BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #461154 przez monika1984lodz
mówisz,że się oswoiła :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #461160 przez mgielka22
Biedna Olcia :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #461163 przez Agusia83
Na szczescie Emi zasnela :laugh: polezalam z nia 20 minut...fajnie jest sie przytulic do takiej cieplutkiej istotki :laugh:

Wspolczuje Wam z tym katarem...jak Emi go ma, to dramat...ostatnimi czasy jak stosuje jej olejek eukaliptusowy na podeszke jesli do niej katar zawita, to on dziala naprawde cuda w lepszym oddychaniu...ale tez wowczas bidulka sie meczy, a ja nie spie pol nocy sprawdzajac czy swobodnie oddycha a czasem czy w ogole oddycha.

Mgielka dzieki...wlasnie znalazlam przepis, by zetrzec troche imbiru, pomogotwac dodac sok z cytryny i miod i taki cieply pic...zaraz go zastosuje..bo dzis to dramat...
Bylam na zakupach a tam pani otworzyla mi zepsuta kapuche kiszona, myslalam, ze jej na sklep narobie....

Mala, wlasnie, kurcze, co te wyniki tak dluga ida?Jak z Chin...
Oczywiscie daj nam od razu znac jak je dostaniesz...

tez ogladam shreka...Monia, dobrze miec dekoder i moc sobie przewinac i zatrzymac, nie? :lol:

Mgielka jak bylo w pracy?

A jak nasze chorowitki?? Maja, Magda?

Megi, co u Ciebie? Jak Juleczka? Jak sobie radzicie z ciocia?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #461166 przez Mała
Aguś jak mdłości, lepiej?

12 lata 2 miesiąc temu #461168 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #461169 przez Pyśkaaaa
Franio spi :) nie spał od 11...moja mama z nim siedziała i mówie że ma tylko jedna dzrzemke i żeby go połozył koło poludnia a ona wraz swoje ech...połozyła go o 9 i musiałam go przetrzymać chodz do 19
Mała tak ja tez na 23 :P właśnie tez ostatnio myslałam o wynikach Olci daj znać jak bedą
Monia buziak Emi w zakatarzony nosek :P

a co do kataru to Franek od 2 furczy w nosku sciagam mu i widze że w nocy gorzej spi bo mu sie ciezko oddycha ale poki co nic groźnego mam nadzieje że na zebuszki :)

ide na tosty i rodzinke.pl

12 lata 2 miesiąc temu #461172 przez monika1984lodz
Agusia noooo - ale są też minusy- jak ten śnieg padał to nam na kowerter napadało i musiałąm co jakiś czas iść zmieść śnieg z talerza i konwetrtera hahah :P

Jaki telefon ?

My dzisiaj z M do orange pojechaliśmy bo jego tel. był na gwarancji już 4 razy ostatnio miesiąc temu i znowu się zepsuł i chciał zgosić niezgodność towaru.NAsiedzieliśmy się godzine czasu a i tak nic nie ząłatwiliśmy bo M. nie zabrał z domu kabelka usb i nie mogli oddać takiego telefonu :angry: za to ja mam dwie nowe miłości i mam nadzieję,e do czasu jeak będę mogła zmienić tel. będą w normalnej cenie :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #461173 przez mgielka22
Pyskaaa :lol: podziel sie :D

12 lata 2 miesiąc temu #461176 przez monika1984lodz
Pysia Emi śpi raz dziennie od 9 do 11 a potem to już tylko mama słyszę

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #461177 przez mgielka22
Monia a jaki M ma telefon i jaki ty chcesz??? :D Jak cos to moj M pracowal dlugo w telefonach i kazdy zna od podszewki wiec moze Wam doradzic jak cos :D

12 lata 2 miesiąc temu #461179 przez monika1984lodz
ja się zakochałam w Samsung galaxy sII ale to juz dawno a dzisiaj spodobał mi się samsung galaxy chat :)
M ma nokie E52

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 2 miesiąc temu #461182 przez beti
Hej laseczki
to my chyba wszystkie hurtem myślałyśmy o Oli wynikach...ja rano w drodze do pracy...

Sylwia witamy :)

Agusia, ahhh jak miło zobaczyć suwaczek :)

Mgiełka, daj przepis na zupę :)

A ja mam dołka...byłam u ginki i powiedziała, że mam strasznie zmasakrowaną szyjkę tym porodem...i że mogę zapomnieć na zawsze o grupie I w cytologii i mogę się spodziewać wiecznych stanów zapalnych... dodatkowo mam tyłozgięcie, które zawsze miałam i coś tam jeszcze skośnego...to skośne coś jest bardzo wąskie, była w szoku, że kazali mi rodzić SN, powiedziała, że przy mojej budowie, max 3400g dałabym radę urodzić...
Dodatkowo przy wywiadzie po raz kolejny uświadomiła mi, że jestem w grupie bardzo wysokiego ryzyka zachorowania na raka :(
Jakbym dorwała ordynatora, który tak mnie przeciągnął to bym mu jajcaq przez 20h przypalała żywcem :ohmy: :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #461184 przez mgielka22
Hah tak myslalam ze ma ta nokie wiem z nimi sa same problemy moj brat mial identycznie 8razy oddawal na gwarancje masakra a w ogole jest zasada ze jak do 3 razy sie zepsuje to musza Ci wymienic na nowy!!! I tak jest w kazdym regulaminie telefonow wiec piszcie pismo!!!

Monia ale ten chat jest slabiutki tylko 2 MPX aparat i slaba bateria lepsza galaxy SII wujek ma i jest wprecz zachwycony ma swietne fukncje i ma bardzo dobra baterie lepszy aparat 8MPX i 16GB pamieci wiec jest spora roznica :D ale Twoj wybor ja jestem za S2 :D po co wydawac kase na byle co czego mozesz zalowac :P

12 lata 2 miesiąc temu #461185 przez bewipo
Witam :)

Marta sto lat :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwia witaj, synek super :) Gratulacje ciąży :)

Monia wy to macie przeboje z tym katarem :(

Aniśka coś mi pokaszluje, pewnie jej spływa, więc znowu do żłobka od poniedziałku nie pójdzie... Katar też ostatnio ciągle ma, no ale na szczęście nie taki straszny.

12 lata 2 miesiąc temu #461186 przez mgielka22
Beti :( to czy debile niewieszieli ze przy tylozgieciu nie rodzi sie SN ?? Ja pierd... co za kraj i to warszawa najbardziej h... miasto w polsce samych debili !!! :angry: ale mi cisnienei podnioslo chetnei pokroilabym tego dupka na kawalki!!!

Beti przepis: robisz sos beszamelowy: maslo rozpuszczasz w garnku dodajesz make mleko mieszasz zeby sie rozpuscilo dodajesz startego zoltego sera zeby sie rozpuscil i zagescil dolewasz wywaru z rosolu sol pieprz tymianek i gotowe :D przepis z kuchennych reowlucji :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka