- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
jesteście kochane , dziękuję za życzenia kochane moje Mesy kufaaa no jak mi Leon bliski, nie wiem kiedyś Ty u nas była ale po zdjęciu stwierdzam, żeś była
Anussssssssia!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i wiedziałam, że w końcu ktoś zlamie ten zły beztestowy czas i taśma ruszy 3mam kciuki kochana za Ciebie i Fasolcie
Monia, Gosia
u mnie też zimność, pomimo że można by było odpalić piec i nie marznąć, to.... no nie kce nam się
a ja do tego przeziębiona, sikam co 25 minut ( z zegarkiem w ręku ) i gdyby nie fakt iż za kilka dni ( ok 22go września) przyjdzie do mnie @ - to bym znowu wariowała że w książy jestem bo :
- sikam co chwilkę ( nie takim zdrowym sikiem, tylko ciśnie mi na pęcherz, a jak już do tronu przysiąde to hmmm albo popsikam z kilka kroplów albo nie mam czym siknąć - wybaczcie dosłowność, ale nie wiedziałam jak to Wam zobrazować )
-kupiłam sok jabłkowy i mnie odrzucił
-cyc mi nabrZmiał i z boków boli - to akurat norma u mnie na @...
a poza tym to jak u mnie szalała owulka to Kręgiel szalał nad morzem
ale chce powiedzieć z tego tyle, że co jak co ale jestem mistrzynią w ciązach urojonych niech już będzie październik i dr cud mi pozagląda
jutro mam panieński wieczór wiem tylko że mam się ubrać w stylu pin up girl
mówiłam Wam, że kocham Was i żałuje, że nie będzie Was jutro
Anodka, mam nadzieje, że Twój osobisty małż kostki nie skręcił na ten szmacie na której szalałaś
p.s. no to worek rozwiązany, która daje testa nastepna????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Melduje , że do mnie przyszła i mnie męczy chulernie dziś dziś zaczynam też antyki i postanowiłam , że będę ćwiczyć i chce rzucić palenie ! trzymać za mnie kciuki co by mi się z tym paleniem udało .....
Gosiaka poka zdjęcie ps- jak wrzucisz tu focisza to daj mi bita na tel to wpadnę zobaczyć co bym nie przegapiła
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
mesy trzymam kciuki za rzucanie tego okropnego nałogu Pisze ta, której się to udało
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję kochane Przez to choróbsko, nic do mnie nie dociera i dalej czekam na @
mesy trzymam kciuki za rzucanie tego okropnego nałogu Pisze ta, której się to udało
ciężko było ? rzuciłaś z dnia na dzień czy ograniczałaś ? ja planuje już od jutra nie palić ale nie wiem czy uda mi się tak drastycznie z dnia na dzień ale będę z sobą walczyć !
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy nie wiem jak u Ciebie, ale ja byłam z tych "podpalających", więc rzucenie fajeczek nie było dla mnie wielkim problemem U mnie to było na zasadzie: nie palę i już Jeśli palisz dużo, lepiej ograniczaj z dnia na dzień, żeby Cię syndrom odstawienny nie dopadł, a mąż nie zażądał rozwodu
Chyba dużo bo paczka mi starcza na 2 dni lub na 2,5 dnia....ale palę długo oj no emek jak zobaczy mnie w szale z braku fajek to sam mi po nie pójdzie hahaha masz rację 2-3 dziennie i będę ograniczać do minimum
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Mesy ja palenie rzuciłam ponad rok temu przed staraniami razem z mężem rzuciliśmy. Trudno nie było i o wiele lepiej się czuje nie jestem taka zamulona i ubrania pachną a nie śmierdzą petami.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy ja palenie rzuciłam ponad rok temu przed staraniami razem z mężem rzuciliśmy. Trudno nie było i o wiele lepiej się czuje nie jestem taka zamulona i ubrania pachną a nie śmierdzą petami.
Mam nadzieję ,że mi też łatwo pójdzie.... mój emek nie pali ...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka napisał:
Mesy, to tak jak u mnie, kręgiel przeciwnik, nie pali, nie pije browarka ani kawy... a ja i owszem lubię
Nie no mój lubi pifffo ale też nie za dużo ... ostatnio wyczailiśmy takie dobre cuś z biedry i sobie szklaneczkę dwie od cza do cza wypijemy
no i wiem gdzie Kręgla jutro na zakupy pokulam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał:
ferritka napisał:
Mesy, to tak jak u mnie, kręgiel przeciwnik, nie pali, nie pije browarka ani kawy... a ja i owszem lubię
Nie no mój lubi pifffo ale też nie za dużo ... ostatnio wyczailiśmy takie dobre cuś z biedry i sobie szklaneczkę dwie od cza do cza wypijemy
no i wiem gdzie Kręgla jutro na zakupy pokulam
Co kto lubi ale z colą jest pychotka no i nie drogie bo jak na taką pyszność to 17 zł ale wiadome każdy ma swoje smaki
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Anuuuussssiiaaa - łapaj buziole i gratulacje
A ja właśnie siedzę pokłucona z moim. tzn. on się fochnął. A o co......
że mu nie zrobiłam kolacji na punkt 18, bo nie dałam rady Młody dziś cały dzień walczył, drzemki po 40 min. No a ten przychodzi, taką minę wali i teksty, że wymiękłam. Poryczałam się i tyle. No i wypucowałam łazienkę, kuchnię, dżem zrobiłam i sok z jabłek i poćwiczyłam. No ale ok. A on się nie odzywa, to ja też nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A miało być tak fajnie, chata prawie wolna..... ja pitole skąd się Ci faceci wzięli????
i jeszcze miałam coś pisać, żeby nie było tak egoistycznie, ale zapomniałam bo mnie ten mój rozprasza tym fochem
O kufa przypomniała mi się że mam Karmi a ja kubek mleka wywliłam to trgo juz nie zmieszczę...