- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Na opuchliznę najlepiej wystawić nóżki do góry, by poprawić krążenie, podusia pod stopy tak by były nogi wyżej od reszty ciała. A tak to tylko moczenie stóp, jakieś kremy chłodzące. Na jakiś czas ukoi, swoje trzeba przecierpieć
Ja już na samą myśl o upale mam spuchniętę stopy, nawet kupiłam sobie jedne buty o rozmiar większe, żeby stóp nie męczyć w cieple
Ja nareszcie dziś idę na farbę Odrosty mam nieziemskie, ostatnio byłam na początku roku Poszłam na farbę bez amoniaku taką, którą krótko się trzyma na głowie i raz dwa spłukują
Nie wiem kiedy baby pozwoli mi następnym razem na taki luksus, więc lepiej się spieszyć ;P Potem się w domku ukryje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Vika sliczny synus i fajne imie takie malo spotykane
Ferri Twoj Kuba tez sliczniutki a na spuchniete kostki to tak jak missy pisze najlepiej lezec z nogami u gory
Jak farbowalam wlosy w ciazy to fryzjerka mi mowila wlasnie ze te farby bez amoniaku nie pokrywaja siwych wlosow...
Martyna witaj i rozgosc sie tu
Milego dnia kobitki
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Kubuś, Milanek słodziaki
Ferri na spuchnięte nogi w ciąży i to latem to chyba sposobu nie wymyślili. A nie masz zastoju moczu w nerce? Ja miałam w obu ciążach i nie tylko kostki, ale od kolan miałam słoniowe nóżki, także z Kamilem na ostatniej prostej nosiłam klapki o 4 rozmiary większe niż normalnie
U nas kongo, młody się nudzi, młoda jeszcze bardziej, a wizyta u chirurga dopiero 15 lipca, oby już było dobrze z tą nogą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
No nic zaaplukuje sobie spacery bosa stopa po morzu bo jest tak zimne ze mozg zamarza
No ja juz ze stopy 36 na 38 przeszlam taka rozklapciocha ta moja szwajka jest teraz...X oby wrocila do swoich rozmiarow
A Anoda z Wojtkiem tu zagladala co u nich
missy
A kcecie brzucha z dzisiaj
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
ferritka jaki zgrabny brzuszek
wszystko jest możliwe jak tylko udaje się z tą drugą połówką spotkać na chwilę dłużej niż godzina dziennie. Mój mąż ostatnio niemal mieszka w pracy a ja sama to nie za wiele zdziałam mimo tego że niedługo owu...Mirella napisał: martyna, ja zaszłam w ciążę kiedy byłam tak zarobiona, że za przeproszeniem nie miałam kiedy sie w d.. podrapać, więc wiesz....
Mam nadzieję że uda mu się zakończyć ten projekt i zdążyć do mnie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj mówie Ci godzina toz to kupe czasu... do tego wystarczy czasami intensywne dwie minutki uszy do góry...X powiem Ci jako starsza stazem tu rezydentka ze nie jedna nowa tu mowila E stracony cykl, ze szmery bajery a dlugo tu miejsca nie grzaly bo zaciazaly
Ej a co u studentki, gosiaka? Gosiak w czerwcu miala wazne wydarzenie I znaka nie dala???!
A u Marysi naszej babcia cudnej?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hej.
Ferri zaglądam jak mam chwilę a taki mało więc nie piszę tylko czytam co u was żeby być w miarę na bieżąco. Młody zaczyna rządzić i wczoraj co go odłożyłam do łóżeczka to zaraz się budził i na ręce. Wieczorem to już mąż zjeb...dostał że mi nie pomaga bo ja go karmię, przewijam, lulam a on przychodzi zje posiedzi i zaraz Wojtek idzie spać a ja nie mam kiedy odpocząć. Mamy problem z kupkami, męka taka jak kupsona robi czerowny jak burak jest, wygina się i czasami popłakuję. Tak to Złot Dziecko W sumie to jest grzeczny i nie ma co narzekać
Tu macie do pooglądania zdjęcia
Ferri rośniecie kochana zgrabny brzuszek i się ciesz bo szybko zejdzie po porodzie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aj Alez u nas tu pada...co chwile slonko I Ciup ulewa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ja chcę prawdziwe lato, upały i pluskać się w basenie.
Monia Twoja Zuzia to śliczna pucia, takie ma policzki okrągłe aż się chce wycałować i wyściskać Julka jak się sprawuje jako siostra??
Ferri nogi wystawiaj na słońce i cyc opalaj Jak tam mały Kręgiel?? Bardzo hula??
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Twierdzi jednak że przejmie obowiązki nad Antkiem jak pojawi się drugie dziecko - ciekawa jestem
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas leje od poniedzialku..jakby sie kto pytal to wakacje sa...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
U mnie mąz prawie co dzień kąpie małą od jakiegoś trzeciego miesiąca życia zawsze kąpie jak jest w domu....prasował małej do 8 msc ja może trzy razy prasowałam ...przebiera i usypia mam nadzieję,ze jak będzie drugi dzidziuś nic się tatusiowi nie odmieni
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
nie no zartuje Wojtek sliczny :* a ty teraz cwaniak jestes , ze chcesz upaly bo twoj brzuch to lezy w lozeczku juz matkoooo dla mnie lata moze nie byc hehe ale jesien moze byc ladna
ot takie mam zyczenie