- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558052 przez Lacrijka
gosiak napisał:
No bo sirminga moja oczywiscie nie moze byc w całości tylko ebana rana szarpana i ma opatrunek a na opatrunku kaftan i od tego kaftana porobiy mu się takie bizony czytaj kołtuny ze trzabalobyło wygolic do skóry ..Tak to jest ..KOtek z miasta na wsi hahah
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacra a czemu On ma kaftanka?
No bo sirminga moja oczywiscie nie moze byc w całości tylko ebana rana szarpana i ma opatrunek a na opatrunku kaftan i od tego kaftana porobiy mu się takie bizony czytaj kołtuny ze trzabalobyło wygolic do skóry ..Tak to jest ..KOtek z miasta na wsi hahah
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #558082 przez gosiak
To Max wdaje sie w bijatyki chyba co kuwa ja widze z niego bardziej powsinoga jak z mojego, moj ino śpi na parapecie cały dzień, kupka i je i czasem wylizie na 5 min. Ale tera mu za zimno w dupsztala więc szybko wraca
Śliczny pyszczalek
Śliczny pyszczalek
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558096 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Myśle że może zahaczyl sie o płot bo wstawiliśy stal a on nie nauczony bo rok mieszkał bez płotu, później jakis czas nie było stali..Zahaczyl jak skikał i sruu, rana szarpana jak uj
To Max wdaje sie w bijatyki chyba co kuwa ja widze z niego bardziej powsinoga jak z mojego, moj ino śpi na parapecie cały dzień, kupka i je i czasem wylizie na 5 min. Ale tera mu za zimno w dupsztala więc szybko wraca
Śliczny pyszczalek
Myśle że może zahaczyl sie o płot bo wstawiliśy stal a on nie nauczony bo rok mieszkał bez płotu, później jakis czas nie było stali..Zahaczyl jak skikał i sruu, rana szarpana jak uj
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #558157 przez Aleksandraaa1
Cześć Dziewczęta Aqua aerobik udany ciałko jędrniejsze, samopoczucie bardzo dobre:)
Kapiel z grejfjutowym pillingiem dodała energii
Oglądałyście ten mój filmik co wrzuciłam kilka stron temu?
przecudowny wzruszający ...
Kapiel z grejfjutowym pillingiem dodała energii
Oglądałyście ten mój filmik co wrzuciłam kilka stron temu?
przecudowny wzruszający ...
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #558218 przez MoNiaaa
WCZORAJ BYLA U MNIE KUMPELA I TEZ ZACZELYSM,Y SIE OBAWIAC TYCH SPRAWDZONYCH PRZEPOWIEDNI...najpierw moj M mowi ze sa 3 kandydaci na papieza i nie mam urzyna a za chwile wchodzi na neta a tam ze niespodziewany kandydat i co..muzyn!!!!!!jak sie rozpeta III wojna swiatowa to ja spylam na ksiezyc!!
dzidzia slodka cala moja Julka jak malusia byla tez takie czarne wloski miala ale pod kranem to bym za nic dziecka nie umyla chyba bym je poobijala z kazdej strony
iwonka jak w domku?
dzidzia slodka cala moja Julka jak malusia byla tez takie czarne wloski miala ale pod kranem to bym za nic dziecka nie umyla chyba bym je poobijala z kazdej strony
iwonka jak w domku?
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu #558221 przez Ingrid29
Ja tam nie wierze w te paplanie o przepowiedniach. Tylko bóg wie kiedy będzie koniec świata.
Kiedyś musi być ten koniec, a może lepiej że szybciej, przynajmniej nie będę pracować do 67 roku życia
Lacra no Maksiu nieźle oszyczyrzony biedny kciuś
W życiu bym dziecko w ten sposób pod kranem nie umyła - co prawda zdarza mi się tyłek Arturowi myć pod kranem, ale w wannie, bo tam większe pole manewru.
No to jak ma być koniec świata, to muszę dziś te 17 milionów wygrać i trochę sobie pobalować
Kiedyś musi być ten koniec, a może lepiej że szybciej, przynajmniej nie będę pracować do 67 roku życia
Lacra no Maksiu nieźle oszyczyrzony biedny kciuś
W życiu bym dziecko w ten sposób pod kranem nie umyła - co prawda zdarza mi się tyłek Arturowi myć pod kranem, ale w wannie, bo tam większe pole manewru.
No to jak ma być koniec świata, to muszę dziś te 17 milionów wygrać i trochę sobie pobalować
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558323 przez Asik
Ci urzędnicy "boscy" to wiedzą jak do ludzi którzy sa podatni na sugestie , robią to żeby jak najwięcej ludzi wróciło do kościoła , na mszę chodziło i kasę dawało, ,,, jedna z druga sie wystracha , pójda do trzeciej i zaczną o tych pierdołach gadać to trzecią dwie nawidzone przekonają i tak ruszy cała machina
jsho... kiedys pewnie tez gadane było że jak murzyn będzie traktowany na równi z białym to koniec świata będzie i pewnie stąd to się wzięło
Ludzie to strasznie naiwny gatunek mało jest osobników twardo stąpających po ziemi , w sumie to mozna podzielić na -- tych co rządzą i wyznaczją wszelkie zasady ( nie zawsze dobre -- tworzą przepowiednie itp żeby sobie podporządkować ludzi ) jak wiadomo jak się ludz boi to się słucha
więc bądzcie laski ponad to i nie słuchajcie i nie gadajcie o tych pierdołach bo nawet jak to prawda to jeszcze bardziej czasu na pierdoły szkoda
Anoda Babcia dobrze mówi
jsho... kiedys pewnie tez gadane było że jak murzyn będzie traktowany na równi z białym to koniec świata będzie i pewnie stąd to się wzięło
Ludzie to strasznie naiwny gatunek mało jest osobników twardo stąpających po ziemi , w sumie to mozna podzielić na -- tych co rządzą i wyznaczją wszelkie zasady ( nie zawsze dobre -- tworzą przepowiednie itp żeby sobie podporządkować ludzi ) jak wiadomo jak się ludz boi to się słucha
więc bądzcie laski ponad to i nie słuchajcie i nie gadajcie o tych pierdołach bo nawet jak to prawda to jeszcze bardziej czasu na pierdoły szkoda
Anoda Babcia dobrze mówi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Asik.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #558341 przez iwonta_kg
Dziś już jest 11 tydzień jeszcze tydzień i zaczynam drugi trymestr!! jejku jak to szybko leci brzuszek już mi się robi coraz większy
wszystko zaczyna się układać; wróciłam do domu bezpiecznie, mąż właśnie był na rozmowie o pracę i prawdopodobnie ją dostanie, a ja coś kombuniję co Anoda mi kiedyś podpowiedziała i wszystko będzie dobrze mam nadzieję
teraz nie mogę się doczekać kiedy zrobi się ciepło, wskoczę w sukieneczki ciążowe i kupimy sobie mebelki ogrodowe i cały dzień będę sobie na świeżym powietrzu siedzieć i wsuwać zdrowe owocki haha
buziaczki
wszystko zaczyna się układać; wróciłam do domu bezpiecznie, mąż właśnie był na rozmowie o pracę i prawdopodobnie ją dostanie, a ja coś kombuniję co Anoda mi kiedyś podpowiedziała i wszystko będzie dobrze mam nadzieję
teraz nie mogę się doczekać kiedy zrobi się ciepło, wskoczę w sukieneczki ciążowe i kupimy sobie mebelki ogrodowe i cały dzień będę sobie na świeżym powietrzu siedzieć i wsuwać zdrowe owocki haha
buziaczki
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu #558351 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeńki!
Własnie se dziś otwieram wirtualną, a tam o tych przepowiedniach. Etam, ja żem nie taka stara a z kilka końców świata mi się udało przeżyć!
Iwonka Ale pozytywnie Brawo , brawo!!!
Lacra Ja miałam kota i też z nim cyrki były, połamany do domu wracał po nocnych harcach. Ile ja sie przez niego napłakałam... ech...
Własnie se dziś otwieram wirtualną, a tam o tych przepowiedniach. Etam, ja żem nie taka stara a z kilka końców świata mi się udało przeżyć!
Iwonka Ale pozytywnie Brawo , brawo!!!
Lacra Ja miałam kota i też z nim cyrki były, połamany do domu wracał po nocnych harcach. Ile ja sie przez niego napłakałam... ech...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #558368 przez anoda89
Iwonta no i to mi się podoba Ciesz się teraz ciążą.
Asik moja babcia jak to babcia palnie coś że nie wiadomo czy śmieć się czy płąkać Raz mówi że końca świata nie będzie a wczoraj płakała że murzyn papieżem będzie bo przepowiednia tak mówi
Asik moja babcia jak to babcia palnie coś że nie wiadomo czy śmieć się czy płąkać Raz mówi że końca świata nie będzie a wczoraj płakała że murzyn papieżem będzie bo przepowiednia tak mówi