BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 2 miesiąc temu #956649 przez kami25
Nie robilam zadnych badan specjalistycznych. Tylko ogolne badanie u ginekologa i usg. Powiedzial ze jest wszystko ok mam tylko kolo lewego jajnika torbielje malutka ale bic sie z nia niebdziejei gin mowil ze mozna sie starac o dziecko :P
Wifi jesli ty sie starasz tak dlugo to az troszke mnie zdolowalas...
Z kolei juz sie naczytalam ze duzo dziewczyn zaszlo w ciaze za pierwszym czy drugim razem a ja dalej nic :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #956650 przez kami25
Przykro mi dziewczyny ze stracilyscie dziecko. Wlasnie to jest najgorsze. Ja okropnie sie tego boje ze zajde i cos sie stanie i poronie. Najwazniejsze sa te pierwsze tygodnie.

10 lata 2 miesiąc temu #956652 przez lena20
kami 25 ja troche mniej od cb sie staralam ale coz poronilam i to byc moze ze o tych tabl ketonal itp bo nie wiedziakam ze jestem w ciazy a bralam ale coz :( najgorsze sa pierwsze 3 msc a pozniej to juz bd ok,,,bo roznie bywa.,,ja sie teraz boje i chciala bym juz miec dziecko ale nie wiadomo czy sie uda itp...

10 lata 2 miesiąc temu #956653 przez kami25
Dziekuje za mile powitanie ;) ja wlasnie stanelam przed kolejna szansa. W sobote lub niedziele mam dostac okres. Ale mozliwe zr szybciej dostanę i nici z ciazy. Od wczoraj bardzo mnie boli brzuch krzyz dzisiaj mialam juz takie skurcze. Dzisiaj tez mam sluz taki z domieszka krwi. Piersi to nawet dotknac juz nie moge.

10 lata 2 miesiąc temu #956655 przez kami25
Lena 20 wiem ze latwo sie mowi ale nie mozna tracic nadziei.
Znam nawet jedna dziewczyne, ktora poronila 2 razy ale ma 2 zdrowych dzieci, ktore urodzila po tych poronieniach.
Takze do dziela :) nie mozna rozpamietywac przeszlosci. Z każdym mies nowa szansa :P

10 lata 2 miesiąc temu #956656 przez kami25
Czyli rozumiem lena20 ze nie masz jeszcze dzieci? A reszta z was ma juz moze? Jak tak to pochwalcie sie ;)

10 lata 2 miesiąc temu #956657 przez lena20
kami 25 jakos trzeba sobie radzic z tym,,a to blizniaki miala po tym poronieniu czy jak? no ja mama tez nadzieje ze mi sie uda,,tylko ze od kad wyszlam ze szpitala to prawie 3 kg przytylam i nie wiem czy z taka waga mi sie uda,,,

10 lata 2 miesiąc temu #956659 przez ViFi
kami25 regularne współżycie to co 2 dni....w okresie płodnym....
Tak naprawdę żadna kobieta nie wie czy może mieć dzieci dopóki nie zajdzie :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

10 lata 2 miesiąc temu #956660 przez lena20
dziewczyny kami25 vifi poddawac sie nie mozemy :)

10 lata 2 miesiąc temu #956666 przez kami25
Lena20 nie blizniaki. Raz poronila w sumie urodzila martwe dziecko w 4 mies. Ciazy pare mies pozniej zaszla i urodzila zdrowego synka pozniej poronila na poczatku ciazy i po jakims czasie znowu zaszla i urodzila zdrowego znowu synka ;) dlatego nie wolno sie zalamywac. Moja kuzynka tez poronila w pierwszej ciazy ale z dzwigania ciezkich rzeczy. I teraz ma juz corke i syna ktorzy chodza do szkoly.

10 lata 2 miesiąc temu #956667 przez lena20
kami 25 no sa rozne przypaki ja mam nadzieje cicho ze mi sie uda i bd ok,ja pewie od tabl przeciwbolowych poronila,...

10 lata 2 miesiąc temu #956669 przez kami25
Wifi tu akurat masz racje bo to, ze mamy dni plodne to nie oznacza ze mozemy miec dzieci. Ale tak jak lena20 napisala nie mozemy sie poddawac i z każdym mies jest nowa nadzieja. :P
Nie ukrywam ze jak dostanę okres to jest mi przykro za kazdym razem ale na drugi dzien zaczynam myslec ze jest kolejny cykl i moze akurat teraz sie uda ;)wazne zeby sie starac, kochac sie i ze nasi faceci tez tego chca:)

10 lata 2 miesiąc temu #956670 przez lena20
kami masz racje..tylko ja akurat ze swoim sie oddalilismy od siebie od tamtego momentu,,,

10 lata 2 miesiąc temu #956671 przez kami25
Wifi my sie staramy kochac co dwa dni w okresie plodnym ale nie zawsze jest to mozliwe. Na pewno co najmniej 1 dzien plodny ,, zaliczamy " :P Mieszkamy jeszcze osobno ,obydwoje chodzimy do pracy a on ma juz corke 10 letnia.

10 lata 2 miesiąc temu #956673 przez kami25
Lena20 musisz tego swojego wziac w obroty bo powinniscie sie wzajemnie wspierać. Nie martw sie niedlugo na pewno bedzie lepiej miedzy wami i doczekacie sie bobaska.tylko nie trac nadziei nie mozna.
Ja mykam spac bo jutro mam ciezki dzien w pracy. Dobrej nocy. :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka