BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #443314 przez pati-m
mała - któraś kiedyś pisała, że forum zwykle rozpada się ok. 2r.ż. dzieciaczków. Ja nie wierzę, że z nami gadułami tak będzie :P Jesteśmy ze sobą bardzo zżyte, bo razem przeżywałyśmy najbardziej wyjątkowe chwile w naszym życiu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #443315 przez Mała
Agusia tak to mamy wszystkie, bo prawda taka, że z naszych aniołków czasem niezłe diabliki są :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #443317 przez iwonaNAVI
Ja uciekam oczy mi sie kleja

Dobranoc

Nati badz dzielna mam nadzieje ze szybko jej minie

12 lata 3 miesiąc temu #443318 przez Marta M
Kurcze ja chcę się położyć a martwi mnie Natalka, słowiczek czemu się nie oddzywasz????

12 lata 3 miesiąc temu #443319 przez pati-m
Mała napisał:

Agusia tak to mamy wszystkie, bo prawda taka, że z naszych aniołków czasem niezłe diabliki są :blink:

Dokładnie. Każda czasami pomyśli w duchu - o matko nie wytrzymam tego marudzenia. Ale to normalne :) Uśmiech i tuli, tuli wynagradza wszystko :)

12 lata 3 miesiąc temu #443320 przez katy25
witam sie wieczornie

czytam, czytam i w zachwyt wpadam! Aga w ciazy:):) super! GRATULACJE KOCHANA!

slowiczek - jak Natalka?? czym ona wymiotuje? bo jak zacznie ci wymiotowac żółcia to jedz natychmiast do szpitala... od razu mi sie przypomniało jak Sami mi rzygał i okazało sie, że to rota wirus. A Ins mi tez osttanio przeciez rzygała! Tyle że ona to jest nie do zdarcia ;) przeszło jej w ciągu doby...

Wy tu piszecie o swoich planach ciazowych:) fajnie...
U nas Ines nie była planowana, miałam 20 lat i byłam na I sem. II roku studiow! Jak sie dowiedziałam to płakałam i płakałam... moj Safi co noc mnie uspakajał a ja przepłakałam tak chyba z 2 miesiace, na serio! Ciąże przechodziłam książkowo, jeszcze w 5 mcu zdawąłam egzaminy a potem wziłęam urlop dziekanski i urodzila sie moja córa - taka malutka i kochana... ale BYŁAM TOTALNIE ZIELONA Z MACIERZYŃSTWA!!

Powiem Wam, że ja swojego meza poznałam przez neta, 2 lata latałam do Maroka do niego aż w koncu powiedziałam, że albo decyduje i lecimy do PL albo koniec tej znajomosci bo byłam zmeczona. I przyjechał... po 4 mca zamieszkalismy SAMI, bo po jego przyjeździe mieszkalismy z moimi rodzicami. Po roku moj ojciec kupil mi mieszkanie 40m. I mieszkalismy tam ponad 4 lata... ale wciaz byly konflikty. Ja konczylam studia, moj m. wciaz cos robil aby isc o krok dalej i dalej - jest mega ambitny. Dzieki moim rodzicom mielismy troche lzej niz inni młodzi, ale itak bylo ciezko. wyobrazcie sobie ze moj m. przyjechal z 1000 euro do Polski i myslelismy ze tym zawojujemy całą Wawę!! Ale to byly czasy...
Jeszcze pamietam jak pisałam licencjata a noga bujałam Ines w bujaczku... jak niewyspana spałam na wykładach :dry: TERAZ NICZEGO NIE ŻAŁUJE.

A drugie dziecko? wpełni zaplanowane. Jak go urodziłam to myslałam tylko o nim. OCZYWISCIE SERCE MATKI KOCHA DZIECI TAK SAMO, ale z mojej strony podejscie do Samiego jest totalnie inne. Przemyslane, sprawdzone, mam chyba niewyczerpane pokłądy cierpliweosci do niego (do Ines nie miałam)... i wiele, wiele innych...
Na chwile obecna nie wyobrazam sobie siebie samej z 3 dzieci. Chyba wtedy zaczełabym uzalac sie nad soba ze mam jak mam (nikomu nie ublizajac posiadania wiecej niz 2;)) Po prostu NIE SZTUKA NARODZIC TYCH DZIECI ALE SZTUKA POSIADAC JAKIEKOLWIEK I KOCHAC PRZY TYM SAMA SIEBIE, REALIZOWAC SIE I BYC NIEZALEZNĄ.

niestety, mnie 2 ciąża zamknęła w "złotej" klatce i co raz czesciej mysle ze jeszcze w niej posiedze CHOCIAZ NIE CHCE!! Ale dzis nawet o jakakolwiek prace strasznie ciezko... :( to mnie dołuje:(

jak wytrwałyście do tego momentu mojego wypracowania to jestescie dzielne:)

12 lata 3 miesiąc temu #443321 przez pati-m
Marta M napisał:

Kurcze ja chcę się położyć a martwi mnie Natalka, słowiczek czemu się nie oddzywasz????

Pewnie siedzi przy Natalce...

12 lata 3 miesiąc temu #443322 przez Mała
Beti
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #443323 przez Marta M
Katy jestem dzielna i zachwycona tym co napisałaś :):)

12 lata 3 miesiąc temu #443325 przez Marta M
Mykam bo mężulek mi zaśnie...

12 lata 3 miesiąc temu #443326 przez pati-m
Katy - ja wytrwałam :)
A "złotą klatkę" to ty sama musisz otworzyć :) Ineska chodzi do przedszkola, Samiczek ma nianię, a ty chodzisz na ten hiszpański? Pogadaj z M. Facet jak to facet pewnie nawet nie zauważył, że coś się dołuje :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #443327 przez katy25
dzieki Marta:)

12 lata 3 miesiąc temu #443328 przez beti
Mała, wiesz, ja tak codzień ich nie sprawdzałam, zawsze tak miałam, więc się nie przejmowałam, usg zawsze było ok a one po prostu raz były raz ich nie było i tak w kółko...

Agusia...kurcze robisz mi ochotę na przyspieszenie planów :P :evil:

Katy, ja przeczytałam :)

12 lata 3 miesiąc temu #443329 przez Mała
Katy ja też wytrwałam, kobieto ja tam wiem że ty wyfruniesz z tej klatki, bo wydaje mi się że ty jesteś z tych co wiedzą czego chcą i dążą do tego.

12 lata 3 miesiąc temu #443330 przez gosia2324
Mala kiedy idziesz do gina?

Katy ja tez mam wiecej cierpliwosci do Jagody,

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka