- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze

Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję

- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hejo:-*
Agusia, Gosia cieszę się ogromnie, że Wasze dzieciaczki rosną i mają się dobrze
Mówiąc o makijażu przypomnialyscie mi, że muszę drogerię odwiedzić i braki uzupełnić. Ja to mam bzika na tym punkcie, uwielbiam malować siebie i innych, wymyślać makijaże, dobierać kolory. Mam chęci pójść trochę też w te stronę jako dodatkowe zajecie. Nie wiem czy Wam tu pisalam, ale zapisałam sie na Technika Usług Kosmetycznych właśnie tak dla siebie. Prowadzę też bloga, ale w tym temacie jeszcze raczkuję
Pani, to jak bedziesz potrzebowała modelki do maseczek, pilingów i innych wosków to weź mnie weź

podrzuć adres bloda, ja lubie nowinki kosmetyczne , choć nie potrafie sobie ich aplikować ... np nie wiem czy pilling do ciała dobry jest na twarz i nie wiem jak dbać o swoją cere tłustą, noooo to bedziemy tu miały expertkę

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

Agusia, gratuluję synusia

A coś mi się wydaje, że Dave też miała dziś fotki dawać, dobrze pamiętam?
dziś sobie chyba lodowego linuxa pociągnę, akurat pod pogodę

a widziałyście bieliźniany konkurs na blogu u nas? może macie ochotę bony na fajną bieliznę wygrać? znaczy żeby nie było, o ile się orientuję to są do wydania w sklepie, chyba niekoniecznie na bieliznę, ale ja w tym sklepie tylko bieliznę oglądałam, no i bielizna jest tematem konkursu. Tak mi się skojarzyło bo dużo dziś o ciuchach gadacie.
A co do kosmetyków to przebijam Was wszystkie bo ja mam parę próbek podkładów i to wszystko, cała reszta sie sto lat temu przeterminowała a nowych nie kupiłam. Robię sobie hennę raz na jakiś czas i to wszystko

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Aleksandraaa1
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebie

Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.
A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ferritka posłałam Ci adres mailem
nowinek kosmetycznych to tam za bardzo nie ma, raczej umieszczam tam to co stworzę
Do eksperta to mi jeszcze brakuje :-D jak będę potrzebować modelki to będę o Tobie pamiętać :-D w koncu mamy rzut beretem do siebieja też mam cerę tłustą i cały czas uczę się jak ją pielęgnować, podobno podstawą jest nawilżenie.
Ja w domu też się nie maluję, daję mojej buzi odpocząć.
A co do tego dermoprotektora z cetaphil to ja też jestem z niego zadowolona, wydaje mi się że wyleczył moją buźkę z takich drobnych krostek. Teraz tylko znowu mi się pogorszyło, ale podejrzewam, że przez alkohol, bo za dużo było okazji.
Pani!!!! jakie Ty masz bosko czarne oczyska!!!! i masz taki kształt brwi jaki ja chce osiągnąć

poza tym widzę, że masz te boskie koturny z deezee

Pani !!!! jakie Ty makijaże robisz!! ja ciesunę!!!! Czad!!

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzięki Ferritka :-* są śliczne i rozmiar idealny na długość, że tak powiem. Na szerokość troszkę mi odstaja, ale da się przeżyć

Cieszę się, że się podobają

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

Mirelka wstawiam obiecaną zaległą Nunkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...