BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #558670 przez iwonaNAVI
Melduje sie po pracy i po kawce :)

Oliwcia spi a ja mam chile wolnego

Ola w piekarniku...matko dziewczyna odwazna :P

AGUSIA o jaaa super bedzie parka zreszta jak chyba kazda tu od NAS z forum co ma 2 dzieci :)

Gosia nie zazdroszcze ja mam na szczescie meza mechanika i jedynie za same czesci placimy :P takze smialo polowe zaoszczedzimy :P

ja tam tez w przepowiednie nie wieze ale tak jak Angie lepiej zeby nowy papiez nie byl czarny :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #558683 przez kasia79
Ami spi, ja zawiozłam Kacpra na trening i siedzę w domku sama, ale fajnie i cicho.....

11 lata 11 miesiąc temu #558687 przez mgielka22
Agusia z tym ze francuzi zmieniaja tak jak niemcy auta co 2 lata a wczoraj jak zobaczylam ze debilom w rzadzie si nudzi i chca zabronic miec ludziom stare auta bo chca do skanbdynawi sie przyrownac to mnie krew zalala, najpierw niech podniosa nam pensje jak na skandynawi to wtedy wszyscy beda sie zastanawiac nad zmiana auta na nowe...a poza tym renowka jest do d..tapicerka starla sie na amen na drzwiach, zawieszenie do wymiany, gumy gdzies tam do wymiany reczny zerwany wiec to jest wielkie G...dlatego stare auta sa najmocniejsze od tych co teraz robia a robia syf po to zeby ludzie wkladali kase w to i co chwile wymieniali na nowszy model ale niestety wiekszosci na to kompletnie nie stac...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #558782 przez Agusia83
Mgielka, ale to, co teraz napisalas tyczy sie wszystkiego...kupujac telewizor, powiedzmy dostajesz gwarancje na 3 lata...a czemu na tyle, nie tak jak kiedys na duzo duzo wiecej? Bo producenci wiedza, ze najprawdopodobniej jesli zacznie sie psuc to po tym czasie...i bardzo czesto nie oplaca sie naprawiac tego sprzetu tylko lepiej zainwestowac w nowy.
My mielismy 2 francuzy i bylismy z nich zadowoleni..co prawda pierwsze auto jak go sprzedawalismy mialo 18 lat...a drugie 11..ale sprawowaly sie naprawde dobrze...kazde czesci w samochodach sa ekslopatacyjne...niektore zuzywaja sie szybciej inne wolniej, wszystko tez zalezy od czesci jakie auto posiada czy sa oryginalne czy to zamienniki...moze akurat tak Ci sie trafilo ...my mielismy renoult lagune 1..i to naprawde dobry model, wiem, ze najwieksze problemy sa z 2 juz po liftingu...ale takie jaja tak naprawde moga sie przydarzyc kazdej marce samochodu..
teraz mamy anglika i jestesmy zadowoleni..choc nie powiem, bo czesci potrafia niezle naruszyc portfel..

Fajnie, ze Kinga moze pospedzac sporo czasu z tata :lol: Ewcia, przynajmniej teraz tata wie, co oznacza siedzenie w domu i zajmowanie sie gospodarstwem i corcia :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #558849 przez gosia2324
Agusia :blink: :woohoo: :woohoo:

Mgielka czasem możesz trupem jeździć z 10 lat a czasem z salonu sie chrzani, rozrząd robisz co 60tys tak czy siak,wiec ja nie narzekam. a naprawe i tak odlicze na firme wiez wyjde na zero.

i tak jak Agusia mowi WSZYSTKO czy to pralka, czy telewizor, czy lodpwka teraz po 5 latas do smietnika sie nadaja ! kidys produkowali wszystko na lata a teraz po koncu gwarancji, wszystko sie psuje.

Lolo! Nie choruj :kiss: :kiss: :kiss:

My dzis po 2 spacerkach, piekne slonko bylo, a na wieczor zakupilam winko :evil:

Czy ma ktoras z Was fotelik dla dziecka z mocowaniem ISOFIX?

11 lata 11 miesiąc temu #558853 przez iwonaNAVI
Gosia ja mialam ten dla noworodka z iso i jak dla mnie rewelka wpinasz w to cudo i tylko raz przeciagasz pasem a nie milion kombinacji

11 lata 11 miesiąc temu #558857 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Gosia ja mialam ten dla noworodka z iso i jak dla mnie rewelka wpinasz w to cudo i tylko raz przeciagasz pasem a nie milion kombinacji

łatwo sie go montuje? zobacz cos takiego? allegro.pl/foteliki-fisher-price-r-way-1...daz-i2996010196.html

11 lata 11 miesiąc temu #558865 przez slowiczek
Agusia, padłam z zawieszenia hydraulicznego i tych Twoich ciekawostek :woohoo: interesujesz się samochodami ?

my też dziś zaliczyłyśmy 2 spacery, ale bardziej z konieczności, i u nas też było pięknie :)
Gosia, ale Cię nosi :evil:

Loluś :( dużo zdrówka!!!! :kiss:

właśnie zrobiłam sobie zmodyfikowaną sałatkę grecką, bo z mięsem, idę wchłonąć :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #558870 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Agusia, padłam z zawieszenia hydraulicznego i tych Twoich ciekawostek :woohoo: interesujesz się samochodami ?

my też dziś zaliczyłyśmy 2 spacery, ale bardziej z konieczności, i u nas też było pięknie :)
Gosia, ale Cię nosi :evil:

Loluś :( dużo zdrówka!!!! :kiss:

właśnie zrobiłam sobie zmodyfikowaną sałatkę grecką, bo z mięsem, idę wchłonąć :silly:

Ty nie zazdrość Tylko bierz przykład :P :woohoo: :woohoo: :S

11 lata 11 miesiąc temu #558872 przez slowiczek
a czy ja gdzieś napisałam że zazdroszczę :blink: ?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #558878 przez Agusia83
Slowiczku D. z zawodu jest elektronikiem a jego hobby to samochody...jeszcze do niedawna jak mial wiecej czasu potrafil sam naprawiac nasze autka i nie tylko nasze...wiec badz co badz sie nasluchalam...i troszke tez naczytalam :laugh:
Szkoda w ogole, ze nie widzialyscie jak uczyl mnie jazdy samochodem? Praktyka praktyka...ale najpierw musial mi przekazac informacje jak dziala sprzeglo, jak to mozliwe, ze sie zmienia biegi, a co sie dzieje z kolami gdy skrecam...od najmniejszej srubki...juz nie mowiac o tym jak dziala silnik..itd :silly:

Gosiu, a Twoj samochod ma isofix?

Nie moge sie doczekac jak wezmiemy Emi...a D. jeszcze w obi siedzi :angry: ...a czeka go jeszcze podlaczenie pralki...

11 lata 11 miesiąc temu #558884 przez gosia2324
Agusia mi i wlasnie sie naczytalam ze to najlepsze foteliki, kurcze ale napalilam sie na tego Ferrari :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #558889 przez Agusia83
To Gosia, jesli posiada, to nic tylko kupic...bo to najlepsze zabezpieczenie dla dziecka...isofix w trakcie produkcji jest nieodlaczna czescia samochodu...czyli do niego przyczepiony....szkoda, ze my takowego zapiecia nie mamy...w naszym samochodzie zaczeli je dolaczach chyba rok lub dwa lata pozniej....

11 lata 11 miesiąc temu #558923 przez slowiczek
fajny ten Ferrari, bierz :)

11 lata 11 miesiąc temu #558938 przez gosia2324
slowiczek napisał:

fajny ten Ferrari, bierz :)

tyle ze wlasnie on mie ma iso :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka