BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #572645 przez Agusia83
Dziewczynki, jestem juz w domu :laugh: jak Emi pojdzie spac, to postaram sie Was nadrobic i w koncu zobaczyc wszystkie sliczne fotki i filmiki :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #572652 przez monika1984lodz
Agusia naciesz się córcią :) buziaki dziewczynki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #572664 przez pati-m
mgielka22 napisał:

Pati ta emeryture na ktora "pracujemy" to se w d... bedziemy mogli wsadzic bo sami politycy mowia ze nie ma dzieci ktorzy na nas beda zarabiac i jak dostaniemy po 500zl to se to mozna na waciki przeznaczyc w polskich realiach wiec trzeba zarabiac po to by moc "odkladac" ale chyba dopiero wtedy kiedy dzieciaki pojda na swoje bo poki co nie ma szans...

Ja wiedziałam, że tak odpiszesz. Byłam pewna :) Wiem, że kokosów nie będzie ale takie jest moje zdanie. Poza tym skoro będzie Iwonka na umowie, to może robić awanse co wiąże się z podwyżką a na zleceniu nie zawsze.

11 lata 9 miesiąc temu #572678 przez pati-m
Monia, Gosia - zazdroszczę :evil: :laugh:

Agusia - witaj :kiss:

No i zgadzam się z Gosią - oszczędzanie, jakie oszczędzanie. Im więcej się ma, tym więcej się wydaje. Nie wiem ile bym musiała odłożyć żeby potem starczyło na czas na emeryturce. A znając siebie to co byśmy odłożyli, to byśmy wydali albo na mieszkanie, wakacje i inne rzeczy :)

11 lata 9 miesiąc temu #572681 przez Pyśkaaaa
hej :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i ja jestem za umową :) Pati tutaj wszystko powiedziała :)
Agusia super że już w domu
Monia uuuu

a wiecie co zaczełam czyt tego Gray'a i jestem przy 3 części i twierdzę że książka wciągająca ale... aż takiego szału nie zrobiła jaki myślałam chyba spodziewałam sie czegoś innego :)

a ja mam koniec@ i dopadam mego chłopa :P

11 lata 9 miesiąc temu #572682 przez pati-m
Szukam fajnych bransoletek na allegro, bo mi się zachciało kupić. Może macie jakieś propozycje? Tylko bardziej sportowe, nie żadna francja elegancja :)

11 lata 9 miesiąc temu #572683 przez iwonaNAVI
Pati nie jestem kontraktowy nie mialam jeszcze awansu...ta rozumiem ze to sie wiaze z podwyzka
mysle ze zobacze bo zlecenie mam do konca wakacji zobaczymy czy mnie dalej bedzie chciala i na jakich warunkach moze uda sie cos wynegocjowac przy koljenej

11 lata 9 miesiąc temu #572685 przez iwonaNAVI
a bo w tym p-lu co bylam dzis na rozmowie to chcieli dac na umowie najnizsza krajowa (uwaga na reke 1188 zl) a reszte w łape
wiec to tez mi sie nie podobalo

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572687 przez monika1984lodz
Iwonka i ja jestem za umową- ale to tylko Twoja decyzja

Pysia to naprawdę kiepski dzień :( i jedź do tego alergologa i pokaż jak się bida Franula męczy eh....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #572691 przez pati-m
Pysa - po Greyu go dopadłaś? :silly:
Biedny Franuś :kiss: Czemu ona mu każe nabiał dawać skoro widać, że po nim go wysypuje. Nie kumam tego :S
Jak skończysz Szarego to polecam Crossa :)

11 lata 9 miesiąc temu #572693 przez pati-m
iwonaNAVI napisał:

a bo w tym p-lu co bylam dzis na rozmowie to chcieli dac na umowie najnizsza krajowa (uwaga na reke 1188 zl) a reszte w łape
wiec to tez mi sie nie podobalo

Iwonka - czyli jesteś tak jakby stażystką tak? Ja jak poszłam 1 rok do pracy to robiłam staż i też dostawałam podobnie na rękę 1200-1300zł i nic poza tym w łapę. Ale zrobiłam awans w ciągu roku i sama wiesz ile teraz zarabiam. W przyszły zaczynam kolejny staż, tzn. od września i po 3 latach znów większa kaska, więc wg mnie umowa :) Ale zrobisz jak zechcesz, bo to ty masz być zadowolona :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #572698 przez pati-m
Acha, zapomniałam podziękować tej która wstawiła linka do Uki - Kacper uwielbia :) To chyba był slowiczek, tak? A odcinek z balonikiem to cały przesiedzi śmiejąc się do monitora. Aż mu wczoraj prawdziwe baloniki kupiłam i szalał z nimi zachwycony :)

I polecam takie duże kolorowanki wodne. Dziś malowaliśmy i co chwila było "ooooooooooo" jak się kolory pojawiały pod wpływem wody :lol: No i łatwiej potem posprzątać, niż po farbach :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #572706 przez gosia2324
pati-m napisał:

Szukam fajnych bransoletek na allegro, bo mi się zachciało kupić. Może macie jakieś propozycje? Tylko bardziej sportowe, nie żadna francja elegancja :)

Ty mi takich pytań nie zadawaj :P :woohoo: :woohoo: :S

11 lata 9 miesiąc temu #572709 przez pati-m
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

Ty mi takich pytań nie zadawaj :P :woohoo: :woohoo: :S

No już nie chciałam z imienia prosić żeby potem nie było że namawiam :P Ale czułam, że ty możesz wiedzieć czego szukam :)

11 lata 9 miesiąc temu #572711 przez Mała
gosia2324 napisał:

Dzieki, tyle ze mnie mięsnie bola od samego patrzenia jak oni ćwiczą :dry: :cheer:

Gosia haha jak jeszcze pracują od patrzenia to masz nade mną przewagę :lol: :silly:

Agusia super, że wychodzisz :lol:

Monika no to to ja rozumiem :lol: a ja padłam :dry:
Gosia :lol:

Iwonka mnie się też wydaje, że umowa o pracę

Pyśkaaa :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka