- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Gosia strasznie przykra historia z tym maluszkiem, że też takie rzeczy musza sie dzieciom przytrafiać, i jeszcze to przedszkole, tragedia jakaś!!!
Bewipo na nagrodę składał się : dwupak chusteczek nawilżonych, litrowy płyn do kąpieli, żel pod prysznic, szampon i takie tabletki do farbowania wody do kąpieli ale to dla dziec powyżej 3 lat więc komuś odstąpie.
A wiecie co tak sobie dzis myslałam, że my to jakiś fenomenjesteśmy. Całkiem obce sobie babki poznaja sie przez inetrnet przez długi okres czasu( dopóki nie bylo zlotów) tak naprawdę nie miałyśmy pewności czynie piszemy z obleśnymi, starymi facetami, albo moherowymi babkami, a potrafilysmy stworzyć tak fajny team. Oczywiście każda ma s woje zycie, swoje obowiązki itd ale ja np jak nie mam czasu czy sił po całym dniu nawet kompa odpalić to i takzawsze kłada się soać myślę co tam u was.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Tata uspil Emi, wiec ja mam luz bluz...a tak naprawde zaraz pojde spac bo mi sie oczy kleja.
Fanka, po pierwsze, Dawidzio cudnie przesyla buziaki, a po drugie, o co chodzi z tym glosem? Przeciez masz bardzo mily i sympatyczny
Gosiu, biedny maluszek
Marta, uwazaj, bo dziewczyny dobrze pisza...powiklania po grypie moga przybrac dosc tragiczny obrot...
Beti, przyjmij ode mnie kondolencje, bardzo mi przykro.
No i trzymam kciuki by z praca meza sie unormowalo, albo cos zmienilo na lepsze.
Fanka, masz 100% racje...ja tez tak mam...a ostatnimi czasy, gdy posiadam neta w tel..to jakbym nie wiem jak byla zmeczona, musze przeczytac, co u Was slychac.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta wgh mnie to nie zarty i za dlugo definitywnie trwa goraczka i antybiotyk nei pomaga, ja bym to skonsultowala ale z kims innym zeby cie przebadali nawet pod katem tej swinskiej czy ptasiej zeby miec pewnosc ze to nei cos gorszego!!! Bo moze byc za pozno jak cos wiecej sie rozwinie!!!
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta ędem do innego lekarza, nie ma co lekcewazyć bo teraz tyle różnych świństw panuje.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jaka minka Dzem musial byc pyszny
Fanka, a rozmawialas z M? Bedziecie przyspieszac staranka o rodzenstwo dla Dawidka?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
nie spimy od 5,40 ale WARTO !
Pierwsza Noc BEZ SMOKA !!!!!
Normalnie sie ciesze jak glupia! i jestem taka dumna z mojego dziecka
Agusia ale brzusio ....
Fanka no czasem tak bywa .... oby udalo Wam sie szybko począc rodzenstwo dla Dawidka
Wiecie ja tak strasznie sie balam ze nie bedzie Jogo moja mama 7 lat po 1 dziecku nie mogla miec dzieci.... i dziekuje Bogu ze sie udalo nam za 1 razem
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lili znow sie czesto budzila ale to zeby ewidentnei ja meczyly dalam jej nurofen i zasnela ale tezp ojekiwala przez sen... niestety jeszcze noca ze smokiem... ale bynajmniej zasypia bez niego jak ja klade dopiero potem sie budzi i wyje...wiec Gosiu gratulacje
Dawidoff dzemikowy potwor Fanka uda sie zobaczysz tylko juz zaczynajcie staranka
Agusia ale cudny brzuszek ale ten czas zlecial
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emi przepała calanoc w lozeczku. Pobudka o 6:40. Udało nam sie jeszcze godzinę poleżeć..
Gosiu,cichutko gratuluje,oby wszystkie noce były bezsmoczkowe.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Fanka to do roboty, wcale nie musi być ciężko. Dobrze że gin cię uprzedził, chociaż wiesz co i jak. A natura zrobi swoje. Kiedyś wam pisałam o mojej mamie, ona miała operację na jajniki i został jej kawałek jednego, też mówili że może nie mieć dzieci, a tu 4
Jogo brawo:)
Mój T też się dzisiaj zabrał za odsmoczkowanie, a jak ja chciałam to nie niech jej żeby wyjdą,
25 min histerii, szlochania, a śpi juz45 min, rekord bije
Agusia brzus mmmm śliczny
Dawidzio widać że smakowalo
Z telefonu, więc tylko tyle. Do wieczora
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie było mnie kilka dni bo miałam awarię ładowarki do lapka i zamówiłam na allegro i wczoraj przyszła
Dzieciaczki super śpiewaki i gaduły male
Zdrówka dla chorowitków
Moja mam pojechała do Anglii do siostry i tam 2 tyg chorowała wróciła tydzień temu i okazało się że zapalenie oskrzeli przechodzące na zapalenie płuc dostała antybiotyk i już lepiej jutro dopieo idziemy ją odwiedzić Więc teraz tragedia z chorobami
Agusia brzusio sliczny
Dawidzio dzemowy
Gratuluję Wam odstawiania od smoka u nas nie mamy smoka od Wigilii i obyło się bez płaczu
I mamy dwa nowe zęby czwóreczki dolne
Przeczytałam wszystko ale nie pamiętam już co miałam napisać teraz będe na bieżąco bo M wraca od poniedziałku do pracy
U nas tyle śniegu nasypało że szok i jeszcze sypie już byłyśmy na spacerku
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beti
Martus teraz te grypy tak trzymają długo ale jak nie ma poprawy po antybiotyku to dziwne...
Maja Nasza Majka jest teraz na nartach - ma lekcje z instruktorem....hm ciekawe jak jej idzie
a jutro mają byc goscie a mi jakoś weny do roboty brakuje
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja zaraz lecę do szkoły na egzamin ale przez tą chorobę dawida umiem tyle co nic także idę dla formalności chyba tylko, a do tego ledwodziś żyję bo moje dziecko wczoraj płakało i stekało od 22- 2 w nocy także jestem nie przytomna!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fanka trzymam kciuki za egzamin
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
MArta jak się czujesz????
Dawid dżemikowy hihi śliczniusi
agusia wygłaskać proszę piłeczkę i ten malutki włochaty łepek w [rawym dolnym rogu też
Fanka to do dzieła- nie ma na co czekać
dzień dobry w ogóle
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa