BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu #382063 przez gosia2324
pati-m napisał:

A ma któraś z Was coś takiego? allegro.pl/kubeczek-doidy-cup-do-picia-w...zup-i2399090809.html

bewipo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382064 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Pati Megi i Bewipo je mają :)

Dajcie proszę znać dziewczyny co o nich sądzicie i jak sobie radzą z nimi maluchy?

12 lata 6 miesiąc temu #382065 przez Mała
Wychodzi na to, że tylko moja Ola pije wodę smoczkiem, ale ona w ogóle dopiero teraz zaakceptowała picie czegokolwiek innego poza mlekiem.

12 lata 6 miesiąc temu #382068 przez pati-m
Mała - Kacper dopiero gdzieś tak od połowy maja zaczął pić herbatki. A tak to odmawiał jakichkolwiek płynów poza mlekiem. Próbowałam wody, soczków i nic. Dopiero jak te upały przyszły, to na szczęście zaczął chętnie pić z niekapka. A od jakiegoś tygodnia budzi się raz w nocy żeby się napić herbatki i idzie dalej spać :)

12 lata 6 miesiąc temu #382072 przez slowiczek
a jakie macie dobre herbatki ?? Nati leci na wodzie, na herbatce rumiankowej i soczkach

12 lata 6 miesiąc temu #382074 przez Mała
Ola tylko wodę, z resztą Kamil też, do posiłków herbatę czarną gorzką. W ogóle my jesteśmy wodną rodziną :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #382075 przez iwonaNAVI
Ja zazwyczaj wode czasem hebatke ziolowa i mam z owocow poludniowych a teraz kupila z owocow lesnych

12 lata 6 miesiąc temu #382076 przez pati-m
slowiczek - mi strasznie zależało żeby Kacper pił wodę, ale się nie udało. Za każdy razem kiedy mu daję, to jest histeryczny płacz i koniec. Więc już się z tym pogodziłam. Chyba ma to po tatusiu :P Dawałam mu soczki z bobovity, ale jakieś takie słodkie są dla mnie, więc kupuję te herbati www.bobovita.pl/nasze_produkty/produkty_wg_kategorii/herbatki
Różne smaki co jakiś czas i podaję z wodą. Sypię tego troszkę żeby smak był i Kacper chętnie je pije. Potrafi wypić 3x150ml dziennie odkąd są takie upały.

12 lata 6 miesiąc temu #382077 przez monika1984lodz
my hippa jabłko melisa- ale ostatnio Emka woli wodę, znaczy nie robi jej jakoś specjalnie różnicy co pije :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 6 miesiąc temu #382078 przez angie1713
Nadia najczęściej herbatkę koperkową pije i mam też tą co pati wkleiła o smaku jabłko z melisą ale zauważyłam że ją po niej brzuszek bolał i przestałam jej dawać teraz jeszcze raz muszę spróbować bo już alergia mija na szczęście :)
I nieraz kupuje jej soczki z bobovity mieszam z wodą pół na pół ale tak średnio pije :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382079 przez pati-m
No własnie angie, wydaje mi się, że te soczki trzeba rozcieńczać wodą tak jak ty robisz, bo niby jest napisane, że bez cukru, ale jak się spróbuje to naprawdę są słodkie.

12 lata 6 miesiąc temu #382080 przez angie1713
Tak słodkie są dlatego mieszam z wodą i wtedy pije :)

12 lata 6 miesiąc temu #382082 przez mgielka22
Monia ponoc jablko melisa mozna podawac tyylko raz dziennie max bo zostalo ponoc udowodnieione ze zamiast uspokajac dziecko to staje sie nadpobudliwe tak lekarka powiedziala az bylam w szoku...

Ja tez daje herbatki z bobovity teraz mam truskawke z owocami lesnymi a jak nei herbatke to daje jej wode truskawkowa z nestle, samej wody nei daje bo ja osobiscie nienawidze i nei pijam wody i jej tez nei ucze :P i mam to gdzies co kto na ten temat mowi bedzie kiedys chciala to sie sama nauczy pic wode ;)

12 lata 6 miesiąc temu #382083 przez monika1984lodz
ja zanim coś Emce podam to sama próbuje- i herbatki z bobvity mi nie podchodzą zupełnie jestem fanem hippa i soczki też ich kupuje

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 6 miesiąc temu #382084 przez pati-m
Hippa herbatek nie próbowałam. Jak się skończy z bobovity to muszę spróbować. A jakiś smak konkretnie polecasz Monia?

Ja uwielbiam wodę i to tylko niegazowaną, niczym innym się nie napije, więc żałuję że Kacper nie chce jej pić. Ale może jeszcze mu się odmieni. Za to nie znoszę smakowych :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka