BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #558418 przez Mirella
Ingrid dobrze gada, bedzie koniec świata to nie będziemy pracować do 67 roku życia, to czym się martwić? Będzie to będzie
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558516 przez Agusia83
Hej dziewczynki, niedawno wrocilam od lekarza...i musialam ochlonac...takie wspaniale wiesci Co prawda nie mam fotek, bo z wrazenia D. nie robil ...
Wyobrazcie sobie, ze doktor przylozyla glowice i po 3 sekundach wiedziala, ze to chlopiec kilka razy pokazywala nam siusiaka i woreczek a D. oczywiscie nie mogl uwierzyc...ale jak tylko wyszlismy z gabinetu, zadzwonil do szwagra by sie pochwalic meskim potomkiem
Maluch to istna wiercidupka..juz cos ma wspolnego z siostra , wszystkie narzady prawidlowo rozwiniete, serduszko rowniez, bardzo sie nad nim skupiala i nad kregoslupem patrzac na ciaglosc paciorkow nawet paluszki liczylismy No i wydaje mi sie, ze sporo sobie wazy, bo praktycznie 0,5kg dlugasny tez bedzie...serduszko bilo 150ud/min.
W zwiazku z moim zlym samopoczuciem dr kazal mierzyc 3 razy dziennie cisnienie...bo za 2 tyg, mam u niej wizyte i wowczas zobaczy, czy przypadkiem nie powinnam zazywac czegos na cisnienie.D. przywiozl mnie i dalam mu jeszcze troche ciasta do pracy, by poczestowal kolegow i kolezanki....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lacrijka, piekny kotek...ja co prawda mialam pieska, ale tez czasem chodzil z takim kolnierzem...
Ferritka mam nadzieje, ze tabsy dla synka pomoga i nerki zaczna ladnie pracowac.
11 lata 10 miesiąc temu #558535 przez gosiak
Agusia Gratuluje, będziecie mieli pareczke cudownie :kiss: :kiss: :kiss: no i wielkie gratki dla szczęśliwego tatusia :lol: :lol:

A o końcu świata to pieprzą głupoty w piśmie św. Wyraznie pisze "nie znacie dnia, ani godziny..." I ja wierzę jedynie w te słowa :blink:

O Rezygnacji Papieża już żartują że np. Jaka jest różnica między polskim papieżem a niemieckim, niemiec pracuje do emerytury a polak do śmierci :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #558550 przez MoNiaaa
Agusia super wiescxi!!!gratuluje synka :kiss: :kiss:
wyobrazam sobie dumnego tatusia w koncu syna sie doczekal :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #558561 przez Agusia83
Dziekuje Wam za gratulacje...dodatkowo musze sie pochwalic, ze wczoraj kupilismy pralke beko...i juz sie nie moge doczekac jak D. ja podlaczy i zaczne prac ciuchy w pudle, ktore mi nie potarga rzeczy :laugh: beda porzadnie wyplukane...a do tego mam nadzieje, ze pudlo nie bedzie sie zacinac :silly:
11 lata 10 miesiąc temu #558578 przez Aleksandraaa1
Agusia serdecznie gratuluję synusia Wielkie GRATULACJE Kochana !!!!
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558587 przez ferritka
Agusia , wspaniała wiadomość, mówiłam że styczeń - luty to czas Groszków :lol: :lol: taaak sie cieszę :lol: :lol: Gratulację

Iwonka - nooo nie poznaje :kiss: i tak trzymaj już deo końca kochana ,tylko pozytywne myslenie :woohoo:

Lakra- toż to król dzielni ten Twój Max... nie dość że szykowny, to jeszcze waleczny :woohoo: :woohoo: :woohoo:

dzisiaj tabs został rozmiękczony w galaretce, która została zjedzona, a potem tabs w gardło i pełen sukces :lol: :lol:

aa wiecie ,że w telly welly ( nie lubie tego sklepu, bo rtozmiar 36-38 to tak jakby normalnie było xs i 34 :dry: )są wyprzedaże koszul i kupiłam piękną koszulę w niebiesko czarną kratę boska mówie Wam :lol: :lol: przeceniona z 89,90 na 14,99 :blush: a pojechałam do silesi tylko do tchibo bo mnie kapsułek do expresa brakło a tu taki zakup :lol: :lol:

hmm ja też na działalności nie liczę na jakieś wielkie emerytury, tylko bedę ciułać do śmierci... ale zanim będzie koniec świata to chciałabym tą mamą zostać ,a potem niech sie dzieje co tam ma się dziać :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #558624 przez mesy
ferritka napisał:

Agusia , wspaniała wiadomość, mówiłam że styczeń - luty to czas Groszków :lol: :lol: taaak sie cieszę :lol: :lol: Gratulację

Iwonka - nooo nie poznaje :kiss: i tak trzymaj już deo końca kochana ,tylko pozytywne myslenie :woohoo:

Lakra- toż to król dzielni ten Twój Max... nie dość że szykowny, to jeszcze waleczny :woohoo: :woohoo: :woohoo:

dzisiaj tabs został rozmiękczony w galaretce, która została zjedzona, a potem tabs w gardło i pełen sukces :lol: :lol:

aa wiecie ,że w telly welly ( nie lubie tego sklepu, bo rtozmiar 36-38 to tak jakby normalnie było xs i 34 :dry: )są wyprzedaże koszul i kupiłam piękną koszulę w niebiesko czarną kratę boska mówie Wam :lol: :lol: przeceniona z 89,90 na 14,99 :blush: a pojechałam do silesi tylko do tchibo bo mnie kapsułek do expresa brakło a tu taki zakup :lol: :lol:

hmm ja też na działalności nie liczę na jakieś wielkie emerytury, tylko bedę ciułać do śmierci... ale zanim będzie koniec świata to chciałabym tą mamą zostać ,a potem niech sie dzieje co tam ma się dziać :woohoo:

No nie gadaj ;> to jadę dziś do Rybnika do telly :lol: :lol: :lol:
11 lata 10 miesiąc temu #558645 przez gosiak
Ja z patyczaków to lubię buszować w telly :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558648 przez ferritka
powaszka B) :lol:
taką mam tylko ciemniejszą o ton www.google.pl/search?hl=pl&q=tally%20wei...C11.html%3B324%3B380
:lol:

Gosiak no to ciś bo są fajne wyprzedaże tak :lol: ja ,aż wstyd się przyznać ale koszule tą mam 40 :blush: ni ma obcisła, ale też ni ma fest luźna... ale pocieszam się, że tamta rozmiarówka to z małych koreanek brana i tam nigdy nie widzieli prawdziwego europejskiego 38 :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558650 przez mesy
ferritka napisał:

taką mam tylko ciemniejszą o ton www.google.pl/search?hl=pl&q=tally%20wei...C11.html%3B324%3B380

ja kce taką :lol: były inne kolory ;>
Ale ci powiem oni serio mają ten rozmiar tam dupniety bo ja jak nosiłam S to musiałam kupowac L :angry:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558658 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

ja kce taką :lol: były inne kolory ;>

były były tylko cała masa 34 rozmiarów, nie było w ogóle 38,36 też niet... ale ja byłam w silesi możliwe że w rybniku bedą :lol: ;D żałuje że nie wziąłam jeszcze takiej www.google.pl/search?hl=pl&q=tally%20wei...C23.html%3B676%3B792

aaaa do tego przyjszłym oje extra buty za 24,99 :lol: się wystroje jak kufa celebrytka :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #558707 przez Aleksandraaa1
Fajna ta koszula super krój taliowana:)
Ja ostatnio sprawdzałam moja szafe i wystawiłam na Allegro te których juz nie noszę bo ile ich można mieć w tym domu .... ciagle przybywa nowych a ja juz nie mam miejsca ale jak to kobieta chce wiecej:) a Wy co robicie z tymi co juz niestety nie nosicie:):?
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #558713 przez ferritka
taa, w moim przypadku to nie taliowana tylko oponkowana

B) mi A zmontował szafe na 5m długą :lol: to nic nie wyrzucam... za to mam posegregowane półki : 1 na lato, 2 mieszczę się, 3 schudne :blush: :lol:

ale czasami mam tak- za namową Kasi Tusk :blink: - że wywalam wszystko ,pakuje to w czym nie chdzę rok, to w co bank sie już nie wcisnę,do worków i robimy z koleżankami wymiankę :lol: bywa tak że oddaje wszystko bez wymianki, bo moje koleżanki to albo deski albo szczypiorki i mi pozostaje ino pyknąć browarka- ale i tak jest fajnie :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #558717 przez Aleksandraaa1
to tez dobry pomysl a ja wiele rzeczy jednak wysprzedaję na portalu aukcje robie sprzedaje kosmetyki to takze mogę i używane ciuszki :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia