- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557175 przez Ingrid29
Ferritka już wysłałam na maila, sprawdź sobie. A ja dziś spałam 2 godziny, dał mi mój synuś do wiwatu, nie chciał spać i się bawiliśmy od 11 do 2 w nocy. I od czwartej 30 znów jestem na nogach może jakoś przeżyje. Podejrzewam że ząbal drugi wychodzi
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #557188 przez Elmirka85
Monia ja jak wracam po wolnym na 6 rano, to w nocy się chyba z 10 razy budzę i patrzę która jest godzina i ile mi jeszcze snu zostało:-)
a ja miałam cały weekend od piątku nocki, właśnie po 6 wróciłam do domu. Mąż pojechał z małym do przedszkola i do pracy a ja zamiast się kłaść to czytam co od wczoraj naskrobałyście
a ja mam teraz tydzień wolnego, czyli wracam do pracy dopiero w poniedziałek
a ja miałam cały weekend od piątku nocki, właśnie po 6 wróciłam do domu. Mąż pojechał z małym do przedszkola i do pracy a ja zamiast się kłaść to czytam co od wczoraj naskrobałyście
a ja mam teraz tydzień wolnego, czyli wracam do pracy dopiero w poniedziałek
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557214 przez ferritka
dzień dobry
zasypało Was też tak ? jejku niech już będzie wiosna
od dzisiaj zaczynają się u mnie ferie przynajmniej dzieciaki będą miały fajnie
Ingrid kochana dziękuję za książki przetrwam z nimi tą zimę woow no to miałaś noc
Alexandra jaka laska z ciebie
mirellka, wiem, że to cięzka sprawa, ale możesz jednak wyciągnąć armate i strzelić kulką w Dzidzie
p.s. moja koleżanka 9.02 urodziła sliczną dziewczyneczkę )))
zasypało Was też tak ? jejku niech już będzie wiosna
od dzisiaj zaczynają się u mnie ferie przynajmniej dzieciaki będą miały fajnie
Ingrid kochana dziękuję za książki przetrwam z nimi tą zimę woow no to miałaś noc
Alexandra jaka laska z ciebie
mirellka, wiem, że to cięzka sprawa, ale możesz jednak wyciągnąć armate i strzelić kulką w Dzidzie
p.s. moja koleżanka 9.02 urodziła sliczną dziewczyneczkę )))
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557286 przez Mirella
ferritka napisał:
Ferritka, właśnie mi uświadomiłaś, że mam maila do Dzidzi, to może ja jej coś mailnę zamiast walić armatą jak ona tu nie zagląda?
U nas od paru dni jest 20 cm śniegu, Duśka ma radochę, niestety ja jej na sanki nie zabiorę sama
Ingrid, pośpij w dzień, póki jesteś sama i nie masz się z kim wymieniać to jedyna opcja żebyś jakoś funkcjonowała. Ja wiem że w domu masa roboty, ale Ty nie możesz się w pewnej chwili przewrócić ze zmęczenia. Umawiamy się że jak Arturek śpi to Ty też, oki?
Iwonta ale cuuuudo a co z tym krwiakiem, nie ma go już? Czy masz przykaz leżenia w domu? Będziemy Cię pilnować jakby co
Ferritka, właśnie mi uświadomiłaś, że mam maila do Dzidzi, to może ja jej coś mailnę zamiast walić armatą jak ona tu nie zagląda?
U nas od paru dni jest 20 cm śniegu, Duśka ma radochę, niestety ja jej na sanki nie zabiorę sama
Ingrid, pośpij w dzień, póki jesteś sama i nie masz się z kim wymieniać to jedyna opcja żebyś jakoś funkcjonowała. Ja wiem że w domu masa roboty, ale Ty nie możesz się w pewnej chwili przewrócić ze zmęczenia. Umawiamy się że jak Arturek śpi to Ty też, oki?
Iwonta ale cuuuudo a co z tym krwiakiem, nie ma go już? Czy masz przykaz leżenia w domu? Będziemy Cię pilnować jakby co
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mirella.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #557302 przez iwonta_kg
Krwawienia nie ma od 5 dni tylko takie brazowe leci to znaczy że Krwiak sie wchlania. Nie mam zalecenia lezenia. Mam troche chodzić. A pani doktor powiedziala ze na tym etapie ciąży mogą sie tez wysuwać wargi sromowe wiec to nie jest sto procent ze chłopiec jak widać po zdjęciu ale dla mnie to wygląda jak siusiak i juz
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu #557308 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonka Bardzo sie Cieszę, a płeć JUŻ??? Cudny widok
Dave Pisze o tej dziewczynie co zastrzyki breała całą ciąże z trojaczkami? Jest w szpitalu? kurcze... mam nadzieje ze będzie dobrze. Trzymam za nią kciuki!
U mnie nie ma śniegu a troche mogłoby być bo dzieciaki ferie zaczęły i sie nudża, kto sie podzileli?
Dave Pisze o tej dziewczynie co zastrzyki breała całą ciąże z trojaczkami? Jest w szpitalu? kurcze... mam nadzieje ze będzie dobrze. Trzymam za nią kciuki!
U mnie nie ma śniegu a troche mogłoby być bo dzieciaki ferie zaczęły i sie nudża, kto sie podzileli?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557313 przez MoNiaaa
Iwonka jakie cudo!!!!widzisz jednak czarownica Mirella sie nie myli mial byc chlopak to pewnie bedzie
super ze krwiak sie wchlonal teraz zaczniesz sie cieszyc swoim stanem tylko uwazaj na siebie i odpoczywaj zebys znowu w szpitalu nei wyladowala!!!
a karte ciazy ci oni zalozyli???
pomyslec ze teraz ja tez powinnam miec takiego ludzika w brzuchu...czekam jeszcze miesiac jak gin zalecil i chyba znowu sprobuje tesknie za fasolka
emka bierz ode mnie ile tylko chcesz!!!!
super ze krwiak sie wchlonal teraz zaczniesz sie cieszyc swoim stanem tylko uwazaj na siebie i odpoczywaj zebys znowu w szpitalu nei wyladowala!!!
a karte ciazy ci oni zalozyli???
pomyslec ze teraz ja tez powinnam miec takiego ludzika w brzuchu...czekam jeszcze miesiac jak gin zalecil i chyba znowu sprobuje tesknie za fasolka
emka bierz ode mnie ile tylko chcesz!!!!
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #557326 przez gosiak
Iwonka no ciesze się na dobre wieści, i że wychodzisz ze szpitala, mam nadzieje ze lekarze wiedzą co robią że Cię wypuszczają, ale proszę dbaj o siebie i dzidzie, czasem się za sprzàtanie nie bierz czy cuś a zdjęcia dzidziolka słodkie
U mnie też tona śniegu spadła...i po co?
Przy takiej pogodzie to na pewno bociek do mnie nie przyleci
U mnie też tona śniegu spadła...i po co?
Przy takiej pogodzie to na pewno bociek do mnie nie przyleci
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej