- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #317812 przez Kasiek
Asik obejrzałam filmik ale Szymek złazi fajnie i to przodem Iga złazi tyłem dalej, po swojemu dupka do góry i w dół
aa to ja tez mam takie rampery dla Igi a nawet nie wiedzialam ze tak sie to nazywa
Domii suknia piękna ja tez mialam w kształcie litery A
i powiem Ci ze sama nie wiem skąd on ma siłę zeby tak szalec jak słabo je
Madzia Twoja Suknia tez piękna
Adee ja pamietam Twoja suknie, wrzucałas kiedys fotke i na pewno nie wyglądała jak koszulka wiec bez takich tu
Asik fajnie ze wrzucilas linka z ta kula bo ja obczajalam na allegro i faktycznie drozsze tam sa
Marta masz nowy awatarek a jak bede w Wawie to pewnie ze sie spotkamy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aa to ja tez mam takie rampery dla Igi a nawet nie wiedzialam ze tak sie to nazywa
Domii suknia piękna ja tez mialam w kształcie litery A
i powiem Ci ze sama nie wiem skąd on ma siłę zeby tak szalec jak słabo je
Madzia Twoja Suknia tez piękna
Adee ja pamietam Twoja suknie, wrzucałas kiedys fotke i na pewno nie wyglądała jak koszulka wiec bez takich tu
Asik fajnie ze wrzucilas linka z ta kula bo ja obczajalam na allegro i faktycznie drozsze tam sa
Marta masz nowy awatarek a jak bede w Wawie to pewnie ze sie spotkamy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #317815 przez adee84
jestem, mama załatwiła leki w aptece u znajomej na krechę i jest ok ale wkurzyłam się, bo dostała bardzo silną dawkę, a do tego jeszcze
przepraszam ze Was zameczam ale to jest dzis wierzcholek gory lodowej mojej zlosci, przepraszam raz jeszcze.
przepraszam ze Was zameczam ale to jest dzis wierzcholek gory lodowej mojej zlosci, przepraszam raz jeszcze.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #317818 przez marta_szh
Kasiek a wiesz gdzie dokladnie mielibyscie sie zatrzymac, tzn jaka dzielnica?
jakby co to prosze nie kupowac tej kuli z tablicy co Asik dala linka, ok? bo biore ja, tzn m musze naklonic, bo ja kaski nie mam
Madzia, Domi kiecki super, moglyscie sobie poszalec bo obydwie macie super figure
jakby co to prosze nie kupowac tej kuli z tablicy co Asik dala linka, ok? bo biore ja, tzn m musze naklonic, bo ja kaski nie mam
Madzia, Domi kiecki super, moglyscie sobie poszalec bo obydwie macie super figure
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317822 przez Kasiek
Jusia Iga tez ma AZS i jeszcze do tej pory nie znalazlam co ją uczula, białko mleka krowiego wykluczam, reszte tych najsilniejszych alegenow czyli ryby, jajka cytrusy tez.
Jusia ja czasami gotuje mlodej zupki i kroje warzywa bardzo drobno ale i tak marchewka czy pietruszka sie dlugo gotuja, trzeba sie uzbrioc w cierpliwosc
a co do tego wyginania Wikusi to mam nadzieje ze bedzie jednak ok
Marta mialam ochote na ta kule ale ok nie kupie zaczekam na nastepna okazje
Jusia Iga tez ma AZS i jeszcze do tej pory nie znalazlam co ją uczula, białko mleka krowiego wykluczam, reszte tych najsilniejszych alegenow czyli ryby, jajka cytrusy tez.
Jusia ja czasami gotuje mlodej zupki i kroje warzywa bardzo drobno ale i tak marchewka czy pietruszka sie dlugo gotuja, trzeba sie uzbrioc w cierpliwosc
a co do tego wyginania Wikusi to mam nadzieje ze bedzie jednak ok
Marta mialam ochote na ta kule ale ok nie kupie zaczekam na nastepna okazje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Kasiek.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317824 przez Asik
Marta naprawdę super ta kula
a jak my przyjedziemy to tez może sie nam uda spotkać my na Grzybowskiej się dekujemy no i w Imidzie bedziemy
Jusia Szymek tez ma AZS , może to być jeden z objawów alergii , tak jak u nas , co do wyginania sie to tez mam nadzieję że bedzie ok
my do alergologa 5 marca idziemy i pewnie tez bedzie miał testy robione
Zupke to robie tak :
kroje w kostke marchewkę , pół pietruszki , ziemniaczka i gotuje do miękkości w małej ilości wody ( pod przykryciem około 20 min) , potem wsypuję kaszkę manną cały czas mieszając i jeszcze gotuję z 5 min, jak lekko przestygnie odlewam część wywaru jak mi się wydaje że go za dużo bedzie do szklanki żeby w razie czego dolac do zupki potem jak z mięskiem to miesko na początku ososbno gotujesz i dodajesz do zupki i razem blendujesz
a jak my przyjedziemy to tez może sie nam uda spotkać my na Grzybowskiej się dekujemy no i w Imidzie bedziemy
Jusia Szymek tez ma AZS , może to być jeden z objawów alergii , tak jak u nas , co do wyginania sie to tez mam nadzieję że bedzie ok
my do alergologa 5 marca idziemy i pewnie tez bedzie miał testy robione
Zupke to robie tak :
kroje w kostke marchewkę , pół pietruszki , ziemniaczka i gotuje do miękkości w małej ilości wody ( pod przykryciem około 20 min) , potem wsypuję kaszkę manną cały czas mieszając i jeszcze gotuję z 5 min, jak lekko przestygnie odlewam część wywaru jak mi się wydaje że go za dużo bedzie do szklanki żeby w razie czego dolac do zupki potem jak z mięskiem to miesko na początku ososbno gotujesz i dodajesz do zupki i razem blendujesz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #317827 przez adee84
Jusia będzie dobrze, trzymam kciuki
za ścieram na karce warzywa, marchew pietruszkę, ziemniak w malutką kostkę, wczoraj jedną różyczkę brokuła dałam i ciut szpinaku mrożonego. do tego suszony koperek i listeczek zielonej pietruszki. i póltorej szkl wody. gotuje mi sie ok20 min
Kasiek do nas kiedyś zajedźcie
za ścieram na karce warzywa, marchew pietruszkę, ziemniak w malutką kostkę, wczoraj jedną różyczkę brokuła dałam i ciut szpinaku mrożonego. do tego suszony koperek i listeczek zielonej pietruszki. i póltorej szkl wody. gotuje mi sie ok20 min
Kasiek do nas kiedyś zajedźcie
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #317847 przez Asik
zresztą tutaj macie wsio z tablicy :0
a tu tania
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a tu tania
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #317863 przez domii
Adee
Kasiek Trzymam kciuki zebyscie sie dowiedzieli wkoncu co Ige uczula a co do wyjazdu to powiem ci ze fajnie ze masz mozliwosc z nim jechac bo nie bedziecie same z Iga
Jusia ja tez kroje w drobna kostke jak chcesz szybcej to tak zrob i wrzuc warzywa na wrzatek,ja wrzucam wszystko zalewam i gotuje do miekkosci nawet czasem z ziemniakow papka sie zaczyna robic-ale to nie wazne bo i tak miksuje a np.groszek,szpinak,pietruszke zielona,koperek wrzucam na sam koniec i jak ci za gesta wyszla to zawsze mozesz dolac wody z gotowania warzyw,dlatego ja leje duzo wody pozniej wyciagam warzywa i w razie czego dolewam ta wode. A co z tym wyginaniem? Blazejek na boku jak lezy to sie wygina tylko tak ze prawie na brzuszku jest cialkiem a glowe na bok-ale wydaje mi sie ze to normalne bo on tak sie bawi patrzac na zabawki z boku czy z tylu
Agusia znowu pojechalas? to super ze T Ci zalatwila tak szybko neurologa
A ktora to pisala ze byla u ortopedy i pytala sie o jaderka kostne? my idziemy we wtorek i podobno juz powinny sie pojawiac u dzieciaczkow
Pippin super ze poszalalas mnie wkoncu opuscila @ wiec kto wie
martasliczny avatarek,a co do sukienki to nie przesadzaj,zreszta zobaczysz jak z nerwow schudniesz przed slubem-ja z tylu miala ta sukienke wiazana i dobrze bo mozna bylo bbardziej scisnac,co przymiarka to byla za duza
pewnie Majeczce rumien na pipce wyszedl,Blazejek mial na jaderkach i pindolku wlasnie jak zaczelam mu dawac zupki,bo konsystencja kupki sie zmienila,my tez dostalismy silna masc bo nie chcialo zejsc robilo sie blade i znowu wychodzilo-i po tyg.pomoglo Ale to nie zmienia faktu ze powinna ci powiedziec co i jak,zagladnac do buzki jak prosisz i dac skierowanie-laski nie robi a nie mozesz na innego pediatre zmienic?a co do T to pipa jedna jeszcze powie ze na torebke zbiera moja jaka jest to jest ale Blazejkowi nie odmawia kupuje jedzonko np.ost.krolika mu kupila.mrozone maliny i kasy nie chiala
Kasiek Trzymam kciuki zebyscie sie dowiedzieli wkoncu co Ige uczula a co do wyjazdu to powiem ci ze fajnie ze masz mozliwosc z nim jechac bo nie bedziecie same z Iga
Jusia ja tez kroje w drobna kostke jak chcesz szybcej to tak zrob i wrzuc warzywa na wrzatek,ja wrzucam wszystko zalewam i gotuje do miekkosci nawet czasem z ziemniakow papka sie zaczyna robic-ale to nie wazne bo i tak miksuje a np.groszek,szpinak,pietruszke zielona,koperek wrzucam na sam koniec i jak ci za gesta wyszla to zawsze mozesz dolac wody z gotowania warzyw,dlatego ja leje duzo wody pozniej wyciagam warzywa i w razie czego dolewam ta wode. A co z tym wyginaniem? Blazejek na boku jak lezy to sie wygina tylko tak ze prawie na brzuszku jest cialkiem a glowe na bok-ale wydaje mi sie ze to normalne bo on tak sie bawi patrzac na zabawki z boku czy z tylu
Agusia znowu pojechalas? to super ze T Ci zalatwila tak szybko neurologa
A ktora to pisala ze byla u ortopedy i pytala sie o jaderka kostne? my idziemy we wtorek i podobno juz powinny sie pojawiac u dzieciaczkow
Pippin super ze poszalalas mnie wkoncu opuscila @ wiec kto wie
martasliczny avatarek,a co do sukienki to nie przesadzaj,zreszta zobaczysz jak z nerwow schudniesz przed slubem-ja z tylu miala ta sukienke wiazana i dobrze bo mozna bylo bbardziej scisnac,co przymiarka to byla za duza
Moderatorzy: ilona