BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #429002 przez pati-m
Mała napisał:

AAAtam nie będę Wam marudzić

Nigdy nie marudzisz. Wyżal się jeśli ci to pomoże :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #429003 przez maja1982
mała - :kiss: marudź jak ci to tylko pomoże :kiss:

monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429004 przez monika1984lodz
Mała bo jak Cię kopnę

Maja chwilowo przycichło

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #429009 przez Mała
Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #429014 przez pati-m

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429025 przez Marta M

Katy to super że się wszystko udało. :)

Zgadzam sie z tym co gosia i reszta napisała, mgiełka trzeba mówić do dziecka non stop, to nic że mówisz coś milionowy raz, to samo w koło, ale na tym polega wychowanie, jesteśmy rodzicami, to nasz obowiązek żeby pokazać dziecku co wolno a czego nie wolno..I już teraz jest ważne jak Ty się zachowujesz, jeszcze nie mówi ale wszystko koduje, odbiera wszelkie emocje, musisz ją nauczyć tego świata :) Jakie to piękne, że możemy naszym dzieciom pokazywać świat, uczyć mądrości tego świata, przyrody, prawidłowości, itd :) Jako nauczyciel strasznie lubię opowiadać, rozwijać czyjąś wyobraźnie :) I pamiętaj że teraz Lilka Cię testuje, jak będzie widziała że jesteś konsekwentna będzie Cie szanowała i słuchała...ale zresztą co ja Ci tu mówie, jesteś mamą wiec wiesz o tym tak samo dobrze jak każda inna mama tutaj :):)

12 lata 3 miesiąc temu #429039 przez bewipo
Witam.

Ja nadrabiam zaległości... Niech mi ktoś prześle trochę czasu, bo nie wyrabiam. W weekend musiałam wziąc trochę pracy do domu, a jeszcze w sobotę znowu na imprezie byliśmy i na nic już czasu nie ma :(

Nuna i Dawidek zaległe buziaczki urodzinowe.

Chodzący Domi gratulacje!!!!

Marta gratulacje dla m :)

Natalkowy namiot śliczny :)

Monia piękny tort zrobiłaś :kiss:

Emilka buziaczki urodzinowe :kiss: :kiss: :kiss:

Postaram się jutro dać filmik :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429043 przez Agusia83
Witam i ja :laugh: Wczoraj siedzielismy z chrzestna Emi do 23, wiec nie mialam juz sil do Was zajrzec...a dzs od rana najpierw spacer, zakupy, pozniej bylysmy u mojej przyjaciolki..nastepie obiad, drzemki i tak zlecial nam dzien.

Mgielgka, super wygladasz...ale faktycznie, rudy kolor byl taki ostrzejszy :silly: bardziej wyrazisty....ja jednak ubostwiam czarny :lol:

Marta, to zes Cie poszaleli w parku....szkoda, ze nie mogliscie pojsc i podziwiac dinozaurow...
Ale wiem o czym piszesz...odkad Emi zaczela chodzic, to nie da sie ja non stop nosic na rekach na polu lub trzymac w wozku...musi dreptac :woohoo:

Angie, piekne zdjecia i tort oczywiscie, jak na pierwszy raz to rewelacyjny Ci wyszedl...a corcia miala boska spodniczke :woohoo:

Monia, Twoje zdjecia z urodzin extra kolorowe...zupelnie oddaja charakter imprezy :lol:

Domisiu, ale z Ciebie przystojniak. Mam nadzieje, ze przewieziesz fura Emisie :lol: haha Juz Was spbie wyobrazam...Dzielnie prowadzisz pojazd a Emilka siedzi wpatrzona w niego z rozwianymi wlosami, trzymajac w reku kapelusz :silly: rozmarzylam sie...haha

Mojej szarlotki juz nie ma :laugh:

Mala, zycze zdrowka dla Kamisia...oby chorobsko poszlo gdzie pieprz rosnie...

Samiczku dla Ciebie wszystkiego naj :laugh: :laugh: :laugh: Ciesze sie z udanej imprezy

No i musze sie pocwalic, ze mamy 7 zeba :lol: teraz Emi idzie jak burza :silly:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429047 przez Mała
Marta oglądałam zdjęcia na fb, czadowe te bańki mydlane, moje dzieci by były przeszczęśliwe z takich wieeeelkich :lol:

Emilka jaka kiecka, rewelacja :lol: Gratuluję kolejnej perełki

12 lata 3 miesiąc temu #429049 przez maja1982
mała - zdrówka dla Kamilka :) juz nieraz Ci pisałam ze jesteś WIELKA :kiss:

Emisia - ślicznie wyglądałaś na swoim przyjęciu urodzinowym :) i gratuluje ząbka :)

bewipo - :kiss: i życze więcej czasu!

marta - dokładnie tak jak piszesz to ogromne szczęście ze mamy komu "pokazywać" świat :)

12 lata 3 miesiąc temu #429052 przez Marta M
Agusia ale Emisia ma piekną sukieneczkę, wygląda w niej olśniewająco :) Mała kobietka :)

Mała jak się zepnę to wreszcie Wam wkleję te zdjecia z urodzin, bo nie wszystkie facebookowe, ale dziękujemy :) Siostra M zrobiła taką niespodziankę i pokaz bańkowy że hej :) Na zdjęciach i tak nie widać jakie były wielkie i długie, niektóre miały długość z 2 metrów :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429057 przez Marta M
Mała zmobilizowałaś mnie :) Wybaczcie że tyle :)

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429060 przez Marta M

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429061 przez Agusia83
Marta, Maja pije duzo marchewki? Bo taka buzke ma pomaranczowa :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429062 przez Marta M
Aguś troche pije ale ona jest też od słońca taka ciemna..karnacje też ma dość ciemna :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka