BezpiecznaCiaza112023

Co sądzicie o miejscach stworzonych dla mam

15 lata 2 tygodni temu #4939 przez Katarzyna
Co sądzicie o miejscach stworzonych z myślą o mamach?

Ostatnio coraz więcej pojawia się miejsc, które zakładają mamy. Od dłuższego czasu we Wrocławiu działa BlablaCafe Maybebaby. W Warszawie w zeszłym roku powstało Mama Mia. W Mama Mia byłam osobiście i bardzo mi się podoba to miejsce. W oby miejscach są również nasze Dzienniczki. Natomiast oczywiście produkty dla mam są jakby przy okazji tego miejsca. Natomiast samo miejsce zostało przystosowane tak, że mama może spokojnie porozmawiać z przyjaciółką, a dzieci mogą się pobawić.

Jakie są Wasze wrażenia z takich miejsc? Czy macie swoje ulubione? Jeśli tak, to proszę pozakładajcie wątki. Podzielcie się z innymi użytkowniczkami swoimi ulubionymi miejscami. A może są prowadzone w takim miejscu ciekawe warsztaty, na które warto pójść. Piszcie i dzielcie się swoimi odkryciami! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 1 tydzień temu #4984 przez Scholastyka21
Pani Katarzyno, nie wie Pani może czy w Poznaniu są takie miejsca?? Ponieważ od dłuższego czasu szkuam i jakoś bezskutecznie :( a chętnie bym się wybrała do takiego lokalu

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #5029 przez kasiora
nawet nie wiedzialam ze we wroclawiu jest takie miejsce :ohmy:
bede musiala wpasc tam na wakacje :lol:

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

15 lata 1 tydzień temu #5152 przez Katarzyna
Scholastyka21 napisał:

Pani Katarzyno, nie wie Pani może czy w Poznaniu są takie miejsca?? Ponieważ od dłuższego czasu szkuam i jakoś bezskutecznie :( a chętnie bym się wybrała do takiego lokalu

Niestety nie znam. Jak tylko usłyszę o takim miejscu w Poznaniu, to napiszę.

14 lata 9 miesiąc temu #16371 przez gold_butterfly
Cudownie by było iść do takiego miejsca. Niestety w okolicy Koszalin - Słupska nie spotkałam czegoś podobnego. Gdyby jednak otworzyli, jestem pewna,że byłby to opłacalny interes :-) Jak na razie z koleżanką od dwóch lat chodzę do małego baru obiadowego - zawsze za darmo można tam podgrzać mleko dla maleństwa, usiąść i pogawędzić w spokoju. No i oczywiście zjeść jakiś domowy obiadek, albo wziąć coś na wynos. Dodam,że ceny też nie są wysokie,bo miska zupy kosztuje 2 zł - emeryci wola tam jeść niż samemu gotować :-)

14 lata 9 miesiąc temu #16395 przez Agnieszka
gdyby u mnie było coś takeigo, to z chęcią bym chodziła, ale nie słyszałam o niczym takim niestety

Alicja ma już 16 ząbków :))

14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #26153 przez Uwolnić matkę
Jestem mamą 9 miesięcznego malucha i właśnie założyłam ze wspólniczką takie miejsce. Zapraszam wszystkie mamy (także przyszłe!), tatów, babcie, dziedków. Chętnie dowiem się też co myślą o nas osoby, które już nas odwiedziły :)

czesc postu zostala usunieta. w celu zamieszczenia reklamy prosimy o kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. MODERATOR.

Uwolnić matkę
Klubokawiarnia i sklep
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #26210 przez Gosiaczek31
We Wrocławiu jest jeszcze MamCzasCafe na Zwycięskiej. Osobiście tam nie byłam, ale słyszałam od koleżanki, że bardzo fajne miejsce. Prowadzą tam również zajęcia dla kobiet w ciąży. Pomysł rewelacyjny, sama zastanawiałam się nad otwarciem takiego.

14 lata 1 tydzień temu #67902 przez Martynka__89
Bardzo dobry pomysł :) szkoda że w moim mieście nie ma nic takiego :( Ale jak otworzysz coś w tym stylu to przyjedziemy mam co prawda kilka godzin do Wrocka ale chętnie przyjadę :laugh:

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 11 miesiąc temu #86348 przez pykolina
Na Śląsku brakuje takich miejsc. Jest sporo bawilandii, ale Klubów dla mam brak :(
W Tarnowskich Górach jest Klub dla Mam i Dzieci Kids & Moms od początku roku chyba. Moja dzidzia jest za mała na tańce, ale chodzimy tam na fitness dla mam z udziałem dzieci. Fajna zabawa - mamy ćwiczą, a dzieci się bawią. Nie wszystkie Maluchy chcą z nami ćwiczyć (tylko te najmniejsze, bo jeszcze nie uciekają). Ale pomysł fajny :)
Jest tam też wspólny taniec dla mam z dziećmi, ale my musimy poczekać jeszcze przynajmniej do czasu gdy córcia skończy 1,5 roku. :woohoo:

13 lata 10 miesiąc temu #95024 przez aniaz.
W mojej okolicy tez jest podobny fitness :) z tym ze dzieci mogą albo sie bawic albo miec w tym czasie jakis kurs jezykowy np. Super pomysl,mam nadzieje,ze bedzie takich miejsc coraz wiecej.

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #107644 przez krzymina
wiecie że w miejscu gdzie mieszkam nie ma ANI JEDNEGO placu zabaw dla dzieci,ba,nie ma nawet w dalszej okolicy... dzieci bawią się na parkingu między samochodami a na plac zabaw brak funduszy,jest jedynie kawałek skwerka na którym koczują ławkowi menele

13 lata 9 miesiąc temu #122401 przez bombel779
Krzymina a gdzie mieszkasz?? :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 9 miesiąc temu #122597 przez iwonek27
u nas są dwa place zabaw na osiedlu.... wczoraj naliczyłam 30 dzieciaków na placu...
o klubach dla mam chyba nalezy zapomniec... sa w lublinie chyba 2 ale jak sie z dzieciakami mam tłuc autobusem, to dziękuję;)

11 lata 7 miesiąc temu #708805 przez króka
uważam, że to świetna opcja z takimi miejscami, sama często do takich chodzę :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka