- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
cieniów nie używam.
a kremy i balsamy, to używam tylko kremu pod podkład Lancome, Aqua Fusion Continuously Infusing Moisture Cream - najlepszy jaki kiedykolwiek miałam. mam problemy z cerą bo mam tłustą i świecę się okrutnie, ale też strasznie mnie ściąga. W ogóle przeczytałam, ż ejak skóra tłusta to należy ją nawilżać.... więc ten krem jest boski i nie zamienie go za żaden inny - no chyba że trafi mnie sie jeszcze lepszy
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
allegro.pl/wyprzedaz-soczyste-cienie-pas...-99-i2995400586.html
Zaskoczę Was jeszcze moimi portretami dzieci które rysuje ze zdec ale nie wiem jak tu wstawic obrazek nie chce choc probowalam nie chce mi sie zaladowac:( o udało sie:)
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Olka Zdolna bestia z Ciebie Ja miałąm w szkole rysunek, ale nam nie pozwolili ze zdjęc rysować tylko modele Rysowaliśmy np same nosy Albo oczy Śmiechowo było jak babka komentowałą te nasze gryzmoły NO potem całę postacie mierzone ołówkiem Ale fajnie to wspominam choć nie byłam najlepsza w te klocki
POwiem Wam ze moim najlepszym kosmetycznym zakupem ostatnio jest "ziemia egipska" Polecam
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
A co do rysunku to ja tez tak mialam jak Ty w liceum ale teraz dorabiam sobie rysując portrety no niestety ale twarzy dziecka nie narysujesz z natury bez mozliwosci rysowania ze zdjęc:)
Ale dziekuje za komplement:) i polecam sie Kochane:)
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Feri świetna ta koszula, nie znam w ogóle takiego sklepu. Ja sobie ostatnio też w krate kupiłam w top secret mieli obniżkę I wikuli prawie identyczną w reeserved wyrwałam
Olka Zdolna bestia z Ciebie Ja miałąm w szkole rysunek, ale nam nie pozwolili ze zdjęc rysować tylko modele Rysowaliśmy np same nosy Albo oczy Śmiechowo było jak babka komentowałą te nasze gryzmoły NO potem całę postacie mierzone ołówkiem Ale fajnie to wspominam choć nie byłam najlepsza w te klocki
POwiem Wam ze moim najlepszym kosmetycznym zakupem ostatnio jest "ziemia egipska" Polecam
Emka, to jest to bo ja to też mam ale za cholere nie wiem jak tego używać ????? mam w ogóle chyba za ciemny kolor
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Aplikacja
Aplikację poprzedzamy nałożeniem kremu do twarzy. Po całkowitym wchłonięciu się kosmetyku nakładamy Ziemię Egiptu. Do tego celu używamy duży, okrągło zakończony pędzel (złoty pędzel Bikor). Nadmiar kosmetyku strzepujemy, a następnie zaczynając od skroni, kulistymi ruchami nakładamy Ziemię Egiptu na połowę twarzy. Pamiętamy o miejscach tuż przy linii włosów, żuchwy, uszach oraz okolicach szyi. W analogiczny sposób aplikujemy Ziemię Egiptu na pozostałą połowę twarzy. Ziemia Egiptu może być również stosowana na ramionach oraz dekolcie. Wyrównamy w ten sposób koloryt skóry twarzy i szyi.
Ziemia Egiptu pozwala przyciemniać opaleniznę do dziewięciu razy. Pierwsza warstwa to efekt wyrównania i rozświetlenia, natomiast kolejne aplikacje dają efekt stopniowego przyciemniania skóry, do momentu stworzenia pożądanej opalenizny. Po nałożeniu wybranej ilości warstw możemy przystąpić do modelowania rysów twarzy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola super portrety zdolna z Ciebie kobitka
Kurde bel z tą chodakowską poćwiczyłam i Killer1 wytrzymałam 9 min
killer to masakrator, spróbuj skalpel, albo trening z gwiazdami ten trening z olką szwed- są mniej masarkatorskie jak killer ale też zabijają na początku :0 u mnie już n alajcie fikam sobie skalpela i tv oglądam ;D za to szok trening to myslałam że karetkę wzywać będę
ola, no no no talent masz, gratuluję
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Feri Jop to jest to, nakładaj niewiele, bedzie jaśniejsza BIKOR jest jeszcze ciemniejszy
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Gosiak Fajne , fajne ja lubię regge i bujać sie przy tym lubię
A to jedno z moich ulubionych
Też fajowskie, i też lubię regge, ino nie lubię mojego sąsiada co też to lubi, bo latem od 8 rano wali w bęben a niezbyt mu to wychodzi