- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Jaa ale slodzitko tu i bobaskowo
wyobrazcie sie ze moje dziecko juz spi ale to efekt tylko spania w dzien 30 min bo cos ja bolal brzuszek i sie rozbudzila...od godz juz tylko ciagle chodzila i sie przewracala doslownie (po tym mozna poznac ze jest zmeczona jak co chwile sie potyka nawet o wlasne nogi) a jeczala i plakala mi tyle co chyba przez caly miesiac...nie zdazylam jej nawet przebrac polozylam w ciuchach...ciekawe czy jeszcze wstanie jak nie to jutro pewnie o 6 wstanie
Iwonka moje dzieci dzis od 5,30 i juz chodza na rzesach zaraz sie kapiemy a jutro pewnie znow o 5.30 pobudka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
iwonaNAVI napisał:
Jaa ale slodzitko tu i bobaskowo
wyobrazcie sie ze moje dziecko juz spi ale to efekt tylko spania w dzien 30 min bo cos ja bolal brzuszek i sie rozbudzila...od godz juz tylko ciagle chodzila i sie przewracala doslownie (po tym mozna poznac ze jest zmeczona jak co chwile sie potyka nawet o wlasne nogi) a jeczala i plakala mi tyle co chyba przez caly miesiac...nie zdazylam jej nawet przebrac polozylam w ciuchach...ciekawe czy jeszcze wstanie jak nie to jutro pewnie o 6 wstanie
Iwonka moje dzieci dzis od 5,30 i juz chodza na rzesach zaraz sie kapiemy a jutro pewnie znow o 5.30 pobudka
no moja wstala o 7 w dzien spala 30 min zazwyczaj idzie spac 19-20 haha
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia ale on serio bedzie zly jak to powiedzial: jak go znow wrobie w dziecko i co tu zrobic stwierdza ze nie chce przechodzic tego drugi raz
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lolo spi - efekt pobudki o 5
Dzieciaczki słodkie!!
Malusienka EMI
Majunia
Liluś
Spacerująca Nadusia - ślicznotka a jaka ostrożna!!
WSZYSTKIE DZIACIACZKI sama słodycz
pyska - my też tylko pampery próbowaliśmy dada i huggies ale sie przesikiwał!a teraz to w ogole malusio pieluszek idzie
a my dzisiaj troszke posapcerowaliśmy - ogólnie fajny dzionek wiem wiem ze sie powtarzam ale uwielbiam mojego synka zacałowałabym go normalnie od kilku dni ciągle gada - i pyta "co to", a jak sie pytam kogo nie ma to odpowiada "taty" (to akurat prawda bo rzadko jest i czai żarty, mimikę twarzy odczytuje jak mu głupie miny stroję i ogólnie jest mega pogodnym i fajowskim dzieckiem a i on już nie chodzi tylko biega!!autentycznie poprostu biega - mam filmik ale nie pamietam hasła - a zakladałąm już chyba 3 razy konto wiec sobie daruje bo pewnie i tak zapomnę! to sie pochwaliłam - uwierzcie mogłabym pisać i pisać wic zakoncze juz podpisem ZAKOCHANA PO USZY MAMA
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja cos Lilki nie moge oduczyc pewnych rzeczy nic nie pomaga moge gadac milion razy zabierac ja milion razy a ta dalej i sie smieje malpka mala i tez sie rozgadala po calosci a jak z babcia przez tel gada jejjku masakra wczoraj ro posikalam sie ze smiechu i naokraglo jajajajaja hehe a jak jest sama to na wszytsko mowi uta
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem,
Lolo spi - efekt pobudki o 5
Dzieciaczki słodkie!!
Malusienka EMI
Majunia
Liluś
Spacerująca Nadusia - ślicznotka a jaka ostrożna!!
WSZYSTKIE DZIACIACZKI sama słodycz
pyska - my też tylko pampery próbowaliśmy dada i huggies ale sie przesikiwał!a teraz to w ogole malusio pieluszek idzie
a my dzisiaj troszke posapcerowaliśmy - ogólnie fajny dzionek wiem wiem ze sie powtarzam ale uwielbiam mojego synka zacałowałabym go normalnie od kilku dni ciągle gada - i pyta "co to", a jak sie pytam kogo nie ma to odpowiada "taty" (to akurat prawda bo rzadko jest i czai żarty, mimikę twarzy odczytuje jak mu głupie miny stroję i ogólnie jest mega pogodnym i fajowskim dzieckiem a i on już nie chodzi tylko biega!!autentycznie poprostu biega - mam filmik ale nie pamietam hasła - a zakladałąm już chyba 3 razy konto wiec sobie daruje bo pewnie i tak zapomnę! to sie pochwaliłam - uwierzcie mogłabym pisać i pisać wic zakoncze juz podpisem ZAKOCHANA PO USZY MAMA
Bo my wszystkie mamy takie kochane i madre maluchy ze nic tylko sie nimi chwalic i cieszc
a ja bardzo lubie czytac jak piszecie takie rozczulajace rzeczy o maluchach
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To super Majunia
A ja cos Lilki nie moge oduczyc pewnych rzeczy nic nie pomaga moge gadac milion razy zabierac ja milion razy a ta dalej i sie smieje malpka mala i tez sie rozgadala po calosci a jak z babcia przez tel gada jejjku masakra wczoraj ro posikalam sie ze smiechu i naokraglo jajajajaja hehe a jak jest sama to na wszytsko mowi uta
mgielka - no ja tez powtarzam (może powtarzałam) powiem Ci co u nas zaskutkowało - ogólnie dorosli mają tendencje do ponoszenia głosu - wiec jak już powtarzaąłm któryś tam raz (i wiadomo człowiek sie troszkę irytuje) - to zaczynałąm mówić do niego szeptem u nas to podziałało i teraz jak go o coś proszę to słucha wiadomo ze czasami próbuje czmychnąć jak mu cos nie pasi ale ja sie nie daje
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Nadinka ale ty rozważnie tuptasz, brawo
Lilcia ma przepiękne oczka
Emi, Lilka, Majeczka
Moje szkraby też śpią, a ja pod kołdrą z lapkiem do Was przylazłam
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maju tylko widzisz ona mi podchodzi do maty na ktorej pies sie zalatwia i przestawia ja dotyka rozwala ( ma pare warstw) i nie slucha albo idzie do regalu z ksiazkami i wyciaga je i chce drzec no nic nie dziala a juz gardlo tez wysiada o nerwach nei wspomne choc staram sie hamowac...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mgielka - wydaje mi sie ze każde dziecko tak ma!musisz byc cierpliwa i powtarzac do skutku!a jak małą reaguje na twoje słowa ze nie wolno czegoś ruszac??
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.