BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #524368 przez monika1984lodz
Pirat ma pogryziony cały tyłek i poharatany ogon :( dostał antybiotyki i kilka zastrzykow- bida lezy caly dzień i piszczy a zastrzyk przeciwbólowy dostanie dopiero jutro :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #524373 przez Mała
Bidna psina :( , a gdzie on się tak zaprawił?

11 lata 11 miesiąc temu #524383 przez monika1984lodz
Mała wczoraj pod blokiem walka była- ale nie równa bo pirat na smyczy a tamten nie :dry:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #524405 przez Pyśkaaaa
witam was Kochane
na pacztku chce wycałowac Pati i ciesze sie Kochana że nic Ci się nie stało :kiss: :kiss:

Chorowitkom zdrówka
:kiss:
Emi cudownie tańczysz rzekła bym że pogo :lol: :lol:
Majeczka uśmiałam się z zakładania kapci porzez Ciebie heheheh
Jogo mówisz przecudnie naprawde, spróbuję nagrac Frania :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Minia
biedna psinka....

a co do łóżeczka to Franio tez w nim spi tylko a i pije mleczko bo lubi.... a jak ma atak złości co ostatnio coraz rzadziej mu sie zdarza kładę go na podłodze siadam na łóżku i czekam aż sie wyzłości potem podbiega i się tuli...

11 lata 11 miesiąc temu #524415 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natala wykapana, szaleje z tata i ciocia wiec jestem :)

11 lata 11 miesiąc temu #524418 przez mgielka22
Monia no chodzilo mnie o to co mala napisala ja sie smieje ze to kara bo jak sie wscieka i nie slucha to lepiej w lozeczku no iczasem ja wkladam jak musze pozamiatac wszytsko a ona uwielbia podchodzic do smieci i rozgrzebywac...

Gosia podajmy sobie rece my tez chyab pozegnalismy smoka :lol: tez musialam Lili do poduszki "przydusic" zeby nie wstawala poglaskalam ja dopila reszte kaszy i padla spac :)

Pyskaa a nie obija sie??? Lilka jak lezy to sie wygina w luk i staje na glowie kiedy sie zlosci...

Ogladalyscie idealna nianie?? Matko jak mozna psikac sie perfumami czy grzebac w szafie i ciuchy przynierzac czyjes no masakra...

11 lata 11 miesiąc temu #524425 przez Pyśkaaaa
mgielka22 napisał:

Monia no chodzilo mnie o to co mala napisala ja sie smieje ze to kara bo jak sie wscieka i nie slucha to lepiej w lozeczku no iczasem ja wkladam jak musze pozamiatac wszytsko a ona uwielbia podchodzic do smieci i rozgrzebywac...

Gosia podajmy sobie rece my tez chyab pozegnalismy smoka :lol: tez musialam Lili do poduszki "przydusic" zeby nie wstawala poglaskalam ja dopila reszte kaszy i padla spac :)

Pyskaa a nie obija sie??? Lilka jak lezy to sie wygina w luk i staje na glowie kiedy sie zlosci...

Ogladalyscie idealna nianie?? Matko jak mozna psikac sie perfumami czy grzebac w szafie i ciuchy przynierzac czyjes no masakra...

Migiełka On aż tak sie nie złości on sie nie rzuca czasami nóżkami powirga a poza tym siedze i panuje nad sytuacją

a co do sprzątania to Franek wszystko ze mną robi gotuje pierze....zamiata i nie ma problemu w łózeczku tez sie nie bawi

11 lata 11 miesiąc temu #524427 przez maja1982
jestem i ja :)

Lolo spinka :) była kuzynka z m ale synus grzecznie zasnał w łózeczku i spi juz 1,5 h;)

jogo - jaka papużka :) gosia to twoja kopia :) :kiss:

monia - biedny pirat!!!:(

pyska - to super ze znaleźliście nianie!!jak w pracy??

ja tez lolka daje do łóżeczka do spania no chyba ze wykazuje chec w ciągu dnia ze chce iśc sobie poleżec ;)

mgielka - ciezko powiedziec co lepsze!!jakby cenowo mieszkanie było porównywalne to ja bym wolała nowe :)

ewelina - biedna KInia - dalej ją tak trzyma :( zdrówka dla was :) :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524428 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #524429 przez Pyśkaaaa
mgielka22 napisał:

Migiełka On aż tak sie nie złości on sie nie rzuca czasami nóżkami powirga a poza tym siedze i panuje nad sytuacją

a co do sprzątania to Franek wszystko ze mną robi gotuje pierze....zamiata i nie ma problemu w łózeczku tez sie nie bawi

11 lata 11 miesiąc temu #524432 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

Natala wykapana, szaleje z tata i ciocia wiec jestem :)

tak starsza mam nadzieję że problemu nie będzie :) z tych wszystkich ( chyba 7) jest najbardziej ok :P ( tak mi sie wydaje )

11 lata 11 miesiąc temu #524435 przez gosia2324
Mgielka to piateczka GRATULUJE!
Powiem Wam ze STRASZNIE balam sie tego smoka.... bo Jagodka byla od niega MEGA uzalezniona, ale jakos znalazlam sile zeby powiedziec dosc :)

p.s trzecie dziecko smoka nie dostanie :P

11 lata 11 miesiąc temu #524442 przez Pyśkaaaa

11 lata 11 miesiąc temu #524443 przez Mała
Gosia haha, ja kiedyś jak rozmyslałam o tym oduczaniu od smoka to stwierdziłam, że kolejnemu dziecku bym nie dała :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #524447 przez Pyśkaaaa
Mała mam to samo :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka