BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #374718 przez monika1984lodz
Bewipo tak jesteś :P hihi

Angie kto jak nie my Cię zrozumie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #374720 przez megi2501
Angie tulę :kiss:
Chyba każda z nas takie etapy na swojej drodze macierzyńskiej :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #374722 przez bewipo
A w ogóle w rossmanie wprowadzili teraz karty rabatowe na produkty dla dzieci. Trzeba wziąć ze sklepu, zarejestrować na ich stronie internetowej i na początek jest 3% rabatu, a jak się kupuje regularnie 2 razy w miesiącu to co kwartał rabat wzrasta o 1%.

Hihi, Monia a ja wszystkie odłożone mam poprasowane. Tylko teraz co dostałam to były tylko wyprane i tak sobie pomyślałam, że chyba ze mną coś nie tak :silly: :silly: :silly:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374726 przez maja1982
dziewczyny dzieciaki moze wymęcza sie w podróży to padną i mamy beda mogły poszaleć :) hihihi

angie - :kiss:

megi - daje mu jeść około 23-24 bo tak sie budzi ale potem budził sie znowu około 2-3 i wtedy daje mu wodę I tak było przez ostatnie 2 noce a dzisiaj juz sie nie wybudził tzn wiadomo kręcił sie wstawałam do niego, poprawic dać smoka, ale jadł dopiero o 5!wiesz nie moge powiedzieć ze juz nie bedzie jadł w nocy - ale spróbuje to kontynuować i zobaczymy :)

12 lata 7 miesiąc temu #374730 przez monika1984lodz
Właśnie słyszałam o tej karcie :) i mam zamiar ją założyć :)
Bewi hihi :)

wiecie jaką miałąm akcje z fryzjerem w sobotę - masakr
kobitka do mnie,że ma mnie nie zapisaną- a ja się w środę zapisywałam i ona z tekstem do mnie,że uczesze mnie w drodze wyjątku :angry:
juz po tym tekście powinna wyjść , no ale d=gdzie ja bym znałazła fryzjera w sobote z wolnym miejscem.Więc przygryzłam wargę i usiadłam na jej fotelu i mówię, żeby mi grzywkę podcieła a yta do mnie,że nie bo jej wizję fryzury zepsuje.Ogólnie uczesała mnie zupełnie inaczej niż chciałam- ale jakoś to przetrwałam w domu z przyjaciółką zrobiłyśmy poprawki.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374798 przez Pyśkaaaa
Angie tulimy :* i rozumiemy doskonale
Franek uwielbia jeździć co prawda najdalej jezdziliśmy do wawy a to 1/2 drogo co do chanczy ale damy rade ależ sie ciesze :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia to niezle...

ja prasuje ubranka wszystkie :) ale to co odkładam juz nie i tak sie wygniotą w pudełkach i tak trzeba bedzie je wyprać... ( na strychu stoją)

12 lata 7 miesiąc temu #374804 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 7 miesiąc temu #374811 przez Pyśkaaaa

12 lata 7 miesiąc temu #374814 przez monika1984lodz

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 7 miesiąc temu #374815 przez pati-m
Witam po pracy :)
slowiczek - Ty to masz sny :lol:

fanka - trzymam kciuki :)

Dzisiaj może mnie być trochę mniej, bo muszę jeszcze pojechać po prezent dla S. W środę ma urodzinki i jest zarazem nasza rocznica :) Torta już zamówiłam, bo jakoś nie chce mi się tym razem piec samemu :P

12 lata 7 miesiąc temu #374819 przez angie1713
Jestem ciekawe jak dużo napiszę :unsure: Maruda zasnęła ale ciekawe na jak długo pierwszą dziś drzemkę miała aż 20 min :dry:

Ewelina to fajnie że juz jesteście w nowym mieszkanku Kinia ma teraz dużo miejsca :)Jak się urządzisz to daj jakieś zdjęcia :)
Fanka łączę się z Tobą w bólu wy już macie tyle ząbków a my nadal nic ale to na bank zęby bo ma straszne dziąsła ;) Ja też nie potrafie stwierdzić które jej idą pewnie kilka na raz :dry:
Mgielka to nie będziesz miała tego kotka?
Franuś gratulujemy ząbka :)
Słowiczku co za sny :lol:
Jula to gratulujemy ząbka :) Teraz czas na nas i Ola chyba jeszcze nie ma :unsure: Czy coś ominęłam :blink:
Maja ja też muszę podawać wodę ale to już od przyszłego tygodnia bo ona teraz w nocy prawie nie śpi a jak jej jeszcze zabiorę mleko to będzie masakra :silly:
hihi tylko moje libido gdzieś znikło :dry:
Bewipo ale ci dobrze z tym spaniem :cheer:

i się udało hihi Nadia nadal śpi już całe 12 min :)

A ja się zastanawiam czy srzedać cały zestaw x-landera i kupić dobrą spacerówkę czy zostawić ten zestaw dla następnego dziecka na przyszłość i kupić najzwyklejszą parasolkę potrzebuje na wyjazd nad morze bo jak ten włożę do bagażnika to mało miejsca będzie :dry:A wy co robicie sprzedajecie czy zostawiacie :)

12 lata 7 miesiąc temu #374822 przez pati-m
Ja swój wielofunkcyjny mam zamiar sprzedać. Kupiliśmy spacerówkę, więc ten stoi zbędny. Poza tym znając siebie, to jak będzie kolejne bobo, to i tak kupię inny wózek :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #374824 przez monika1984lodz
Angie ja narazie zostawiam wózek i wszystkie jego częsci dla znajomej- bo planuja i starają się o dzidzie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 7 miesiąc temu #374826 przez angie1713
Własnie Pati mnie też się wydaję że będą chciała inny bo za jakieś 3 lata to nowe fajne będą :silly:
Bardzo zadowolona jestem z X-landera i dlatego nie wiem co robić ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #374828 przez Pyśkaaaa
Angie my zostawiamy( w sumie my go dostalismy w spadku :P) ja mam zamiar jeszcze go używac :) mimo że zakupiliśmy parasolkę :) wiem co mówisz nasz wozek zajmuje pół naszego kombiaka a gdzie bagaże?

Moja kumpela tez bardzo zachwala x-landera
i ja bede chciała co innego :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka