- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Dorciaition poza tym Więcej optymizmu i pozytywnego myślenia
Jak to kiedyś ktoś powiedział:pesymista traci dwa razy: zanim coś się wydarzy, bo myśli o tym źle, i kiedy już się wydarzyło i rzeczywiście źle poszło. Optymista traci tylko raz, kiedy rzeczywiście się nie powiedzie.
Staram się, ale po moich ostatnich przeżyciach jakoś trudno mi uwierzyć, że może mnie spotkać szczęście. No zobaczymy.
Dobra, postaram się już nie marudzić, bo pomyślicie, że tylko marudzenie mi w głowie
Będzie dobrze
- Papierowe_Serce
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Papierowe_Serce napisał:
Dorciaition poza tym Więcej optymizmu i pozytywnego myślenia
Jak to kiedyś ktoś powiedział:pesymista traci dwa razy: zanim coś się wydarzy, bo myśli o tym źle, i kiedy już się wydarzyło i rzeczywiście źle poszło. Optymista traci tylko raz, kiedy rzeczywiście się nie powiedzie.
Staram się, ale po moich ostatnich przeżyciach jakoś trudno mi uwierzyć, że może mnie spotkać szczęście. No zobaczymy.
Dobra, postaram się już nie marudzić, bo pomyślicie, że tylko marudzenie mi w głowie
Będzie dobrze
Nie no, marudzenie też jak najbardziej wskazane
Nie doczytałam jeszcze ostatnich postów, ale pędzę i zobaczę co poradzić na smutki
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Nie wiem czy zauważyłyście, ale ilekroć Zuzia się u nas pojawia to zaraz za nią fasolki, także łapać za testy dziewczynki, łapać!!! Dobry moment teraz na testowanie
Papierówka, bo ja tu czaruję a potem jeszcze przepowiadam płeć Póki co mam trzy trafienia, nie.... cztery już, bo u Asik też potwierdzone A Angellika dobrze mówi, bez nas nie zafasolkujesz, ona też sobie przerwę zrobiła, poszła od nas, ale zmądrzała i wrócila no i jest fasolka
Poza tym jak to czarownica wredna jestem, krzyczę na dziewczyny ile wlezie, po łapach daję.... Także pilnuj się Ale u Ciebie to szybko pójdzie bo już jesteś na etapie luzu, może zrób testa? Tak na dzień dobry
Dorcia, a Ty wiesz jak szybko MagdaM znowu zafasolkowała? A przecież nie tak dawno wszystkie płakałyśmy razem z nią, a tu już serducho bije, może poszłaś w jej ślady? Rób testa, póki Zuzia jest
Majówka, bo jak mi będziesz tak zwlekać z tym testem to zrobię z Ciebie mamę majówkę 2012 no!
A tak z zupełnie innej beczki nie chce któraś być moderatorem? Obiecałam Kasiorze że zapytam to pytam. Znaczy mam na myśli ciężarówkę jakąś, mamy nie mają tyle wolnego czasu, także na mnie palcem proszę nie pokazywać
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Poczekam z testem na Majówkę
A jeśli chodzi o moderatora to chciałabym zgłosić na kandydaturę Asik. Myślę, że byłaby odpowiednia do tej roli
- Papierowe_Serce
- Wylogowany
- gaworzenie
No pośpi sobie człowiek do południa i od razu go oplotkują, Wy to jesteście... no kocham Was wszystkie normalnie Dziś najbardziej Zuzulkę, kurcze blade, jak ona roooośnie!!!!
Nie wiem czy zauważyłyście, ale ilekroć Zuzia się u nas pojawia to zaraz za nią fasolki, także łapać za testy dziewczynki, łapać!!! Dobry moment teraz na testowanie
Papierówka, bo ja tu czaruję a potem jeszcze przepowiadam płeć Póki co mam trzy trafienia, nie.... cztery już, bo u Asik też potwierdzone A Angellika dobrze mówi, bez nas nie zafasolkujesz, ona też sobie przerwę zrobiła, poszła od nas, ale zmądrzała i wrócila no i jest fasolka
Poza tym jak to czarownica wredna jestem, krzyczę na dziewczyny ile wlezie, po łapach daję.... Także pilnuj się Ale u Ciebie to szybko pójdzie bo już jesteś na etapie luzu, może zrób testa? Tak na dzień dobry
Dorcia, a Ty wiesz jak szybko MagdaM znowu zafasolkowała? A przecież nie tak dawno wszystkie płakałyśmy razem z nią, a tu już serducho bije, może poszłaś w jej ślady? Rób testa, póki Zuzia jest
Majówka, bo jak mi będziesz tak zwlekać z tym testem to zrobię z Ciebie mamę majówkę 2012 no!
A tak z zupełnie innej beczki nie chce któraś być moderatorem? Obiecałam Kasiorze że zapytam to pytam. Znaczy mam na myśli ciężarówkę jakąś, mamy nie mają tyle wolnego czasu, także na mnie palcem proszę nie pokazywać
Witam Czarodziejkę
W sumie planowałam jakiś test, bo ostatnia @ strasznie licha była, ale jakoś czasu ciągle mało, a teraz łoże okupuję
W sobotę na zakupy się wybieramy to i test się kupi
I jak krzyczeć będziesz to się pod miotłę schowam i mnie nie znajdziesz
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Angel i Angellika to dwie różne osoby tak w ogóle
I nie czarodziejka tylko czarownica
- Papierowe_Serce
- Wylogowany
- gaworzenie
To się ukrywać nie będę skoro nie wartoZłapię za miotłę, żeby pozamiatać i od razu Cię dorwę Tu się nikt przede mną nie ukryje, zapytaj Angel, ile ona się nauciekała, a jednak wróciła
Angel i Angellika to dwie różne osoby tak w ogóle
I nie czarodziejka tylko czarownica
- Papierowe_Serce
- Wylogowany
- gaworzenie
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Papierowka witaj serdecznie!!
Zuziiiiiiinek moj!!
Mirella babo kloc sie z mym mezem!! Wczoraj przyniosl mi podwojnego tulipana mowiac, ze zadna z nas ma nie byc zazdrosna Sie chlop na core nastawia a Ty tu synka wrozysz
No i znowu widze, ze mnie za przyklady daja Ale powiem Wam - ja nie jestem dobry przyklad Znowu mam wariacje!! Nie wiem jak wytrzymam do kwietnia
Mimo, ze ciezarna - prosze o baty
Co do moda itp - Mirella!! Czemu nie Ty??!! Ja chce Ciebie i juz
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chce mi sie strasznie makaronu z truskawkami
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Uważam, że dobrze trafiłaś!!!
Fasolka też będzie szybciutko, a zanim cokolwiek to na pewno nie będziesz się tu nudziła
Czas tu zapiętrala....że ho. I tak od owulacji do owulacji, od testa do testa . No i cieszyć jest się czym bo co jakiś czas dwie krechy!!!
A jak za dużo smutów to Mirella zamiata i od razu lepiej.
Ja też chcę taką ZUZINKĘ!!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sklepie mozna wszystko, truskawki też
Dobry przykład jesteś dobry, schizy też masz typowo ciążowe
A dlaczego nie ja? Kochana, bo bycie modem tutaj to zajęcie na pełen etat, zobacz ile postów dziennie się na forum pojawia, tysiąc spokojnie, myślę ze wiecej. A ja nie mam czasu tego czytać a co dopiero sprzątać.
Dlatego uważam że to powinna być jakaś ciężarówka, taka co siedzi w domu i tylko buszuje po necie, i że to powinna być funkcja przechodnia, z ciężarówki na ciężarówkę Może Ty?
Tak w ogóle to uważam że nasi admini powinni kogoś zatrudnić do tej funkcji i normalnie za to płacić. A jak nie to modów powinno być z dziesięciu albo i dwudziestu, żeby to nie było zbyt obciążające.
A teraz normalnie na spacerek idziemy w błocie się taplać, brrrr