- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Warto nie być egoistką
Warto nie być egoistką
- Sławka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #163177 przez Sławka
Ja też jestem za odstawieniem alkoholu i papierosów w czasie ciąży. Często jednak zdarza się, że na początku ciąży kobiety nie wiedzą o tym, że są w niej i popijają sobie. U mnie właśnie tak było i przez pierwsze 3 tyg.(a był to okres świąt) troszkę piłam(papierosów nie palę). Martwi mnie to bardzo,ale lekarz powiedział,że organizm jest na tyle mądry, że potrafi chronic tego dzieciaczka tym bardziej,że łożysko wykształaca się później. I najważniejsze to dbac o siebie mając już świadomośc,że jest się w ciąży. I dotyczy to zarówno alkoholu jak i innych szkodliwych używek.Jeszcze miesiąc przede mną,ale wierzę,że wszystko będzie dobrze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #163322 przez bombel779
Ja,będąc w 3tc oblewałam urodziny szwagra,połączone z parapetówą
Oczywiście wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży!Trochę popiłam na tej imprezie,na drugi dzień zdychałam
...5dni później zrobiłam test-pozytywny
I od tamtej pory nie oblałam żadnych urodzin,imienin,parapetówek,świąt....niczego

Wyrzuty sumienia oczywiście miałam po tej jednej imprezie,ale na szczęście to było raz i nic się nie stało

Wyrzuty sumienia oczywiście miałam po tej jednej imprezie,ale na szczęście to było raz i nic się nie stało

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
13 lata 8 miesiąc temu #163355 przez baby_55
ja tydzień po zapłodnieniu (nieświadoma niczego) byłam na imprezce i oblewaliśmy otwarcie firmy przez kolegę i jego urodziny
ale się działo... kiedy tydzień później zrobiłam test okazało się, że to było ostatnie oblewanie przed dłuuuugą przerwą
nadal karmię więc nie oblewam już niczego

- sylwira1721
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #163363 przez sylwira1721
to sobie wyobrazcie ze ja dopiero początkiem 3 miesiaca dowiedzialam sie o ciązy!! a tydzien przed zrobieniem testu wrocilam do domu o 6 rano po imprezie-masakrycznej!! idac z imprezy spadlam z niewielkiego mostku!! o boze dobrze ze mojemu Tobiaszkowi nic nie jest!
ale gdy dowiedzialam sie o ciąży to na nawet na alkohol nie spojrzałam bo tak mi wstyd bylo

- Sławka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #164007 przez Sławka
Najważniejsze jest,żeby mając świadomośc o ciązy nie robic głupot...

- Baeadwsawd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 miesiąc 1 tydzień temu #1516390 przez Baeadwsawd
When I first tried this platform, I wasn’t sure how much it would help. But now, I’m really impressed. The ability to create custom cards has streamlined our payment processes significantly.
wallester.com I can easily manage expenses by assigning different cards for specific uses. The flexibility has made a big difference, and cash flow management is now more efficient. If you need a solution to simplify payments, this is the one to try.