BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #374835 przez pati-m
No właśnie wszystko zależy od tego jaki ma się ten drugi. Ja właśnie zastanawiałam się nad x-landerem (bo nie chciałam kupować typowej parasolki), choć ostatecznie i tak kupiłam inny. :) Jeśli masz miejsce, to może rzeczywiście sobie zostaw :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #374841 przez iwonaNAVI
Maja mysle ze to budzenie Karolka w nocy coraz rzadsze to dobry znak :D
dopinguje Cie :)

Angie ja sprzedalam bo wiem ze jak bedzie kolejne bobo to bede chciala inny wozek :P
kupilam parasolke i ta sobie zostawie napewno na kolejne dzidzi :) ale tego kolosa chicco sprzedalam :P i jeszcze zarobilam na nim :P

zaraz wam wstawie obiecane fotki :)

12 lata 7 miesiąc temu #374843 przez angie1713
No to teraz już nie wiem muszę to przemyśleć ale dzięki za pomoc :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374845 przez iwonaNAVI

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #374853 przez angie1713
Oliwka ty ślicznotko :)

12 lata 7 miesiąc temu #374854 przez pati-m
Oliwcia mała wystrojona dama :)

12 lata 7 miesiąc temu #374857 przez slowiczek
ja nie sprzedaję wózka, mam x-landera, jestem w nim zakochana i bardzo zadowolona :) może gdybym kupiła używany to bym sprzedała ale nie opłaca mi się sprzedawać wózka, tak samo jak fotelika skoro za nowy komplet zapłaciliśmy ponad 2 000 zł, tym bardziej, że kolejny maluch w niedalekiej perspektywie ;) a na wyjazdy dalsze kupię najzwyklejszą parasolkę

Oliwka ślicznota :kiss: szczególnie do gustu przypadło mi to z piekarnikiem :lol: a Oliwcia taka wystrojona na codzień chodzi czy tylko do zdjęć ?? :side:

Pyśka, ani złotówki dla niej !!! :angry:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374862 przez angie1713
Słowiczku ja też kupiłam nowy i też za tą samą kasę więc sporo można stracić bo nikt za używany tyle nie da :)Przekonałaś mnie kupię zwykła spacerówkę :)

Mykam dziewczynki bo M wraca zaraz z pracy zajrzę wieczorem :)
Ps.Nadia nadal śpi :woohoo:

12 lata 7 miesiąc temu #374876 przez iwonaNAVI
Slowiczku na codzien oczywiscie :P hehe nie no zartuje tak tylko do zdjecia i do przymiarki bo dostala sukienke od babci to trzeba bylo przymierzyc :)

Uwaga Oliwia spala dzisiaj od 10 do 12 i od 14 az do teraz...ciekawe kiedy sie obiudzi...chyba odsypia te pogode i zeba...bo widac ze kolejna jedynka idzie

12 lata 7 miesiąc temu #374877 przez katy25
witam sie i ja

ja dopiero do domu zjechalam z zakupow
rano byłam z dzieciakami u lekarza ale osluchowo wszystko ok na szczescie dostali jakies syropy odkrztusne. Potem byłam z Ines w szpitalu na pomiarze szkieł bo niestety bedzie nosiła okulary) ta perspektywa wcale jej nie cieszy ale ma astygmatyzm i trzeba...

zaraz biore sie za obiadokolacje

w sobote imienimy sie udały ale wiecie mialam z prezentem przezycia
kupilismy ojcu zegarek w aparcie i oczywiscie działał a jak dalismy ojcu to przestal działać i musialam dymac kilometry aby reklamowac
okazalo sie ze w calej Wawie w zadnym salonie nie ma takiego egzemplarza a napraw apotrwa ponad 3 tyg i wymieniłam na inny model JAKA KICHA

co do wozkow to pisalam Wam ze kupuje parsolke milly mally ale jak pojechalam do rodzicow to moja mama odnalazla parasolke po Ines CONECO i jest w takim dobrym stanie (miałam ja na 2 wyjazdy do Maroka) ze postanowilam nie wydawac kasy. I tym sposobem z wielu rzeczy po ines korzysta teraz Sami:):) ostatnio zamowilam mu tylko te puzzle na allegro i ma jeden dywan z puzzli u siebie w pokoju a adrugi w salonie lezy:)

dzis chcialam zamowic mu lozeczko turystyczne ale czekam na odp w kwestii osobistego odbioru i nikt mi laskawie nie chce odpisac eh...

zdjecia cudo

dziewczyny to wy juz na ten weekend lecicie do Chanczy?? super:)
ja w pt umowilam sie z siostra do IKEA a w weekend mamy gosci bo przyjezdzaja na EURO

12 lata 7 miesiąc temu #374922 przez magda79
Witam :kiss:

Oliwcia :kiss: :kiss:

spóźnione buziaki dla Anitki i Oliwci :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ewelina gratulujemy nowego mieszkania i na fotki czekamy!!!

Pyśka ja też trzymam kciuki....daj znac oczywiście!!!!

Słowiczku co za sny...... :P :P

Pati gratulacje...a 5.43 o tej porze byłam po prysznicu i pewnie suszyłam włosy :ohmy:

Mała i jak z wózkiem???

Gosia jak rozmowa??

12 lata 7 miesiąc temu #374929 przez Mała
Angie bardzo proszę, kawa czeka :lol: Pyśkaaa i Fanka też zapraszam :lol: Megi ty też wpadaj

Ewelinaaa no witamy, już się trochę rozgarnęłaś na nowym lokum?

Pyśkaaa trzymam kciuki.

Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka mała wytrzyma, bo ja z Kamilem jeszcze mniejszym jeździłam po całej Polsce po lekarzach, ale jak uważacie

Megi katar mamy, nic nie słabszy co najwyżej bardziej gęsty :dry:

Słowiczek no sny nieziemskie :lol: No teraz pieczarki jak Ł nie ma :blink:

Bewipo jesteś nadgorliwa :silly: Ja już nie prasuję nawet tych w których Ola chodzi :blush:

Angie :kiss: minie Nadii

Monia, Pyśkaa toście trafiły :dry:

Oliwka księżniczko :kiss:

Madzia dzwoniłam do fundacji, jak mam zrobić z tą fakturą i już wiem. Tylko teraz nie wiem czy sklep będzie chciał czekać, ok 1-1,5. Niby dał nam czas na zakończenie transakcji do września. Ja jestem strasznie przejmujący się człowiek, mój m na mnie marudzi, że znów na zapas się martwię. A ja już 2 noce nie mogę zasnąć, bo myślę o tym :dry:

12 lata 7 miesiąc temu #374940 przez Pyśkaaaa
Oliwcia :* pieknotko :D

Angie łącze sie w bólu... i mi dziecko podmienili 2 dzien szału jakiegos dostaje teraz dosłownie
w łóżeczko nogami spał dzis może ze 30 min oczy trze ale gdzie on usnie ech...

12 lata 7 miesiąc temu #374949 przez ewelinaa
No w końcu udało mi się wszystko przeczytać :lol: a przy mojej dzisiejszej marudzie to cud - cały czas chodzi za mną i jęczy i spała już 3 razy :ohmy: nie wiem czy pogoda tak na nią działa czy ząb zaraz wyjdzie (bo prześwitują 2 górne jedynki).

Spóźnione życzonka dla
Kacperka, Jagody, Oliwii i Anitki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wszystkie dzieciaki śliczne, Dzień Dziecka chyba u wszystkich był udany :woohoo: :kiss:

W mieszkaniu jeszcze się ogarniam, zdjęcia wstawię w następnym tygodniu, bo do ikei nie jadę w tym tygodniu tylko w następnym, więc się pochwalę jak już wszystko będzie na tip top dokończone :)

A wczoraj rano jak Was czytałam moja Kinga mnie baaaaaardzo zaskoczyła - odwracam się do niej, a ona odepchnęła pchacz od ściany, złapała za niego i ..... poszła :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: zdążyłam tylko końcówkę nagrać jak wracała na miejsce :lol: :woohoo: :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #374959 przez iwonaNAVI
KINIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciocia jest w szoku i jeszcze dojsc do siebie nie moze :)
mala torpeda z Ciebie :) i jak ty sobie swietnie radzisz :) jestem pod mega wielkim wrazeniem ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka