- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Czy Wy tez takie zapracowane jak ja?urzeduje w kuchni a mam otwarta na goscinny i urzedujemy z Jessica razem

gosia28 ja zawsze cos dokupuje jak wychodze:))) a karp zamowiony w pl sklepie na sobote

Marta M kochan a Ty jak sie czujesz?juz Ci niewiele zostalo

A takie pytanie mam Laseczki macie Fb? jak tak prosze namiary na pw

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Gravity taka kuchnia to plus bo zawsze wiesz co mała robi i masz ją na widoku, aaa, i ona ciebie:P:P Więc spokojnie możesz pichcić

A z nosa leci jak kranu, do tego kaszel. Poszło mi w oczy mi mam światłowstręt

Bleehh, pasterkę już z góry sobie odpuszczam.

I powoli planuje komu powiedzieć o ciąży, (co prawda wszystko się jeszcze może zdarzyć

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota
![]()
Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze![]()
A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gravity napisał:
missyy szczerze mysle wlasnie o serniku i jakis drugi .Sernik pieken an koncu on zostaje w brytwanie:)z rosa i brzoskwiniami pychota
![]()
Ty bidulko tez zalatwiona jak ja tez leci jak woda :(i oczy zalzawione zawsze mam zapalenie spojowek przy katarze![]()
A ja zrobie y ciast ciasto makowe na kruchzm spodzie, sernik na ciemnym spodzie z kuszonka i wisniami, bez spodu i jeszcze ciasto kokosanek, moze piernik z powidłami.
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha
Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:(

A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
missyy napisał:
Gravity napisał:
![]()
a najlepsze jest to ze zupełnie za nic się wziasc nie mogę, bo bym musiała mieć zaraz w ręce chusteczkę![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha
Skad ja to znam gotuje obiat i ciesze sie ze Jessica spi bo nie mam jej obok a z nosa leci nie chce ja zarazic:(powinna jeszc godzine temu ale chyba zapach gotowanej kapusty jej pasuje hihihi i spi.Robie kalafiorowa zupke i schabowego z ziemniakmi i kapusta zasmażana.
A co do 2 ciasta moze balowe albo pychotke i wilky wey byl smaczny ostsno albo shrek kurde nie wiem na Nas 2 nie duzo ale zawsze znajomym wyniose bo kolezanki piec nie umieja:( jak karppatke jedna robila to 2h zeman na fonie byla:) hihihi dzwonila co 5min![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja z kolei podzielę się ciastami z siorą, bo ma dwie lewe ręce do ciast. ;P

Oby mi tylko wyszły, bo w ogóle nie mam węchu, ani smaku. A co najciekawsze zapach dymu papierosowego wyczuje odrazu

Mhnnnn...schabowego to bym zjadła

Pech

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gravity czuję że urodzę w 44tc (w pierwszej ciąży lekarz mnie tak pocieszył i powiedział że się zdarza i w tym tygodniu co dla mnie jest nie do pojęcia, o 42tc owszem wiem ale 44?) bo tak naprawdę czuję się baaaaaaaardzo dobrze

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
mesy przeczytałam że masz meldowaćk co i jak i myślałam że dziś miałaś testować
Czy nie?
No cos ty

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-