- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze
Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hejo:-*
Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze
Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję
Pani, to jak bedziesz potrzebowała modelki do maseczek, pilingów i innych wosków to weź mnie weź )))
podrzuć adres bloda, ja lubie nowinki kosmetyczne , choć nie potrafie sobie ich aplikować ... np nie wiem czy pilling do ciała dobry jest na twarz i nie wiem jak dbać o swoją cere tłustą, noooo to bedziemy tu miały expertkę
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Agusia, gratuluję synusia
A coś mi się wydaje, że Dave też miała dziś fotki dawać, dobrze pamiętam?
dziś sobie chyba lodowego linuxa pociągnę, akurat pod pogodę
a widziałyście bieliźniany konkurs na blogu u nas? może macie ochotę bony na fajną bieliznę wygrać? znaczy żeby nie było, o ile się orientuję to są do wydania w sklepie, chyba niekoniecznie na bieliznę, ale ja w tym sklepie tylko bieliznę oglądałam, no i bielizna jest tematem konkursu. Tak mi się skojarzyło bo dużo dziś o ciuchach gadacie.
A co do kosmetyków to przebijam Was wszystkie bo ja mam parę próbek podkładów i to wszystko, cała reszta sie sto lat temu przeterminowała a nowych nie kupiłam. Robię sobie hennę raz na jakiś czas i to wszystko Lakieru do paznokci tez nie mam żadnego
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Aleksandraaa1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebie ja też mam cerę tłustą i cały czas uczę się jak ją pielęgnować, podobno podstawą jest nawilżenie.
Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.
A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferritka posłałam Ci adres mailem nowinek kosmetycznych to tam za bardzo nie ma, raczej umieszczam tam to co stworzę
Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebie ja też mam cerę tłustą i cały czas uczę się jak ją pielęgnować, podobno podstawą jest nawilżenie.
Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.
A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.
Pani!!!! jakie Ty masz bosko czarne oczyska!!!! i masz taki kształt brwi jaki ja chce osiągnąć
poza tym widzę, że masz te boskie koturny z deezee wygodne? i jak rozmiarowo wychodzą czy 36 to 36? czy jakoś trzeba mierzyć specjalnie ? bo się noszę z zamiarem
Pani !!!! jakie Ty makijaże robisz!! ja ciesunę!!!! Czad!!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzięki Ferritka :-* są śliczne i rozmiar idealny na długość, że tak powiem. Na szerokość troszkę mi odstaja, ale da się przeżyć czy wygodne to jeszcze nie mialam okazji ich wypróbować bo czekam na wiosnę. Na pewno są dość wysokie:-)
Cieszę się, że się podobają
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Mirelka wstawiam obiecaną zaległą Nunkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...