BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #461603 przez angie1713
Witam sie dopiero teraz :)

Anitka i Oliwka Sto lat laseczki kochane :kiss: :kiss: :kiss:
Mała Nadii ostatio kupiłam takie same buciki i taki sam kolor :P a jaki Oli kupiłaś nr bo ja 20 zastanawiałam się nad 21 ;)

Emi zdrówka :kiss:
Oliwka gratki za ząbki :kiss:
Olunia to dobrze że już uczulenie schodzi :)
Mgiełka najlepszego :kiss:
Lila gratki za chodzenie widziałam na faceeboku :)

My bylismy dzisiaj u mamy na obiedzie posiedzielismy kilka godzinek.Nadia się rozchodziła na dobre :silly: Gada jak najęta :P a najlepszą zabawą jest bieganie do kuchni i włączanie kurka od piekarnika.I biegam tak za nią po 50 razy dziennie :P mówienie że nie wolno nic nie pomaga chyba poprostu musi jej się znudzić :P

Anitka gratuluję nowych umiejętności .Nadia też bardzo lubi zakręcac butelki gorzej z odkręcaniem wtedy przychodzi do mnie :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #461604 przez kasia79
Hej

Iwonka czeka a gości a ja właśnie wróciłam z gości, mój się nawalił, więc wieczór spędzęsama, bo i dzieci spią :(

12 lata 2 miesiąc temu #461606 przez Mała
Angie wzięłam 21, bo jak skarpetka dojdzie to się bałam, że będą za ciasne. Najlepsze jest to, że ona nie umie w nich chodzić,ale ja też mam zawsze problem z przestawieniem się na kozaki
Co do kuchni, Oli już się znudziła, po czym odwiedziliśmy teściową, a tam Oli kuzyn na tym etapie i znów jej się przypomniało :dry:

Anitka brawo :)

Kasia uuu, posiedź z nami

12 lata 2 miesiąc temu #461609 przez kasia79
Anitka zdolna dziewczynka :)

Mala ma taki zamiar, tylko cicho tutaj dziś.

12 lata 2 miesiąc temu #461610 przez Mała
Kasia no tak w weekendy bywa

12 lata 2 miesiąc temu #461611 przez angie1713
Mała ja kupiłam 21 ale Nadia się w nich przewracała i miała jeszcze spory luz i wymieniłam na 20 ale są takie akurat ale za to chodzi w nich dobrze i teraz obawiam się że jej urośnie stopa ale ma jeszcze buciki emu i są większe więc ewentualnie będzie chodziła w tamtych ;) chyba że będe zmuszona kupić inne oby nie hihi

12 lata 2 miesiąc temu #461612 przez beti
Laski zostało mi 30 str książki i muuuuuszę ją skończyć :) i zaraz wracam, ale co kilka minut zajrzę :) tak co 5-10 stron :D

12 lata 2 miesiąc temu #461615 przez Mała
Beti co 5 stron, ubawiłaś mnie :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #461616 przez kasia79
szukam jakiejś informacji na temat ząbków, mojemu Kacperkowi nie wyszły stałe dwójki, mleczne wypadły już rok temu a stałych nie widać, jedynki ma tak szeroko rozstawione, że zrobiła się szpara na pół centymetra, byłam u dentysty i ta powiedziała, że prawdopodobnie nie ma wcale dwójek, mam się umówić do dobrego ortodonty, dzisiaj zdobyłam numer i w pon będę dzwonić.

Kurcze mój się nawalił i kazałam mu spać w salonie, żeby nie słyszeć jego chrapania, teraz mam wyrzuty że tak zrobiłam, ale słyszę że chrapie strasznie, pewnie małą by budził.

12 lata 2 miesiąc temu #461620 przez beti
Mała haha... 6 str i jestem :)

Kasia, jakie wyrzuty sumienia, mój by spał w garażu :P :P joke :P :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #461622 przez Agusia83
witam sie wieczornie...bylysmy u mojej mamy...nakarmila nas :laugh: a pozniej pojechalysmy do szwagierki, ktora ma pileczki dla dzieci...wiecie, taki plac zabaw :laugh: Emi nie wiedziala za co sie zabrac...bawila sie kuchenka, naczyniami, balonami, pileczkami, samochodami i w koncu trafila do basenu z pilkami...zatapiala sie w nim i pokochala zjezdzalnie :laugh:

Iwonka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bewipo, wspolczuje, ale ja mam to samo przy Emi...nic tylko mama.

Sylwia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :laugh:

Kasiu,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #461625 przez gosia2324
Beti, moj tez :) albo by poszedl tam gdzie sie tak zalatwil, cale szczescie mu sie to nigdy nie zdarza.

Kasia jak to nie ma dwójek?

12 lata 2 miesiąc temu #461631 przez bewipo
Kasia nam w żłobku dentysta opowiadał, że może nie być zalążków ząbków i wtedy nie wyrosną. Da się to jakoś sprawdzić, więc śmigajcie do tego ortodonty.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #461638 przez Agusia83
Pokaze Wam 2 fotki Emi jak jechalismy na cmentarz...doslownie sekunda po sekundzie...

zeby sprawdzic zalazki zebow to chyba trzeba zrobic panorame?na rtg powinno byc wszystko widoczne
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #461640 przez kasia79
tak pewnie trzeba zrobić jakieś prześwietlenie, martwię się, ale z tego co czytam teraz za odpowiednią kasę wszystko moga zrobić, nie pozwolę żeby Kacper miał szparę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka