BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #462039 przez Sylwia26081982
Marta oczywiście że skorzystałam z zaproszenia, nawet nie wiedziałam że można się tak wbić :)
Mała za chwilkę wyczaruje jakąś fotkę i wkleję:)

A co do Adrianka to mieszkamy w Dani i dla nich chyba nie był on wcześniakiem, nie musielismy być pod żadną opieka, ale tutaj co miesiąc przychodziła do nas pielęgniarka więc nie miałam obaw :) Skończyła przychodzić jak Adrian skończył 10 miesięcy, teraz przyjdzie znowu jak skończy 1.5 roczku. Co do wagi Adrianka to ja nie mam problemu, bo waży teraz 10 kg a wzrostu ma 75 cm, nie jest wysoki, może z czasem pójdzie w górę :) Jest słodki i bardzo proporcjonalny :)
Ale mam problem z bucikami, nie mogę na niego dostać takie ma mini stópki :) Zima idzie i bucików nie ma;/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462041 przez magda79
Hejo :)

Gosia jutro będzie lepiej... :kiss: :kiss: rozumiem tez czasem mnie dopada taki stan.....

sama dobre wieści to lubie....fajnie że bedą małe dzidzie...mmmmmmmmmm

moja kuzynka ma termin na maj.... :)

Sylwia witaj i pokazuj nam się i swoją rodzinkę też...i będzie druga dzidzia...ale fajnie :) :) SKĄD JESTEŚ???

Nunka wymiatasz!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

u nas tez fajny dzień...no ale jutro do pracy .......

PLAN DZIAŁANIA JEST PROSTY!!! BYLE DO PIATKU :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #462043 przez mgielka22
Sylwia to super ze zdrow sie chowa rosnie i wage trzyma pewnie ma wielki apetyt jak chlopczyk i w ogole :D to gdzie was wywialo tak daleko :P lepsze zycie tam jest???

12 lata 2 miesiąc temu #462049 przez Sylwia26081982
A teraz foteczka dla zainteresowanych , to ja z moim synusiem. Sierpień 2012 ;) Nic się nie zmienilismy ale jak zrobię aktualniejsze to dorzucę ;)

A zapomniałam dopisać, wczoraj Aduś miał pierwszą fryzjerską wizytę ::)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462050 przez Agusia83
Sylwia, a kiedy dowiedzialas sie, ze jestes w ciazy? Dokladnie na kiedy masz termin?

Kurcze, chyba zaraz pojde sie polozyc do Emi...bo jestem padnieta...

Sylwia, bardzo ladna z Ciebie kobieta...kolejna laseczka :laugh: A Adrianek przesliny ma usmiech :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #462052 przez Pyśkaaaa
poszlam spac

12 lata 2 miesiąc temu #462053 przez beti
Hello :)

Magda, oj tak oby do piątku, pewnie mnie trochę mniej będzie w tym tyg, bo od jutra ekipa wchodzi na strych :ohmy:

Ale dzień dobrych wieści a moja bliska znajoma o której Wam pisałam urodziła dziś synka 3050 i 55 cm :D :D :D już się nie mogę doczekać aż go zobaczę :D :D

Gosia, co się dzieje??

Emi ale słodka jesteś :kiss: i mebelki fajne ja bym wybrała 3 i 4 :)

Pyśka...uważaj na siebie..

12 lata 2 miesiąc temu #462055 przez Sylwia26081982
Agusia83 Dowiedzałam sie 4 października, w sumie to kilka dni wcześniej zrobiłam test i wyszedł pozytywnie więc udałam sie do lekarza który potwierdził :) Najlepsze że nie znałam dnia ostatniej miesiączki, bo brałam tabletki anty, no ale zrobili usg i wyliczyli mi na 15 maja. Teraz w środę byłam na kolejnym usg i powiedzieli że 11 maja, więc znowu jest różnica,,

12 lata 2 miesiąc temu #462057 przez magda79
My się dzisiaj zważylismy i Domi waży 12kg - odjęłam 1 kg na ubranie bo miał grubsze spodnie- jutro musze go zmierzyć :) :)

Sylwia super mamusia ale masz długie łosy....mmmmm i jaki przystojniak z Adrianka ulala :) :)

12 lata 2 miesiąc temu #462061 przez Sylwia26081982
Dziękuję :*

12 lata 2 miesiąc temu #462062 przez beti
Sylwia, o kurde, to przy tabletkach zaszłaś?? O matko, gdzie ta skuteczność :P Ale rozumiem, że się nie zmartwiłaś?? :)

12 lata 2 miesiąc temu #462064 przez mgielka22
Sylwia sliczna kobietka z Ciebie :D i fakt ta skutecznosc...

Mykam dobranoc :)

12 lata 2 miesiąc temu #462065 przez fanka
witam was wieczornie
Sylwia witam u nas , śliczna kobietka z Ciebie, adrianek mały przystojnaik!!! rozgość się u nas :-) no i dzięki Tobie mamy już dwie "zafasolkowane" mamusie ;-)
u mnie jakiś ciężki czas, nie wyrabiam, w robocie pracy w ciul jak przychodzę do domu to nie mam sił rękami i nogami ruszyć, M pracuje z nadgodzinami bo u nas w pracy juz okres przedświąteczny się zaczął i młyn więc M robi nadgodziny bo po moim długim urlopie finasowo troche leżymy i zawsze coś dorobi no ale kosztem tego, że w domu go mało ale jest wyczerpany więc ja sama zostaje ze wszystkim. Wieczorami siedzę i piszę pracę magisterską, bo terminy gonią, dziś jak Dawid poszedł spać prasowałam bo już dziecko body do ubrania nie miało i tak mi zeszło do teraz, a o 4.30 pobudka i tak w koło. Już nie mówię, że w domu syf bo ze wszystkim nie wyrabiam, wczoraj jeszcze miałam przez cały dzień bratanka pod opieką bo bratowej babcia źle się poczuła, zabrało ją pogotowie i ogólnie z nia ciężko ,a ma już 90 lat więc w jej wieku wszystko jest poważne . No itak w koło. Dobra napisałam posta "optymistycznego", przepraszam, że pojawiłam się po dłuższej nieobecnośći i smęcę ale potrzenuję się "wygadać" bo czuję się wypluta.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462066 przez Agusia83
Dzis dzien samych cudownych wiadomosci :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fanka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #462069 przez Sylwia26081982
Dziękujemy razem z Adriankem za komplementy :) C odo skuteczności tabletek to po pierwsze zapomniałam raz wziąść 3 dni i nawet się nie kapnęłam, byłam pewna ze wzięłam, no ale poza tym karmiłam 9 miesięcy piersia i miałam takie dla karmiących, a później ich nie zmieniłam na mocniejsze i może też przez to nie zadziałały ale nie żałuje, bardzo chcieliśmy drugiego dzidziusia, może nie tak szybko ale wcale nie zmartwiłam sie , a wręcz przeciwnie :) marzę o dwóch takich małych szkrabkach biegających po domu :)

Co do mieszkania za granica to jest o wiele lepiej ;)

Uciekam położyć mojego łobuzka spać, dobrej nocki . papapa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka