BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #462192 przez Sylwia26081982
Witam o poranku. Noc ok , 5 pobudek ale to standard ;) Oprócz tego mój syn wypija litr picia przez noc, czy ktoś ma podobnie czy tylko Adrian to taki ewenement?? Przebieram mu 4 pieluchy przez noc napełnione na fulll, bo już nie wspomnę ile razy przesika, a wtedy przebieramy wszystko..ale już się przyzwyczaiłam.

magda79 z Polski pochodzę z Chrzanowa, to jest między Krakowem i Katowicami tak po środeczku :)no ale należymy pod Kraków:) Włosy zawsze miałam długie ale odkąd zaszłam w ciąże z Adrianem to od tej pory nic z nimi nie robię, na chrzciny szamponetką zafarbowałam jedynie :)Teraz znowu jestem w ciąży więc zero farbowania , od czasu do czasu końcówki podetnę.

Agusia 83 i beti ja tez chętnie bym nie prasowała i nie prasowałam przez pierwsze 3 miesiące ciuszków ale jak pojechałam do teściowej i ona mi poprasowała to w szoku byłam że to nasze ciuszki haha, jeszcze takiej pieluchy tetrowej to nie widziałam, prawie jej wmówiłam że to nie moje, no i od tej pory mam manie prasowania, właśnie mnie czeka jakaś godzinka prasowania .. dam radę :)

beti cudny maluszek i jakie ma piękne oczka :)

Słowiczek dziękuje w imieniu mojego małego przystojniaka ;) no i w swoim, a no i tatuś oczywiście mówi ze to jego zasługa, bo podobny do tatusia ..

No to się rozpisałam. Idziemy na śniadanko :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #462216 przez Marta M
Mam chwilę więc zaczynam nadrabianie:

Dziękuje Wam bardzo za życzenia urodzinowe, jesteście kochane :kiss:

Pokoik Gwarków, Nadia kąpielowa, Dawidzo w dyni :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu domyślam się co czułaś jak Kubuś Ci zniknął z oczu, straszne uczucie, a Kubuś zachował się bardzo dorośle, mały bohater :):)

Aguś przez zdjęcie Twojej fasolki opóźnia mi się czytanie bo utknęłam i gapię się w tą cudną kropeczkę :):):)

Sami waży 8700? Wow, Maję ważyłam w domu i jest 11700! Cieżarek z niej...

Ja też myślałam o wynikach Olci..

mgiełka ja mam tyłozgięcie i urodziłam Maje 3500 sn..to nie jest przeciwwskazanie do porodu naturalnego..

Oliwka gratuluję ząbków :)

Beti tyle nowotworów? :(:(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462217 przez Marta M
I Maju wszystkiego najlepszego kochana :kiss: :kiss:

Kasiu jak ze zdjęcia rentgenowskiego wyjdzie ze są zalążki dwójek to one są ściągane chirurgicznie a jak nie ma zalążków to ząbków niestety nie będzie..moja kuzynka miała ściągane kilka lat temu, więc ta informacja może być już nieaktualna..

Emi :kiss: :kiss: I Emi kręciołek :kiss: :kiss:

gosia, Pyśka, fanka tule..

Sylwia "śliczniście" :)

Hihi, ja też Majce wyprasowałam rzeczy jak była jeszcze w brzuszku, i to był pierwszy i ostatni raz...żelazko mam w ręce może dwa razy w roku :P :P

Fifika jak na fb napisałam bym nie poznała, tak wydoroślał, a jakie włoski ma :cheer:

Ej no, ej no...jak się pisanie nie składa, więc jesteśmy tu do 26 września 2013 i koniec :unsure: :unsure: Protestuję!!

I tym sposobem skończyłam nadrabianie i lecę do innej roboty, papapap

12 lata 2 miesiąc temu #462240 przez Pyśkaaaa
Witam
Maja sto lat kochana

noce wróciły do normy całe pzespane... Franek już uspia więc dzis penie bedą 2 drzemki ja tez sie kladę cos sie źle czuję
na szczęście dziś moj K. w domu pojechał cos załawtwić...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462243 przez monika1984lodz
Maja spełnienia marzeń :kiss: :kiss: i wielu tęczowych dni w życiu :) :kiss: :kiss:

Kinia :) :kiss:

Sylwia piekne włosy długie- a co do farbowania to spokojnie można farbować włosy w ciąży :)

Fifi kotecku :) mrau :D

Słowiczku dreszcze powiadasz hihihi:)

my po wizycie u alergologa- mam podawać Emi zyrtec przez miesiąc.A jak jej powiedziłąm,że podejrzewam ,że Emi na kurę(czyt.mięso) jest uczulona to patrzyła na mnie jak na kosmitkę- no ale od kiedy robię rosoół na indyku to zmiany na skórze są o wiele mniejsze i liszaje zanikają pomału...

Fanka odpuśćz prasowaniem-ja prasuję ja coś bardzo pogięte jest :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #462247 przez Pyśkaaaa
o matko czy tylko ja parsuje wszystko? z reszta ja to lubie robic :P
Fifi :*:*
Kinia buziak

12 lata 2 miesiąc temu #462249 przez monika1984lodz
Moja mama wmawia mi że zyrtec to steryd?

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #462251 przez Pyśkaaaa
Monia przecież Ty znasz lepiej swoja corke i widzisz ja codziennie i wiesz na co i jak reaguje....ja zamiast tych sterydów wyleczyłam uszy innym łagoniejszym kremem :) a jak z nabiałem?

a i właśnie dostałam @

12 lata 2 miesiąc temu #462253 przez pati-m
Maja - sto lat :kiss: :kiss: :kiss:

Pyśka - ja też wszystko prasuję. Nie to żebym uwielbiała to zajęcie, ale bardziej niż prasowania, nie lubię nosić niewyprasowanych rzeczy lub ubierać w nie Kacpra :silly:

Zmykam do pracy.
Papa

12 lata 2 miesiąc temu #462258 przez monika1984lodz
Pysia no wiem włąśnie- ale ta baba to ogólnie dziwna jest bo co to za alergolog który nawet porządnie skóry dziecka nie obejrzy- tylko osłuchała( nie wiem w jakim celu).
Ja teraz szperam po necie i widzęże mojaja mama sie myli- muszę ją uświadomic,że zyrtec to nie steryd

dobrze,że udalo się czymś innym zaleczyć uszka

a co do nabiału to zapytałąm się czy mogę pomału zacząć coś podawać- powiedziała,że tak- więc dzisiaj pierwsza próba- dam jej twarożku :)

@ nie zazdroszczę- zawsze miałąś takie akcje przed okresem?? zawroty głowy i ciśnienie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462263 przez Marta M
Biedne dzieci z tymi alergiami...ale mam nadzieję że wszystkim przejdzie, znaczy że wyrosną z tego..

Ja się nie przejmuję co Mai dać do jedzenia, ostatnio ma fazę na jogurty z płatkami albo jogurty z musli, uwielbia :):)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #462268 przez monika1984lodz
Martuś ja w sumie też jakoś specjalnie nie wariuję z tymi ograniczniami.Tak na prawdę ona je wszytko to co my- nie raz skubnie z chleba ser żółty- czy podepnie się pod kanapkę z twarożkiem :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #462272 przez Pyśkaaaa
Monia nigdy nie miałam takich akcji bóle brzuche że aż ladowałam na IP przyjęc tak ale takich wariacji nigdy....

ja tez juz sie nie rozczulam z jedzonkiem :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462277 przez monika1984lodz
Pyśka może się wybierz do gina

kupowała może któraś z Was kalendarz od tego psrzedawcy? allegro.pl/foto-kalendarz-a4-13-str-twoj...aty-i2757773457.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462293 przez Agusia83
Ja tez nie chce zapeszac i prosze czytajcie po cichu, ale od 2 dni Emi spi cala nocke u siebie w lozeczku :laugh: budzi sie o 6:30, 7...wiec naprawde nie jest zle.
Teraz spi, a ja gotuje pomidorowe na rosole...szkoda, ze na polku non stop pada bo znow dzis nie wyjdziemy na spacer... :( jak ja nie lubie takich dni :(

Maju, spelnienia wszystkich marzen, a przede wszytskim zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki :lol:

Marta, zazdroszcze...mojej T sie nigdy nie zdarzylo...tylko sie ciesz Kochana.

Slowiczku, postaram sie dzis zrobic zdjecie..ale dziewczyny nie przerazcie sie...bo brzuchol mam juz spory...zreszta po Emi troche zostal..ale juz mozna zauwazyc, ze podrosl :silly:

kiedy te mdlosci mnie opuszcza?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia, nie rozumiem twojej lekarki...Emi tez ma takie suche miejsca na skorze...ktore najlepiej wyczuc dotykiem...jesli chcesz zobaczyc czy Emi jest uczulona na kure to zrob jej badania...fsh, estradiol.....wlasnie po tym nasza endo powiedziala, ze Emi nie moze tego swintwa jest...niestety ale kury sa najbardziej faszerowane sterydami...

Sylwia, 5 pobudek? i tyle pieluch zmieniasz? niezle...Emi tez duzo pije...ale najwyzej to cala butle herbatki...zdarza jej sie przesikac pampersa..ale nie zmieniam 4 razy....w dzien za to potrafi wypic 2l

Monia, ja kupowalam kalendarz, ale chyba nie od niego....jak sprawdze od kogo, dam Ci znac...sliczne kalendarze zrobil...w tym roku tez bedziemy zamawiac dla dziadkow

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka