BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #317808 przez marta_szh
Jusia przykro mi :( najwazniejsze ze jest diagnoza i teraz wiadomo co robic, niestety nie pomoge, bo daje tylko sloiki poki co
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #317812 przez Kasiek
Asik obejrzałam filmik :lol: :lol: ale Szymek złazi fajnie i to przodem :) Iga złazi tyłem dalej, po swojemu dupka do góry i w dół :dry: :laugh:
aa to ja tez mam takie rampery dla Igi :laugh: a nawet nie wiedzialam ze tak sie to nazywa :laugh:

Domii suknia piękna :) ja tez mialam w kształcie litery A
i powiem Ci ze sama nie wiem skąd on ma siłę zeby tak szalec jak słabo je :unsure: :)

Madzia Twoja Suknia tez piękna :)

Adee ja pamietam Twoja suknie, wrzucałas kiedys fotke i na pewno nie wyglądała jak koszulka wiec bez takich tu :blink:

Asik fajnie ze wrzucilas linka z ta kula :laugh: bo ja obczajalam na allegro i faktycznie drozsze tam sa

Marta masz nowy awatarek :laugh: a jak bede w Wawie to pewnie ze sie spotkamy :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #317815 przez adee84
jestem, mama załatwiła leki w aptece u znajomej na krechę i jest ok ale wkurzyłam się, bo dostała bardzo silną dawkę, a do tego jeszcze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przepraszam ze Was zameczam ale to jest dzis wierzcholek gory lodowej mojej zlosci, przepraszam raz jeszcze.
12 lata 9 miesiąc temu #317818 przez marta_szh
Kasiek a wiesz gdzie dokladnie mielibyscie sie zatrzymac, tzn jaka dzielnica? :)

jakby co to prosze nie kupowac tej kuli z tablicy co Asik dala linka, ok? bo biore ja, tzn m musze naklonic, bo ja kaski nie mam

Madzia, Domi kiecki super, moglyscie sobie poszalec bo obydwie macie super figure
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317822 przez Kasiek

Jusia Iga tez ma AZS i jeszcze do tej pory nie znalazlam co ją uczula, białko mleka krowiego wykluczam, reszte tych najsilniejszych alegenow czyli ryby, jajka cytrusy tez.

Jusia ja czasami gotuje mlodej zupki i kroje warzywa bardzo drobno ale i tak marchewka czy pietruszka sie dlugo gotuja, trzeba sie uzbrioc w cierpliwosc :)

a co do tego wyginania Wikusi to mam nadzieje ze bedzie jednak ok :kiss:

Marta mialam ochote na ta kule ale ok :laugh: nie kupie :laugh: zaczekam na nastepna okazje :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317824 przez Asik
Marta :D naprawdę super ta kula :)

a jak my przyjedziemy to tez może sie nam uda spotkać :D my na Grzybowskiej się dekujemy :D no i w Imidzie bedziemy :D

Jusia Szymek tez ma AZS , może to być jeden z objawów alergii , tak jak u nas , co do wyginania sie to tez mam nadzieję że bedzie ok :)
my do alergologa 5 marca idziemy i pewnie tez bedzie miał testy robione

Zupke to robie tak :
kroje w kostke marchewkę , pół pietruszki , ziemniaczka i gotuje do miękkości w małej ilości wody ( pod przykryciem około 20 min) , potem wsypuję kaszkę manną cały czas mieszając i jeszcze gotuję z 5 min, jak lekko przestygnie odlewam część wywaru jak mi się wydaje że go za dużo bedzie do szklanki żeby w razie czego dolac do zupki :D potem jak z mięskiem to miesko na początku ososbno gotujesz i dodajesz do zupki i razem blendujesz :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 9 miesiąc temu #317826 przez marta_szh
Adee

miejmy nadzieje ze szybko pomoze i dobrze ze jakos sie udalo zalatwic te leki.
12 lata 9 miesiąc temu #317827 przez adee84
Jusia :kiss: :kiss: będzie dobrze, trzymam kciuki :kiss:
za ścieram na karce warzywa, marchew pietruszkę, ziemniak w malutką kostkę, wczoraj jedną różyczkę brokuła dałam i ciut szpinaku mrożonego. do tego suszony koperek i listeczek zielonej pietruszki. i póltorej szkl wody. gotuje mi sie ok20 min :)
Kasiek do nas kiedyś zajedźcie :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317838 przez Asik
]

12 lata 9 miesiąc temu #317839 przez Viszka11
dobry dobry:)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 9 miesiąc temu #317842 przez Kasiek
Adee ja zaczekam az Wy najpierw zajedziecie do nas :) bo mowilas ze sie w lecie wybieracie do Zmc do Zoo :) mozemy isc z Wami? :laugh:

Asik dzieki zaraz popatrze :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317847 przez Asik
zresztą tutaj macie wsio z tablicy :0

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a tu tania

12 lata 9 miesiąc temu #317848 przez marta_szh
Kasiek tu jest jeszcze taka

bylam w Zamosciu latem na dwoch weselach :)
12 lata 9 miesiąc temu #317852 przez marta_szh
Viszka

dobry dobry :)
jak tam sie czujemy?
12 lata 9 miesiąc temu #317863 przez domii
Adee

Kasiek Trzymam kciuki zebyscie sie dowiedzieli wkoncu co Ige uczula :kiss: a co do wyjazdu to powiem ci ze fajnie ze masz mozliwosc z nim jechac bo nie bedziecie same z Iga :)

Jusia ja tez kroje w drobna kostke jak chcesz szybcej to tak zrob i wrzuc warzywa na wrzatek,ja wrzucam wszystko zalewam i gotuje do miekkosci nawet czasem z ziemniakow papka sie zaczyna robic-ale to nie wazne bo i tak miksuje a np.groszek,szpinak,pietruszke zielona,koperek wrzucam na sam koniec i jak ci za gesta wyszla to zawsze mozesz dolac wody z gotowania warzyw,dlatego ja leje duzo wody pozniej wyciagam warzywa i w razie czego dolewam ta wode. A co z tym wyginaniem? Blazejek na boku jak lezy to sie wygina tylko tak ze prawie na brzuszku jest cialkiem a glowe na bok-ale wydaje mi sie ze to normalne bo on tak sie bawi patrzac na zabawki z boku czy z tylu :unsure:

Agusia znowu pojechalas? :( to super ze T Ci zalatwila tak szybko neurologa

A ktora to pisala ze byla u ortopedy i pytala sie o jaderka kostne? my idziemy we wtorek i podobno juz powinny sie pojawiac u dzieciaczkow

Pippin super ze poszalalas :lol: mnie wkoncu opuscila @ wiec kto wie :P

martasliczny avatarek,a co do sukienki to nie przesadzaj,zreszta zobaczysz jak z nerwow schudniesz przed slubem-ja z tylu miala ta sukienke wiazana i dobrze bo mozna bylo bbardziej scisnac,co przymiarka to byla za duza :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka