BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #557812 przez Aleksandraaa1
może połknie na łyzeczce z ulubionym jogurtem
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #557821 przez ferritka
próbowałam już wrzucic i błagać żeby połknął, wyciaprałam tabsa w maśle, jednego rozkruszyłam i dałam do mleka, a inną rozkruszyłam i wymieszałam z masłem... więcej tabsa było na nim niż w buzi :dry: a teraxz jest tłusty i smierdzi lurpakiem :dry:

chyba jutro kupie strzykawkę i rozkruszoną mu wleje z mlekiem do gardła- no innej opcji już nie wiem :dry:
wyczytałam, ze mam mu łapy miodem z rozkruszoną tabsom posmarowac :( FROG potem ani Leonka ani podłogi nie domyje

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #557827 przez Aleksandraaa1
moze poprobuj zrobic jakis odstep nie mow mu ze to tabletka tylko zachec do zjedzenia czegos co bardzo lubi by sie nie zzorientowal a połknął, bo gdy on juz wie ze tam jest ta tabletka co musi jak wziasc to moze dlatego nie chce.
11 lata 10 miesiąc temu #557829 przez Mirella
Aleksandra, ale Ty załapałaś, że Ferritka o kocie gada? :lol:

Ja miałam różne koty, był taki co mu mogłam paluchy do gardła wepchać a razem z nimi każdą tabletkę, a był i taki, że tylko ze strzykawki, i to oboje z mężem grube rękawice zakładaliśmy ;)
11 lata 10 miesiąc temu #557832 przez Aleksandraaa1
nie :D:D:D hahha nie nie ...myslalam ze o synusiu bo tez tak napisala wczesniej:)
11 lata 10 miesiąc temu #557836 przez Aleksandraaa1
a jak o kocie:D to mój ojciec kotu do gardła wpakował popchnął palcem i musiał pożrec:D dzieki Mirella bo bym sie dalej pogrązała:D
11 lata 10 miesiąc temu #557840 przez ferritka
Mirella napisał:

Aleksandra, ale Ty załapałaś, że Ferritka o kocie gada? :lol:

Ja miałam różne koty, był taki co mu mogłam paluchy do gardła wepchać a razem z nimi każdą tabletkę, a był i taki, że tylko ze strzykawki, i to oboje z mężem grube rękawice zakładaliśmy ;)

B) bo to mój synuś :blush: :lol:

pokruszyłam i z masłem mu dałam, obrażony teraz ale zjeść musi, chodźby się miał na mnie śmiertelnie obrazić do końca świata ... nerki najważniejsze są :dry: jeszcze 10 dawek przed nami. słyszałam że majonez też jest dobry, nie wiem czy Leo lubi :dry: jutro przetestuje.

A jak wróciliśmy ze szczypienia to się poryczałam, bo pani powiedziała że ma pęcherz twardy i jak tabletki nie pomogą to czeka nas cewnikowanie :( :( :( :( :( :( :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557845 przez Aleksandraaa1
Nie bój żaby jak to mówią moich rodziców kot tez mial zapalenie pecherza i zyje nic nie mial robione przeszlo po tych tabsach:P

W sumie jak mogłam nie pomyslec wkoncu moich rodziców kot to mój tata mówi do niego chodz do dziadka wiec sie kreci :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #557847 przez ferritka
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Alexandra, dizęki bo umarłabym jakby mi go mieli cewnikować :( :( :( :( :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #557851 przez Mirella
Właśnie przeczytałam że papież postanowił abdykować, kurcze z Niemcami to nijak sie dogadać, zawsze jakiś numer wytną ;)

wysłałam maila do Dzidzi i póki co cisza :(
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557852 przez Aleksandraaa1
Ferritka jak wspierac to i kota i jego mamusię na tym forum:)

Oglądajcie Dziewczęta :)
boskie
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557856 przez ferritka
Mirella napisał:

Właśnie przeczytałam że papież postanowił abdykować, kurcze z Niemcami to nijak sie dogadać, zawsze jakiś numer wytną ;)

wysłałam maila do Dzidzi i póki co cisza :(

właśnie jak pisałaś żem asz jej maila to przecież mi świtnęło, że ja też mam, bo ona Greya wszystkim wysyłała i też szkrobnęłam, żeby dała znaka. Póki co - nic :angry:

a co papieża się tyczy... to wypełnia się przepowiedznia, najpierw niemiec, potem czarny ( jednym z kandydatów jest Peter Turkson z Ghany) a smoleńska brzoza została scięta na wysokości 666cm ...no swiat się kończy

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #557870 przez studentkaae
cześć Dziewczynki :)

Mirella - @ nie ma? a powinna juz być?? hmm, no tak, ostatnio się chyba zastanawiałyśmy co oni robią jak już nas na tym bloku operacyjnym uśpią... hmm.. :) żartuję oczywiście :blink: nic się nie martw, @ się pewnie opóźni właśnie przez tę narkozę. organizm musi odreagować, spoko :)

Iwonka - super,że jesteś w domu, ale odpoczywaj tak jakbyś nadal w szpitalu leżała. żadnego sprzątania itp. a fotka śliczna :) hmm, czyli synka przeczuwasz co? ciekawe czy Ci się sprawdzi? a co Ci Mirella wywróżyła - pokrywa sie z tym, bo nie pamiętam? :)

Aleksandraaa - jeszcze raz cześć (bo nie pamiętam czy juz się witałyśmy) ostatnio jakoś więcej tu nowych staraczek i sie już nie łąpię. skleroza po prostu na starość mnie łąpie :) spokojnie, tylko spokojnie, wiem co mówię. ja ten spokój zatraciłam i tym samym straciłąm szansę na II kreski, przynajmniej narazie. także nie daj się zwariować, ucz się na czyichś błędach lepiej. powodzenia :)

jejeuuu, ale słodziak w tym filmiku - i jak tu nie chcieć dziecka, no jak??

Sis - hmm, myślę, że będziesz musiała Synusiowi do dziuba tą tabletkę włożyć, pomysł ze strzykawką nie jest zły :)

coś jeszcze miałam pisać... ale co?? no mówiłam - skleroza :S
11 lata 10 miesiąc temu #557880 przez Aleksandraaa1
studentkaae a cześć Kochana . i dziękuję za wsparcie bardzo mi miło:) a ja lece zaraz na Aqua aerobik na 45 min ćwiczeń buziaki wróce do Was wieczorem:)
11 lata 10 miesiąc temu #557886 przez iwonta_kg
Studentka ja przeczuwałam dziewczynkę właśnie o to chodzi ;) ale to jeszcze nic pewnego bo potwierdzi się gdzieś za trzy miesiące. W pierwszej ciąży dowiedziałam się 5 miesiącu że chłopiec.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka