BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #459182 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Jaa ale slodzitko tu i bobaskowo :)

wyobrazcie sie ze moje dziecko juz spi :ohmy: ale to efekt tylko spania w dzien 30 min bo cos ja bolal brzuszek i sie rozbudzila...od godz juz tylko ciagle chodzila i sie przewracala doslownie (po tym mozna poznac ze jest zmeczona jak co chwile sie potyka nawet o wlasne nogi) a jeczala i plakala mi tyle co chyba przez caly miesiac...nie zdazylam jej nawet przebrac polozylam w ciuchach...ciekawe czy jeszcze wstanie jak nie to jutro pewnie o 6 wstanie :ohmy:

Iwonka moje dzieci dzis od 5,30 i juz chodza na rzesach :P zaraz sie kapiemy a jutro pewnie znow o 5.30 pobudka :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #459185 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Jaa ale slodzitko tu i bobaskowo :)

wyobrazcie sie ze moje dziecko juz spi :ohmy: ale to efekt tylko spania w dzien 30 min bo cos ja bolal brzuszek i sie rozbudzila...od godz juz tylko ciagle chodzila i sie przewracala doslownie (po tym mozna poznac ze jest zmeczona jak co chwile sie potyka nawet o wlasne nogi) a jeczala i plakala mi tyle co chyba przez caly miesiac...nie zdazylam jej nawet przebrac polozylam w ciuchach...ciekawe czy jeszcze wstanie jak nie to jutro pewnie o 6 wstanie :ohmy:

Iwonka moje dzieci dzis od 5,30 i juz chodza na rzesach :P zaraz sie kapiemy a jutro pewnie znow o 5.30 pobudka :S

no moja wstala o 7 w dzien spala 30 min zazwyczaj idzie spac 19-20 haha :)

12 lata 2 miesiąc temu #459199 przez mgielka22
A moja sie wlasnie dobija w lozeczku...

Gosia ale on serio bedzie zly jak to powiedzial: jak go znow wrobie w dziecko :P i co tu zrobic stwierdza ze nie chce przechodzic tego drugi raz :P

12 lata 2 miesiąc temu #459205 przez mgielka22
boshe jak ja kocham biale kinder bueno :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459230 przez maja1982
jestem,

Lolo spi - efekt pobudki o 5 :dry:

Dzieciaczki słodkie!!

Malusienka EMI :kiss:

Majunia :kiss:

Liluś :kiss:

Spacerująca Nadusia - ślicznotka :) a jaka ostrożna!!

WSZYSTKIE DZIACIACZKI sama słodycz :kiss: :kiss: :kiss:

pyska - my też tylko pampery próbowaliśmy dada i huggies ale sie przesikiwał!a teraz to w ogole malusio pieluszek idzie ;)

a my dzisiaj troszke posapcerowaliśmy - ogólnie fajny dzionek :) wiem wiem ze sie powtarzam ale uwielbiam mojego synka :blush: zacałowałabym go normalnie :) od kilku dni ciągle gada - i pyta "co to", a jak sie pytam kogo nie ma to odpowiada "taty" (to akurat prawda bo rzadko jest :( i czai żarty, mimikę twarzy odczytuje jak mu głupie miny stroję :) :silly: i ogólnie jest mega pogodnym i fajowskim dzieckiem a i on już nie chodzi tylko biega!!autentycznie poprostu biega - mam filmik ale nie pamietam hasła - a zakladałąm już chyba 3 razy konto :blush: wiec sobie daruje bo pewnie i tak zapomnę! to sie pochwaliłam - uwierzcie mogłabym pisać i pisać wic zakoncze juz podpisem ZAKOCHANA PO USZY MAMA :blush: :blush: :blush:

12 lata 2 miesiąc temu #459235 przez mgielka22
To super Majunia :D

A ja cos Lilki nie moge oduczyc pewnych rzeczy nic nie pomaga moge gadac milion razy zabierac ja milion razy a ta dalej i sie smieje malpka mala :P i tez sie rozgadala po calosci a jak z babcia przez tel gada jejjku masakra wczoraj ro posikalam sie ze smiechu :P i naokraglo jajajajaja hehe :P a jak jest sama to na wszytsko mowi uta

12 lata 2 miesiąc temu #459237 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

jestem,

Lolo spi - efekt pobudki o 5 :dry:

Dzieciaczki słodkie!!

Malusienka EMI :kiss:

Majunia :kiss:

Liluś :kiss:

Spacerująca Nadusia - ślicznotka :) a jaka ostrożna!!

WSZYSTKIE DZIACIACZKI sama słodycz :kiss: :kiss: :kiss:

pyska - my też tylko pampery próbowaliśmy dada i huggies ale sie przesikiwał!a teraz to w ogole malusio pieluszek idzie ;)

a my dzisiaj troszke posapcerowaliśmy - ogólnie fajny dzionek :) wiem wiem ze sie powtarzam ale uwielbiam mojego synka :blush: zacałowałabym go normalnie :) od kilku dni ciągle gada - i pyta "co to", a jak sie pytam kogo nie ma to odpowiada "taty" (to akurat prawda bo rzadko jest :( i czai żarty, mimikę twarzy odczytuje jak mu głupie miny stroję :) :silly: i ogólnie jest mega pogodnym i fajowskim dzieckiem a i on już nie chodzi tylko biega!!autentycznie poprostu biega - mam filmik ale nie pamietam hasła - a zakladałąm już chyba 3 razy konto :blush: wiec sobie daruje bo pewnie i tak zapomnę! to sie pochwaliłam - uwierzcie mogłabym pisać i pisać wic zakoncze juz podpisem ZAKOCHANA PO USZY MAMA :blush: :blush: :blush:

Bo my wszystkie mamy takie kochane i madre maluchy ze nic tylko sie nimi chwalic i cieszc :)
a ja bardzo lubie czytac jak piszecie takie rozczulajace rzeczy o maluchach :blush:

12 lata 2 miesiąc temu #459249 przez mgielka22
Qrcze szukam sobie jakiejs torebki na allegro bo moja to juz wyglada jak idz i nie wracaj musi byc duza i pojemna z duza iloscia kieszonek najlepiej zapinanych a ludzie na aukcjach w ogole srodka nie pokazuja to jak mozna nie kupic kota w worku???

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459253 przez maja1982
mgielka22 napisał:

To super Majunia :D

A ja cos Lilki nie moge oduczyc pewnych rzeczy nic nie pomaga moge gadac milion razy zabierac ja milion razy a ta dalej i sie smieje malpka mala :P i tez sie rozgadala po calosci a jak z babcia przez tel gada jejjku masakra wczoraj ro posikalam sie ze smiechu :P i naokraglo jajajajaja hehe :P a jak jest sama to na wszytsko mowi uta

mgielka - no ja tez powtarzam (może powtarzałam) powiem Ci co u nas zaskutkowało - ogólnie dorosli mają tendencje do ponoszenia głosu - wiec jak już powtarzaąłm któryś tam raz (i wiadomo człowiek sie troszkę irytuje) - to zaczynałąm mówić do niego szeptem :) u nas to podziałało i teraz jak go o coś proszę to słucha :) wiadomo ze czasami próbuje czmychnąć jak mu cos nie pasi ale ja sie nie daje :)

12 lata 2 miesiąc temu #459260 przez iwonaNAVI
Mgielka a jaki kolor torebki i za jaka kwote szukasz?

12 lata 2 miesiąc temu #459267 przez Mała
Marta zarzuciła temat :blush:

Nadinka ale ty rozważnie tuptasz, brawo

Lilcia ma przepiękne oczka

Emi, Lilka, Majeczka :blush: :kiss:

Moje szkraby też śpią, a ja pod kołdrą z lapkiem do Was przylazłam :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #459269 przez mgielka22
Kolor albo czarny albo szary i tak do 50zl max z przesylka bo wiesz ja to tylko do pracy musze miec a zawsze mam w niej mnostwo rzeczy wiec drozsza mi nie potrzebna ;)

Maju tylko widzisz ona mi podchodzi do maty na ktorej pies sie zalatwia i przestawia ja dotyka rozwala ( ma pare warstw) i nie slucha albo idzie do regalu z ksiazkami i wyciaga je i chce drzec no nic nie dziala a juz gardlo tez wysiada o nerwach nei wspomne choc staram sie hamowac...

12 lata 2 miesiąc temu #459276 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #459280 przez maja1982
mała - witaj z pod tej kołderki !:)

mgielka - wydaje mi sie ze każde dziecko tak ma!musisz byc cierpliwa i powtarzac do skutku!a jak małą reaguje na twoje słowa ze nie wolno czegoś ruszac??

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459285 przez maja1982
Mała napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka