- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Jusia nic sę nie martw - zobacz na Filipka po rehabilitacji - okaz zdrowia
Piękne suknie - az się chce odnawiać śluby
Asik super Szymek ucieka To ja już wiem po co Jasio obraca się na brzuszek w bujaczku niestety pasy go blokują
Adee chora ta wasza pediata - nasza nas zapytała wręcz czy godzimy się na maść sterydową jak miał takie straszne krostki na siuśku I co to w ogóle znaczy, że nie czas na górne jedynki A co to dzieci to roboty są? "Maju nie wygłupiaj się, to nie czas na ząbkowanie!"
Domii ja obstawiam Jasia, bo Ali wyszły dopiero pod koniec 7-go miesiąca
Motylku kurta nr 1 - kolor w sam raz dla Kornelki A jaki to lakier na Twoich pazurkach? Ładny
Adee świetny środek - w sam raz dla karmiącej mamy
Sonia nie bede orygialna - pewnie zabkuje Majeczka
Renatko nie mam pojecia co moglo byc przyczyna Trzymam kciuki, zeby szybko wrocil do zdrowia
Hanu współczuję - sma nie wiem co to migrena, ale moja mama owszem
Jasiulek z kolei lubuje się w "baba" i nawet jak płacze to robi "ryfki" i powtarza przy tym "bababababba" jakby babci się żalił - wysłałam mojej mamie nawet filmik taki
Mateuszku spóźnione, ale szczere STO LAT
Renatko polecam Ci taką maść www.i-apteka.pl/product-pol-1508-WICK-VapoRub-masc-50g.html - niech M Cię natrze na noc (plecy i klatka persiowa) i posmaruj sobie dodatowo stopy, zapakuj je w cieple skarpetki i szybciutko pod kołdrę - działa cuda - nam wszystkim zawsze bardzo pomaga
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
dziękuję Dziewczyny
Maja wcale nie wygląda i nie zachowuje się jak chora, oklepuję ją cały czas. ja natomiast to szkoda gadać, tak jak pisałam wcześniej w nocy spałam ok2 godz, jestem nietomna, chyba po prostu w końcu jestem naprawde zmęczona. ale co tam, dam radę.
Sonia odpocznij Kochana
Renatka może inhalacje sobie zrób?
Adee inhalacja??? Ale z czego?? Chyba z własnego moczu
Oklepuj Maję, masuj plecki... biedactwa moje Ty i Maja
Happymamma dziękuję za radę... jutro polecę do apteki i powiem M żeby mnie nacierał
Kurde moje dziecko coś zaczyna kaszleć, mam nadzieję, że jej nie zaraziłam
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
teraz mi się przypomniało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
padłam
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sonia pomoże, odkurzy i tyle. zresztą nie gadamy ze sobą, wojna na całej linii ale mi w to graj, nie mam chęci na słuchanie go
Renatka np. do wrzatku wlej pare kropelek olejku olbas, nachyl się nad miską zakryj głowę ręcznikiem i wdychaj , ja jak kładę mokre ręczniki na noc na kaloryferach to nakraplam ten olejek na nie, bo u nas 22 st są i jest jak w piekle i do tego suche jak cholera powietrze a ten olejek pachnie właśnie jak wick
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Renatka Happymama ma rację, wick jest świetny ja też czasem uzywam, mam 2 słoiczki w apteczce, z dzieciństwa też pamietam
Sonia pomoże, odkurzy i tyle. zresztą nie gadamy ze sobą, wojna na całej linii ale mi w to graj, nie mam chęci na słuchanie go
Renatka np. do wrzatku wlej pare kropelek olejku olbas, nachyl się nad miską zakryj głowę ręcznikiem i wdychaj , ja jak kładę mokre ręczniki na noc na kaloryferach to nakraplam ten olejek na nie, bo u nas 22 st są i jest jak w piekle i do tego suche jak cholera powietrze a ten olejek pachnie właśnie jak wick
dzięki za radę
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Renatka takie inhalacje też są dobre dla Celinki jak ją coś zbiera. pare kropelek nawet zwykłego olejku sosnowego na mokry ręcznik i gotowe
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Madzia, Adee- współczuję niewyspania i bóli głowy
Adee- T i lekarz- szkoda słów
Domii- przykro mi z powodu wujka...
Asik- Szymuś to niezły wiercipięta,świetnie sobie radzi
Agusia- trzymam kciuki a wizytę u neurologa, Jerzyk na pewno wszystko nadrobi,zobaczysz
Jusia- nie martw się wizytą u neurologa,będzie dobrze,musi być
Motylku- Kornelka ma sliczny zabek,a kurtkę wybieram różową
Renatko- ojej,taki młody chłopak,ciekawe,co mu naprawde dolega, przykre...
Kubuś dzisiaj szaleje ,jak zawsze: wszędzie wychodzi,wszystkie kable,piloty,gazety sa jego, nie moge go na chwilę spuścić z oczu,bo a to wejdzie pod stół albo do gniazdka;a jak mu grożę palcem i mówię,że czegoś nie wolno, to się ze mnie śmieje
Miłego wieczoru!!!
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
moze zaraz nadrobie jak zjemy z m kolacje a jesli nie, to trzymajcie kciuki jutro za nas na tych testach, Idze beda pobierac krew z żyły buziaczki
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale uwaga- widac już mu zęby,nic jeszcze się nie przebiło,ale rozpulchnione jest i białe , Kubuś płakał chwilami w niebo głosy
Kasiek- kciuki zaciśnięte!
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jusia, z AZS da się żyć. Jest tyle preparatów na rynku. No i musisz dojść do tego, co ją uczula. Głowa do góry! Będzie dobrze.
Kasiek, szybko miną te 3 tygodnie, a przy okazji możesz się spotkać z forumowymi Warszawiankami.
Adee, kup Majce zwykły Clotrimazol krem na te plamy. Kosztuje 3 zł, a jestem pewna że jej pomoże. Przetestowałam na Julicie. A co ci lekarka przepisała za maść?
Domii, a ja obstawiam Julitę.
Motylek, mnie się podoba różowa. Śliczny zębolaj, a Kornelka jeszcze ładniejsza.
Renatka, o Matko! Oby było wszystko ok. A ty się połóż Kochana, odpocznij i kuruj się.
Hania, ja się męczę z migreną od wczoraj.
Happymamma, especially for you and Jaś.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.