BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #559132 przez Asik
Gosia :D :D :D :D łoooo no to duża ciąża już :D

zakładają kartę jak serduszko widac że bije :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #559141 przez ferritka
Asik napisał:

Gosia :D :D :D :D łoooo no to duża ciąża już :D

zakładają kartę jak serduszko widac że bije :)

aa no to luz, blus, to Gosiu na następnej założą Ci kartę i może gwizdek zobaczysz :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #559200 przez pani_p
Hejo:-*

Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze :-)

Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję :-)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559202 przez ferritka
pani_p napisał:

Hejo:-*

Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze :-)

Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję :-)

Pani, to jak bedziesz potrzebowała modelki do maseczek, pilingów i innych wosków to weź mnie weź :))))

podrzuć adres bloda, ja lubie nowinki kosmetyczne , choć nie potrafie sobie ich aplikować ... np nie wiem czy pilling do ciała dobry jest na twarz i nie wiem jak dbać o swoją cere tłustą, noooo to bedziemy tu miały expertkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #559206 przez Mirella
Kurcze to ja myślałam że fotkę zobaczę a tu nic, że wszystko dobrze to od rana wiedziałam, mam swoich szpiegów :P Gosia, dawaj tę niewyraźną wyostrzę sobie może

Agusia, gratuluję synusia :lol: :kiss:

A coś mi się wydaje, że Dave też miała dziś fotki dawać, dobrze pamiętam?

dziś sobie chyba lodowego linuxa pociągnę, akurat pod pogodę :P

a widziałyście bieliźniany konkurs na blogu u nas? może macie ochotę bony na fajną bieliznę wygrać? znaczy żeby nie było, o ile się orientuję to są do wydania w sklepie, chyba niekoniecznie na bieliznę, ale ja w tym sklepie tylko bieliznę oglądałam, no i bielizna jest tematem konkursu. Tak mi się skojarzyło bo dużo dziś o ciuchach gadacie.

A co do kosmetyków to przebijam Was wszystkie bo ja mam parę próbek podkładów i to wszystko, cała reszta sie sto lat temu przeterminowała a nowych nie kupiłam. Robię sobie hennę raz na jakiś czas i to wszystko :P Lakieru do paznokci tez nie mam żadnego :P
11 lata 10 miesiąc temu #559214 przez gosiak
Ja też mam całą tęcze lakierów i zawsze jak jestem w drogerii to musze jakiegoś kupić, a maluje zazwyczaj jednym i tym samym :silly: makijaż tylko jak wychodzę, w domie się nie maluje :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #559231 przez Aleksandraaa1
ja od niedawna czesto maluje na czerwono jakos polubilam ten kolor:)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559237 przez pani_p
Ferritka posłałam Ci adres mailem :-) nowinek kosmetycznych to tam za bardzo nie ma, raczej umieszczam tam to co stworzę ;-)
Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebie ;-) ja też mam cerę tłustą i cały czas uczę się jak ją pielęgnować, podobno podstawą jest nawilżenie.

Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.

A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.
11 lata 10 miesiąc temu #559245 przez Mirella
pani mam armatę na Ciebie wytargać czy jak? dlaczego my nie możemy bloga zobaczyć???
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559246 przez ferritka
pani_p napisał:

Ferritka posłałam Ci adres mailem :-) nowinek kosmetycznych to tam za bardzo nie ma, raczej umieszczam tam to co stworzę ;-)
Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebie ;-) ja też mam cerę tłustą i cały czas uczę się jak ją pielęgnować, podobno podstawą jest nawilżenie.

Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.

A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.

Pani!!!! jakie Ty masz bosko czarne oczyska!!!! i masz taki kształt brwi jaki ja chce osiągnąć B)

poza tym widzę, że masz te boskie koturny z deezee :lol: wygodne? i jak rozmiarowo wychodzą czy 36 to 36? czy jakoś trzeba mierzyć specjalnie ? bo się noszę z zamiarem

Pani !!!! jakie Ty makijaże robisz!! ja ciesunę!!!! Czad!! :lol: B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #559249 przez gosiak
Ej no ja też chce te czarne oczka zobaczyć :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559250 przez pani_p
A bo ja wiem czy chcecie mnie oglądać?:-D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzięki Ferritka :-* są śliczne i rozmiar idealny na długość, że tak powiem. Na szerokość troszkę mi odstaja, ale da się przeżyć ;-) czy wygodne to jeszcze nie mialam okazji ich wypróbować bo czekam na wiosnę. Na pewno są dość wysokie:-)

Cieszę się, że się podobają :-)
11 lata 10 miesiąc temu #559256 przez Mirella
pani_p napisał:

A bo ja wiem czy chcecie mnie oglądać?:-D

Weźcie ją palnijcie w moim imieniu, normalnie ręce mi opadły ;)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559257 przez monika1984lodz
PAni zdolna bestia z Ciebie :)

Mirelka wstawiam obiecaną zaległą Nunkę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #559258 przez gosiak
Super się malujesz :) uwielbiam efekt przydymionego oka, nie wiem czy dobrze to nazwałam bo się kompletnie nie znam, ale chodzi mi o malowanie powieki ciemnym cieniem od zewnątrz do środka powieki;) super to na ciemnych oczkach wygląda :laugh: no i dzięki Tobie wiem jak namalować kreskę tą kocią :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży