BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu #383108 przez megi2501
Natalko jesteś ślicznotką :kiss:

Emi, jak ładnie widać Ci ząbki :laugh:

Moje dziecko jeszcze też samo nie je tylko pije z kubeczka. Mi się wydaje, że jeszcze nie jest gotowa na jedzenie z łyżeczki samodzielnie.
Od kiedy same będziecie dawały maluchom jeść :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #383114 przez mgielka22
Kiedy nauczy wkladac lyzke do buzi :P

Patrzcie co mnei czeka za 42 lata :P

Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #383132 przez megi2501
Moja je chrupki, chlebek, banana sama. Ale tylko to, co bierze sama w rączkę i gryzie. Muszę dać jej jogurt i łyżeczkę na próbę :)

12 lata 6 miesiąc temu #383143 przez iwonaNAVI
Witam sie...ja dzis zapieprz pelna para w truskawkach juz na dobre sie zaczely...teraz chiwla odpoczynku i czas na jedzenie

Fanka ale Dawidzio wcina notatki hehe moje ulubione zdjecie :)

Dla Dominiczka i Julci ciocia sle moc buziakow

Ewelina dzieki za link obejrzalam sobie :kiss:

Nunka slodziaku :) baja taka fajna ze weszlas w telewizor :P?

Slowiczku ale dawno Nati nie bylo ...jak jej wloski urosly...jest coraz sliczniejsza

Emilcia jaka slinka kapie :) sliczne oczka

Agusia ja dawalam ale jak codziennie dostala przez kilka dni to wysypalo jej plecki...mimo iz mamy swoje truskawy niepryskane wiec teraz ma przerwe

ja tez daje ogladac bajki zazwyczaj rano jak chce dospac albo wieczorem jak przygotowuje kapiel...no w drodze wyjatku jak musze cos waznego zrobic albo mala jest wyjatkowo marudna

jej ulubiona baja to myszka miki i teletubisie

Megi ja tez daje tylko samej jesc rzeczy ktore zlapie w raczke...bo manewrowac lyzka jeszcze nie potrafi

12 lata 6 miesiąc temu #383145 przez magda79
Hello

Julcia sto lat sto lat i duży buziak poleciał :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dziękujemy za życzenia :kiss: :kiss:

ale upał nawet myśleć się niechce :P :P

12 lata 6 miesiąc temu #383151 przez magda79
ale piekne zdjęcia....normalnie utwierdziłam się tylko, że wrześniowe dzieciaczki 2011 są wyjatkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 6 miesiąc temu #383154 przez Mała
Witam :lol:

Julcia, Dominiś sto lat :kiss: :kiss:

Fanka dobrze, że Dawidkowi nic się nie stało. A Dawidek w basenie cudny :)

Nunka czytaj, czytaj :)

Natalka jakie zaciekawienie, co tam dają w tv :lol:

Emilka śmieszku :)

Ola jadła już truskawki, nic jej nie jest i uwielbia :lol:

Mgiełka na tych oddziałach co ja bywam to nie grożą wrzody od jedzenia w biegu, zgarbione plecy, kłopoty ze słuchem, zmarszczki od uśmiechania się, a i buty też zdarte nie są :silly: :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #383166 przez slowiczek
Mała napisał:

Mgiełka na tych oddziałach co ja bywam to nie grożą wrzody od jedzenia w biegu, zgarbione plecy, kłopoty ze słuchem, zmarszczki od uśmiechania się, a i buty też zdarte nie są :silly: :blink:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Natalcia też je sama chlebek czy chrupki ale na razie wydaje mi się, że do łyżeczki jest jeszcze za mała...czasem mi wyrywa łyżeczkę ale myślę, że jeszcze poczekam trochę z nauką :)

ciekawe co tam u Gosi......... B) :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383167 przez Mała
Mnie sie wydaje, że to za wcześnie na naukę jedzenia łyżeczką.

Ciekawe co u Gosi :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383188 przez Agusia83
Ja to powinnam pojsc na karna zabe...bo zapomnialam zlozyc zyczonka Dominisiowi i Julci...alez ta ciocia i tesciowa niedobre :silly: Zdroweczka dla Was maluszki i usmiechu na kazdy dzien i cos jeszcze po cichu...prosze, pozwolcie rodzicom spac do woli :laugh:

Ja tez nie pozwalam jeszcze Emi jesc samej...jest za malutka...wie, ze lyzeczka sluzy do jedzenia, ale i tez to zabawy..mozna ja rzucic na ziemie, wcisnac miskowi to tylka lub wymyslec cos nowego :silly:

Zrobilam dzis biszkopt z truskawkami i galaretka...i jest w lodowce :lol: Wczoraj umylam wszystkie okna a dzis wieszlama story...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Emi kompletnie nie mogla zasnac...nie wiem o co cho....

Mala, ale to Kamis jutro konczy 5 lat? Faktycznie zlecialo, zlecialo...jak bylas w ciazy Olcia, to Kamilek mial troszke ponad 3 :silly: Mialas stresow i chyba nadal masz troche...a jak tam jego bioderka po operacji? Wiem, ze teraz jest gips, ale jak go sciagna to rehabilitacja pelna para sie zacznie?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383198 przez Mała
No mam nadzieję, że w końcu z rehabilitacją ruszymy, bo po tamtym zabiegu na biodra tylko tydzień ćwiczył. Gips ma do 16.07, więc jeszcze trochę. Biodra nadal zwichnięte, tylko miał podcinane mięśnie, bo za mocno go trzymały i przyginały do podłogi, a teraz jest prościutki :) Stres to ja mam na drugie imię, niestety :dry: Już przywykłam do pewnych rzeczy, najbardziej burzą spokój i naszą rutynę niespodziewane szpitale, tak jak teraz

Agusia jak tam Twoja szczęka, przestało cię boleć?

12 lata 6 miesiąc temu #383200 przez monika1984lodz
Dziewczynki to nie tak ,że ja niepozwalem Emi oglądać tv- ja po prostu od razu mam przed oczami chrześniaka mojego M z otwartą buzią i cieknącą ślina gapiącego się w pudło.
Do tego ja jestem z Emi praktycznie całe dnie sama i mamy naprawdę dużo ciekawych zajęć :) np. ganianie Emki od psa i od królika i pilnowanie żeby nie wsadzała palcy do szczura :P do tego śpiewamy, tańczymy i wygłupiamy się, na tv najnormalniej nie mamy czasu- ale cały czas leci u nas muzyczka :)
Jak byłam w ciązy to nie mogłam żyć bez tv a teraz najnormalniej się odzwyczaiłam.
Włączam czasami disney junior - jak już zupełnie nic nie pomaga- ale to ją najwyżej na trzy minuty zajmie.Na gapienie się w pudło będzie jeszcze miała czas :) i cieszę się,że jak jesteśmy u kogoś i tam tv gra to ona najnormalniej nie zwarca na niego uwagi....

To się rozpisałam.

Mała wcale Ci się nie dziwię

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 6 miesiąc temu #383204 przez Mała
U nas tv leci prawie cały dzień (w Tv mam też radio), głównie dla hałasu, coby dzieci się do ciszy nie przyzwyczaiły, ale Ola goni i wcale nie zwraca uwagi.

12 lata 6 miesiąc temu #383211 przez Agusia83
Mala, od soboty nie musze zazywac srodkow przeciwbolowych :laugh: w koncu nic nie boli...oczywiscie stosuje antybiotyk i masc solcoseryl...najgorsza ta masc...mala popierdulka tubeczka a kosztuje 32zl :(

U mnie tez czasem leci tv albo radio...tv jak cosik czasem zdarza mi sie kawalek obejrzec, ale Emi bardziej zwraca uwage na zabawki...badz jak potrzebuje cos zrobic a dziecie przeszkadza, wowczas mini mini..i to wybrane bajki musza byc :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #383213 przez slowiczek
Mała, czas goni jak szalony.....

mnie jakaś alergia znowu dopada, oczy swędzą mnie niemiłosiernie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka