam jeszcze do @nulki ale on juz mnie nie kocha to jej chyba nie napisze za kare
A zadna nie obstawi dwoch cinek ?? Ja otak obstawiam haha
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #559708 przez pani_p
ferritka napisał:
Na pewno nie jest tak zle:-P moje na poczatku tez były do bani, najpierw dwie różne, później w lewej jakiś dziwny ubytek mi się zrobił. Dopiero teraz jakoś to wyglada a i tak sobie podkreślam kształt kredką i wtedy jestem zadowolona;-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
adres bloga.
FROG!! Pani tak mnie tymi makijażami wczoraj zachwyciłaś i tymi pięknie kształtnymi brwiami , że postanowiłam spróbować swoich sił i se wyszkubać też tak slicznie
Na pewno nie jest tak zle:-P moje na poczatku tez były do bani, najpierw dwie różne, później w lewej jakiś dziwny ubytek mi się zrobił. Dopiero teraz jakoś to wyglada a i tak sobie podkreślam kształt kredką i wtedy jestem zadowolona;-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
adres bloga.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #559721 przez ferritka
kiedyś spróbowałam kredki i ,ughh niestety ja z tych co jakbym nie miała rąk to bym nie pogadała i ...poodbijałam sobie kredkę po całej twarzy....cała byłam jedną wielką brwią ;// nawet kupiłam w inglocie taki wosk do brwi, hmmm chyba go poszukam i spróbuje domalowac brakującą część