BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #609946 przez Pyśkaaaa
[
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Migiełka
łóżeczko też nie w moim stylu, a co do T to dziewczyny chyba powiedziały wszystko podpisuję się obiema rekoma :)

a co wielkości dzieci to na świeta były bliźniaczki z 19 września rok starsze od naszych maluchów i powiem wam że mój syn jest baaaardzo wysoki miedzy nimi było tylko pół głowy różnicy,a dziewczyny do małych też nie należą kupuję mu ubrania na 92....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #609948 przez Pyśkaaaa
a wogole to powiem wam że mam takiego lenia siedzę w tej robocie i się dziś obijam....

11 lata 9 miesiąc temu #609957 przez mgielka22
Agusia ale masz byn ajmniej do kogo sie mooocno przytulic :D a nie jak ja ze huherko mam :D

Gosia a co ja bede 150km na kawe jechala nadejdzie kiedys czas ze jej wygarne co mysle ;) poki co prosze 3mac kciuki za to zebysmy kredyt dostali :) Jestesmy na taki mega styk ze moja kumpela co mi wszytsko zalatwia mowi ze nawet pomaranczowa lampka sie jej wlaczyla :cheer: wiec wszytsko w rekach analityka, BETI mieszkasz w WAWIE moze jakos wplyniesz swoja pozytywnoscia :silly:

Lili kupilam 22 na wiosne bo jak skarpetke zalozy to lepiej by miala troszke luzu zreszta czy ja sie doczekam wiosennych butow ehh :dry:

MALA gdzie jestes???????????????????

11 lata 9 miesiąc temu #610001 przez Marta M
Dziewczyny piszecie że brak spacerów to Wy nie wychodzicie z dzieciaczkami codziennie? U nas nie ma dnia bez spaceru, codziennie wychodzimy przynajmniej raz od 11 do 12:30...o a tak było dzisiaj na polku, aż sie spociłam przy tym bałwanie :cheer: :cheer:

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #610120 przez Marta M
Aguś ferritka sie o Ciebie na staraczkach pyta :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #610131 przez gosia2324
Martus wychodzimy, ale co to za spacer w mieście w taka ciapę, samochody chlapią,
zanim obiorę dzieciaki to juz jestem cala mokra :dry:
wiecej ubierania i rozbierania niz spaceru :angry: a jak Kubie zachce sie siku to juz koniec :dry: jak wyjac siusiaka w taka pogodę :dry:

Pyska a pamiętasz Kubę na zjeździe, jak byl prawie taki wysoki jak starsza o 2 lata ines? :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #610141 przez slowiczek
Gosia, a rzeczywiście zapomniałam Ci odpisać :) - kaszki robię jej na Bebiku, a do płatków to zwykłe z butelki, przegotowane
a co do pokrzywki to teraz jej zeszło, ale i tak codziennie musi brać Zyrtec, aż do czasu wizyty u alergologa, który zdecyduje co dalej

Agusia, no to rzeczywiście konkretna stopa :) mnie Łukasz często mówi, że mam dużą stopę czym mnie wkurza bo wcale tak nie uważam :angry: mam 37,5-38...on ma dość małą (chyba 41) i chyba dlatego tak mu się wydaje :S

Marta, no ja to może nie codziennie, ale też zywkle wychodzimy, chociażby do sklepu...no ale co to za przyjemność spacerować kiedy wiatr i śnieg wali po oczach :(
a pytałaś o wino - nazywa się Fragolino, nawet mi się zrymowało :)

11 lata 9 miesiąc temu #610157 przez gosia2324
Slowiczku mój D tez ma 41 ( a czasem i 40, zależy jakie buty)

11 lata 9 miesiąc temu #610161 przez Pyśkaaaa
ja mam 36-37 a mój K 43

a co do spacerów to racja chodz na chwilę, ale tak jak dzisiaj wieje śnieg z deszczem sypie to aż sie odechciewa

11 lata 9 miesiąc temu #610162 przez gosia2324
Słowiczku FRAGOLINO znam od 5 lat :) zawsze ciotka nam je przywozi, obecnie tez mam w domu :)

11 lata 9 miesiąc temu #610164 przez Marta M
To na wsi o to lepiej że chlapy nie ma...

dziękuje słowiczku, wypróbuje :)

a to filmik do zdjęcia :)

11 lata 9 miesiąc temu #610165 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

Pyska a pamiętasz Kubę na zjeździe, jak byl prawie taki wysoki jak starsza o 2 lata ines? :cheer:[/quote]

no pamiętam :) ale wy do niskich nie należycie :) ale u K w rodzinie wszyscy wysocy bo u mnie to ledwo co od ziemi odrośli :P w sumie mi to nie przeszkadza ale w ekspresowym tempie musze mu garderobę wymieniać :P

11 lata 9 miesiąc temu #610167 przez slowiczek
kurde, każdemu komu o tym mówię to mówi, że zna :silly: chyba jestem zacofana :blink: PYCHOTA, mogłabym pić codziennie...byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie nie mają :( kurcze jestem taka zła na Ł że nie wziął tego więcej, powinien się domyślić, że mi posmakuje :(

11 lata 9 miesiąc temu #610168 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

kurde, każdemu komu o tym mówię to mówi, że zna :silly: chyba jestem zacofana :blink: PYCHOTA, mogłabym pić codziennie...byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie nie mają :( kurcze jestem taka zła na Ł że nie wziął tego więcej, powinien się domyślić, że mi posmakuje :(

ja też nie znam :P

11 lata 9 miesiąc temu #610171 przez gosia2324
Świetna Maja :kiss: :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka