- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557812 przez Aleksandraaa1
może połknie na łyzeczce z ulubionym jogurtem
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #557821 przez ferritka
próbowałam już wrzucic i błagać żeby połknął, wyciaprałam tabsa w maśle, jednego rozkruszyłam i dałam do mleka, a inną rozkruszyłam i wymieszałam z masłem... więcej tabsa było na nim niż w buzi a teraxz jest tłusty i smierdzi lurpakiem
chyba jutro kupie strzykawkę i rozkruszoną mu wleje z mlekiem do gardła- no innej opcji już nie wiem
wyczytałam, ze mam mu łapy miodem z rozkruszoną tabsom posmarowac FROG potem ani Leonka ani podłogi nie domyje
chyba jutro kupie strzykawkę i rozkruszoną mu wleje z mlekiem do gardła- no innej opcji już nie wiem
wyczytałam, ze mam mu łapy miodem z rozkruszoną tabsom posmarowac FROG potem ani Leonka ani podłogi nie domyje
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557827 przez Aleksandraaa1
moze poprobuj zrobic jakis odstep nie mow mu ze to tabletka tylko zachec do zjedzenia czegos co bardzo lubi by sie nie zzorientowal a połknął, bo gdy on juz wie ze tam jest ta tabletka co musi jak wziasc to moze dlatego nie chce.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #557829 przez Mirella
Aleksandra, ale Ty załapałaś, że Ferritka o kocie gada?
Ja miałam różne koty, był taki co mu mogłam paluchy do gardła wepchać a razem z nimi każdą tabletkę, a był i taki, że tylko ze strzykawki, i to oboje z mężem grube rękawice zakładaliśmy
Ja miałam różne koty, był taki co mu mogłam paluchy do gardła wepchać a razem z nimi każdą tabletkę, a był i taki, że tylko ze strzykawki, i to oboje z mężem grube rękawice zakładaliśmy
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557832 przez Aleksandraaa1
nie :D:D hahha nie nie ...myslalam ze o synusiu bo tez tak napisala wczesniej:)
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557836 przez Aleksandraaa1
a jak o kocie:D to mój ojciec kotu do gardła wpakował popchnął palcem i musiał pożrec:D dzieki Mirella bo bym sie dalej pogrązała:D
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557840 przez ferritka
Mirella napisał:
bo to mój synuś
pokruszyłam i z masłem mu dałam, obrażony teraz ale zjeść musi, chodźby się miał na mnie śmiertelnie obrazić do końca świata ... nerki najważniejsze są jeszcze 10 dawek przed nami. słyszałam że majonez też jest dobry, nie wiem czy Leo lubi jutro przetestuje.
A jak wróciliśmy ze szczypienia to się poryczałam, bo pani powiedziała że ma pęcherz twardy i jak tabletki nie pomogą to czeka nas cewnikowanie
Aleksandra, ale Ty załapałaś, że Ferritka o kocie gada?
bo to mój synuś
pokruszyłam i z masłem mu dałam, obrażony teraz ale zjeść musi, chodźby się miał na mnie śmiertelnie obrazić do końca świata ... nerki najważniejsze są jeszcze 10 dawek przed nami. słyszałam że majonez też jest dobry, nie wiem czy Leo lubi jutro przetestuje.
A jak wróciliśmy ze szczypienia to się poryczałam, bo pani powiedziała że ma pęcherz twardy i jak tabletki nie pomogą to czeka nas cewnikowanie
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557845 przez Aleksandraaa1
Nie bój żaby jak to mówią moich rodziców kot tez mial zapalenie pecherza i zyje nic nie mial robione przeszlo po tych tabsach:P
W sumie jak mogłam nie pomyslec wkoncu moich rodziców kot to mój tata mówi do niego chodz do dziadka wiec sie kreci
W sumie jak mogłam nie pomyslec wkoncu moich rodziców kot to mój tata mówi do niego chodz do dziadka wiec sie kreci
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557852 przez Aleksandraaa1
Ferritka jak wspierac to i kota i jego mamusię na tym forum:)
Oglądajcie Dziewczęta boskie
Oglądajcie Dziewczęta boskie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Aleksandraaa1.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557856 przez ferritka
Mirella napisał:
właśnie jak pisałaś żem asz jej maila to przecież mi świtnęło, że ja też mam, bo ona Greya wszystkim wysyłała i też szkrobnęłam, żeby dała znaka. Póki co - nic
a co papieża się tyczy... to wypełnia się przepowiedznia, najpierw niemiec, potem czarny ( jednym z kandydatów jest Peter Turkson z Ghany) a smoleńska brzoza została scięta na wysokości 666cm ...no swiat się kończy
Właśnie przeczytałam że papież postanowił abdykować, kurcze z Niemcami to nijak sie dogadać, zawsze jakiś numer wytną
wysłałam maila do Dzidzi i póki co cisza
właśnie jak pisałaś żem asz jej maila to przecież mi świtnęło, że ja też mam, bo ona Greya wszystkim wysyłała i też szkrobnęłam, żeby dała znaka. Póki co - nic
a co papieża się tyczy... to wypełnia się przepowiedznia, najpierw niemiec, potem czarny ( jednym z kandydatów jest Peter Turkson z Ghany) a smoleńska brzoza została scięta na wysokości 666cm ...no swiat się kończy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557870 przez studentkaae
cześć Dziewczynki
Mirella - @ nie ma? a powinna juz być?? hmm, no tak, ostatnio się chyba zastanawiałyśmy co oni robią jak już nas na tym bloku operacyjnym uśpią... hmm.. żartuję oczywiście nic się nie martw, @ się pewnie opóźni właśnie przez tę narkozę. organizm musi odreagować, spoko
Iwonka - super,że jesteś w domu, ale odpoczywaj tak jakbyś nadal w szpitalu leżała. żadnego sprzątania itp. a fotka śliczna hmm, czyli synka przeczuwasz co? ciekawe czy Ci się sprawdzi? a co Ci Mirella wywróżyła - pokrywa sie z tym, bo nie pamiętam?
Aleksandraaa - jeszcze raz cześć (bo nie pamiętam czy juz się witałyśmy) ostatnio jakoś więcej tu nowych staraczek i sie już nie łąpię. skleroza po prostu na starość mnie łąpie spokojnie, tylko spokojnie, wiem co mówię. ja ten spokój zatraciłam i tym samym straciłąm szansę na II kreski, przynajmniej narazie. także nie daj się zwariować, ucz się na czyichś błędach lepiej. powodzenia
jejeuuu, ale słodziak w tym filmiku - i jak tu nie chcieć dziecka, no jak??
Sis - hmm, myślę, że będziesz musiała Synusiowi do dziuba tą tabletkę włożyć, pomysł ze strzykawką nie jest zły
coś jeszcze miałam pisać... ale co?? no mówiłam - skleroza
Mirella - @ nie ma? a powinna juz być?? hmm, no tak, ostatnio się chyba zastanawiałyśmy co oni robią jak już nas na tym bloku operacyjnym uśpią... hmm.. żartuję oczywiście nic się nie martw, @ się pewnie opóźni właśnie przez tę narkozę. organizm musi odreagować, spoko
Iwonka - super,że jesteś w domu, ale odpoczywaj tak jakbyś nadal w szpitalu leżała. żadnego sprzątania itp. a fotka śliczna hmm, czyli synka przeczuwasz co? ciekawe czy Ci się sprawdzi? a co Ci Mirella wywróżyła - pokrywa sie z tym, bo nie pamiętam?
Aleksandraaa - jeszcze raz cześć (bo nie pamiętam czy juz się witałyśmy) ostatnio jakoś więcej tu nowych staraczek i sie już nie łąpię. skleroza po prostu na starość mnie łąpie spokojnie, tylko spokojnie, wiem co mówię. ja ten spokój zatraciłam i tym samym straciłąm szansę na II kreski, przynajmniej narazie. także nie daj się zwariować, ucz się na czyichś błędach lepiej. powodzenia
jejeuuu, ale słodziak w tym filmiku - i jak tu nie chcieć dziecka, no jak??
Sis - hmm, myślę, że będziesz musiała Synusiowi do dziuba tą tabletkę włożyć, pomysł ze strzykawką nie jest zły
coś jeszcze miałam pisać... ale co?? no mówiłam - skleroza
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #557880 przez Aleksandraaa1
studentkaae a cześć Kochana . i dziękuję za wsparcie bardzo mi miło:) a ja lece zaraz na Aqua aerobik na 45 min ćwiczeń buziaki wróce do Was wieczorem:)
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2