BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629251 przez Marta M
Witajcie :) Maja zdrowa, widać od zębów ma gorączkę i katar od czasu do czasu..a mnie wczoraj wypadła korona (tzn koronę mam mieć w lipcu tą porcelanową, teraz póki się dziąsło nie zagoi mam zastępczą) i poczułam taki stres że to mój ząb wypadł...więc o 21ej dopiero dentysta mi to przykleił, po byłam poza kolejką, wogóle wyrwało mu się wczoraj i powiedział mi przez Ty, szybko się poprawił i przeprosił ale miłe to było nawet ;) Poza tym przez dzień się nie odzywałam bo myłam okna , potem przyjechał niespodzianie brat z dziewczyną i zostali na noc, zabraliśmy ich po południu na Zakrzówek, fajnie było :):)

Pyśka serduszko już bije, ależ się cieszę :):) I jest fota, a mnie się tak serce rwie do tej kuleczki, ja też już chcę :woohoo: :woohoo: :woohoo: K przykładny tatuś :blink:

Dziękuje za pocieszenia :):) Gosia to ile dni przed @ wyszła Ci jedna kreska?? Beti dobrze wiedzieć :kiss: :lol:

smerfetka gratuluję córeczki i życzę udanego biznesu ;)

Aguś :blush: :blush: :lol: A Emi gratuluje bezmoczkowej nocy :)

Sylwia, Boże jak dobrze że nic poważniejszego i że jesteście cali :kiss: :kiss:

Pati :kiss: :kiss:

Mam kilka pytań ;) Czy druga kreseczka pojawiła Wam się od razu na teście? Bo mnie przy Majce od razu a na teście napisane że do 5 minut.. Czy jak którejś wyszły bledziochy tzn cień cienia to od razu i czy faktycznie oznaczały ciąże?? Czy testy mają taką fabryczną kreseczkę którą widać pod światło???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #629289 przez katy25
hey mamuski

pyskaaa co za nowina! GRATULACJE!

Widzialam fotki brzuszkow - piekne!
dzieciaczki wszystkie cudowne!
Ja Samiczka wstawiałam na FB - widziałyście zapewne;)

Podczytuje Was, ale ostatnio mam troche zamieszania w pracy i jak zawsze nie mam kiedy skrobnąć...

U nas ok, chyba bez żadnych nowości?
Sami chodzi do przedszkola, Ines ok.

Ines ma teraz akcje na LEGO Friends - dostała 2 zestawy i siedzi i układa... Zamowila sobie na dzien dziecka kolejny... ale nie szkoda kasy bo to fajna zabawka - potem Sami bedzie siedział z nią;)

Wspominalam Wam ze zaczelam robic poddasze i mialam juz miec skonczona sciane ale moj kochany maz zrobil mi niespodzianke i dogadal z gosciem ze zrobimy teraz calosc:):)
Szczesliwa jestem ze ho ho no moze oprocz tego ze mam mega balagan w domu i to jeszcze przez najblizsze 3 tyg. Bo jednak bedziemy zrywac te panele, ocieplac i zrobimy swoja sypialnie "zamknieta" - dotad poddasze mielismy "otwarte" , sama rzestrzen no ale nam tez nalezy sie troche prywatosci.

jak juz skonczymy to wstawie foty:):)

I musze to lozko kupic dla Samiego bo widze ze mu niewygodnie w tym turystycznym...
Wasze dzieciaki maja juz swoje tapczaniki? nie mowie o lozeczkach ze szczebelkami.
Ja niby mam jedno upatrzone ale nie wiem jeszcze na 100%. W polowie maja zdecyduje sie na cos.

11 lata 8 miesiąc temu #629290 przez katy25
Marta, przy Ines mialam wyrazna kreske a przy samim mega niewyrazna - ja ja widzialam a safi nie:) zreszta nawet na usg nic nie bylo dopiero testy z krwi potwierdzily. Kreseczka moze byc bardzo niewyrazna.... z ta kreska fabryczna to nie wiem...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629296 przez maja1982
Wiatm,

Lolo spi ja pije kawkę :blush:

marta - jeszcze masz czas na testowanie;) @ masz miec w niedziele o ile dobrze pamietam ??nie stresuj sie kochana!ja miałam bladziochy ale chyba nie od razu :dry: nie pamietam juz :(

gosia - fajowskie sukieneczki :)

pyska - dacie radę kochana :) :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sylwia - ślicznie wygladasz :) a domek ZUzi piekny :)

pati - a mozesz zapytać Twojej dyrki czy ja mogę zajść w ciąże trochę wcześniej niż ty :silly:

do wieczorka babenki :)

D mi dzis wraca :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #629298 przez mgielka22
Sylwia jak to dobrze ze Ci sie nic nei stalo a co z sarna wzieliscie na oboad czy zwiala?? :P a OC nie pokryje Wam z ubezpieczenia??? Skoro policja byla i potwierdzila to powinni pokryc...

Fanka przy ketonalu bierz oslonówke bo Ci jeszcze bedzie gorzej Kochana ;)
Pyskaaa i bardzo fajnie Twoj K podszedl :) moj M po ostatniej akcji z Lili zachowanie dalej jest przeciw :p

Katy ja niedlugo tez Lili bede kupowac tapczan tzn pojedyncze drewniane lozko narazie z bokami zeby nie spadla ale pozniej je bedzie mozna zdemontowac...

Agusia jak Twoje biodro??

11 lata 8 miesiąc temu #629304 przez kasia79
Marta jeżeli jest choć cień cienia kreseczki to znaczy ze to jest kreseczka jednak, ja tak miałam, zrobiłam test ten co pisałam w moje urodzinki i dzień spodziewanej@ i wydawało mi się że nic nie ma schowałam go do szafki, 02 stycznia robiłam następny i ten już wyszedł pozytywnie, wtedy spojrzałam na tamten wcześniejszy i rzeczywiście była tam druga kreska prawie niewidoczna.

Dlaczego pytasz?

11 lata 8 miesiąc temu #629318 przez Smerfetka
Martusia mi w 1c wyszła od razu czerwona wyraźna krecha natomiast przy drugiej najpierw była blada ale do 5 minut zrobiła się wyraźna :)
Agusia przy fotkach dawałaś docinanie czy pełny kadr?

11 lata 8 miesiąc temu #629330 przez Marta M
Pytam bo wczoraj zrobiłam test i od razu nic nie wiedziałam i do Was napisałam, wyłączyłam komputer i poszłam jeszcze raz oblukać ten test i oczywiście jak się chce coś zobaczyć to głowa się tak nagimnastykuje że się czegoś dopatrzy...

11 lata 8 miesiąc temu #629334 przez katy25
to fakt, ale ja tak mialam z Samim. Kreska była niemalże niewidoczna, Safi powiedział, że "widze co chce zobaczyc" he he a jednak BYŁO:)

11 lata 8 miesiąc temu #629338 przez Marta M
katy :woohoo:

tak czy siak już więcej razy nie będę testować wcześniej niż w dniu spodziewanej @..

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629476 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati padłam dyrka pozwala Ci zaciążyć :D

:blush: :blush: :blush: Kochana pewnie ze dacie, dzieci z taka różnica wieku fajnie sie dogaduja i wszystko robisz z nimi razem, spanie, zabawa, zasypianie itd... 2 lata to jak dla mnie w sam raz :)
Trzymam za Was kciuki ! :kiss:

Dziewczyny spadlo mi dzos Pronto na placec :( caly paznokiec turkusowy :( az sie poplakalam, BOLI jak nie wiem ..... :((( cos polecacie bo z bolu zaraz utnę sobie stope :(

11 lata 8 miesiąc temu #629478 przez mgielka22
Marta mnie to by zezarlo od srodka z ciekawosci :P

11 lata 8 miesiąc temu #629482 przez mgielka22
Gosia zrob sobie chlodny oklad na stope z altacetu najlepiej...ojj bidula :(

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #629488 przez gosia2324
Marta u mnie w dzien spodziewanej @ byly I kreseczki :( ale ok 33-34 dnia juz II :))

Mgielka moczylam w kwasnej wodzie, ale az promieniuje mi na cala noge :(

I jak Wasz kredyt?

11 lata 8 miesiąc temu #629497 przez kasia79
gosia2324 napisał:

Marta u mnie w dzien spodziewanej @ byly I kreseczki :( ale ok 33-34 dnia juz II :))

Mgielka moczylam w kwasnej wodzie, ale az promieniuje mi na cala noge :(

I jak Wasz kredyt?

e tam ja mam 34 i daję radę......jakoś i powiem wam, że mam więcej cierpliwości niż przy tamtej dwójce :silly: z wiekiem bardziej nadaję się na matkę hihi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka