BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu #385747 przez monika1984lodz
idę lulu dobrej nocki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #385749 przez Mała
Ja też, do jutra :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #385750 przez beti
Cześć laseczki,
Nunka, ciotka całuje Cię mocno :kiss:

Gosia, jakby się kto pytał to Cię ten rów bzaatakował :P :P :)

Maja, na placu zabaw??? Toż to ekshibicjonizm!!! :ohmy: :P

Hehe, my też wczoraj poświętowaliśmy :P :P

A wiecie, że to był dzień nie tylko bez majtek ale też
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #385751 przez beti
Monia, przyłóż sobie wacik nasączony listerine...

12 lata 6 miesiąc temu #385752 przez angie1713
Witam się dziewczyny po 3 dniach nieobecności :)

Cały czas zabiegana podczytywałam was ale nie miałam kiedy napisać ;) U nas w są dni Belchatowa i 3 dni imprezy cały czas byliśmy poza domem a dziś Nadina mi gorączkuje ma 38.3 teraz mi śpi dałam jej paracetamol mam nadzieję że jej minie ;)
To nasza pierwsza gorączka i mam stresa ;)

Wszystkie dzieci kochane i dużo dziś ząbków nowych Gratuluję ale nie wymieniam bo nie chcę pominąć :)
Olunia i nas zostawiłaś z ząbkami hihi Gratki :)

Maja uśmiałam się z drzazgi :lol: :lol:

Mykam spać bo noc pewnie będzie ciężka do jutra :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #385755 przez fanka
Witam Was laleczki!!!
po pierwsze Mała byłam lekko zdruzgotana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gratuluje naszym małym zdolniachm nowych umiejętności i zębolków!!!
u nas jest jakaś masakra, te dolne dwójki mu się przebiły i myślałam, że będzie spokój ale gdzie,....strasznie ma napuchnięte dziąsła w miejscu czwórek ale czy to one idą , nie wiem w każdym razie dziś to już był szczyt, biegunka rano, ciągły płacz,szczególnie jak coś ugryzł, zero snu trakcie dnia , mało co zjadł i śpi od 19 (histera przy zasypianiu) i już 5razy się budził!!!!nie przyzwyczajona jestem do takich ekscesów więc jestem zmęczona dzisiejszym dniem.
A dziś niespodziewanie odwiedzili nas przyjaciele z roczną Lenka, z zaproszeiem na chrzest i poprosili mnie na chrzestną małej!!!byłam w szoku bo wogóle się nie spodziewałam. to będzie moja trzecia chrześnica.. :woohoo:
lecę spać bo może być ciężko, dobranoc

12 lata 6 miesiąc temu #385758 przez mgielka22
Fanka widze ze Dawidek idzie leb w leb z Lili z zabkami :P

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385760 przez beti
Dawid, ale Ty już masz tych zębali :ohmy: :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385763 przez fanka
Mgiełka tak ;-)
Maja proszę link do breloczka allegro.pl/krysztalowy-brelok-grawerowan...cka-i2344612747.html i naprawdę polecam, wyszedł bardzo ładie a M się strasznie podoba, chwali się nim dookoła.

12 lata 6 miesiąc temu #385782 przez iwonaNAVI
ewelinaa napisał:

Gosia najważniejsze, że nic Wam się nie stało :kiss: :angry:

Nunka sweet :kiss: :kiss: :kiss:

Olcia gratuluję ząbka :woohoo: w końcu mama się doczekała ;)

Maja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ciekawe, co myśleli inni rodzice jak Twój drzazgę Ci wyjmował :S zboczeńcy w biały dzień, przy dzieciach :P

My też dziś byliśmy na placu zabaw i nawet Kinga pochodziła sobie - pierwszy raz w butach, bo w domu na boso lata i tak śmiesznie nóżkami machała żeby te buty zwalić :laugh:

I upiekłam dziś przepyszne bułeczki maślane z rodzynkami - jutro podam przepis, bo mam na drugim kompie. A meczu nie oglądam, bo M. mnie wku....ł i wolę siedzieć w sypialni z laptopem i gazetą :P
Ale zaraz uciekam spać.

Iwona - piłam wczoraj tę nową Warkę, którą tak zachwalałaś, dla mnie :X :X i jakieś nowe Somersby też :X :X - w ogóle w tym piwa nie czuć, soki same, a jakbym chciała sok to bym kupiła sok :P ;)
Zostaję przy Redsach :woohoo:

Dobranoc :kiss: :kiss:

Redsy to moja pierwsza milosc ale tylko zurawionowe...ale warka na drugim i fakt ma 2 % piwa :P

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385785 przez pati-m
Wpadłam jeszcze na chwilkę przed zaśnięciem :)
Cały dzionek mnie nie było bo zrobiliśmy sobie rodzinny dzionek bez lapka, telefonów itp. tylko nasza trójeczka i było super :)
Bo choć nie pisałam Wam, to w piątek wieczorem beczałam. Naszły mnie straszne wyrzuty sumienia, że tak mało czasu poświęcam Kacperkowi, bo a to praca, a to szkolenia, a to zebrania i wciąż mnie przy nim nie ma :(
Dziś byłam cała jego :) A za tydzień mam urlop więc nie oddam go nikomu na krok :lol: :kiss:

maja - to był pewnie bezcenny widok :lol:

warkę lemonianową też próbowałam - właśnie taki a'la soczek ale dla mnie może być :) No chyba, że ma się ochotę na prawdziwe piwo to wtedy lepiej inne wypić :silly:

Gosia - najważniejsze, że ty cała :kiss:

Acha! Nunka tuli tuli słodka :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #385804 przez slowiczek
WITAM PIERWSZA :)

nie śpię już od godzinki B)
w sumie Natalka zasnęłaby po karmieniu ale tata się zbiera bo jedzie dziś do Poznania i narobił zamieszania :blink: także moja córa ogląda bajki a mama je śniadanko :)

Maja :side:

Pati :kiss:

a propos chrzcin, kurcze muszę wreszcie o nich pomyśleć :dry: jak się tak będę zbierać to nie ochrzczę Natalki do 18-stki :S :P

Nuneczko, wzajemnie :silly: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #385818 przez ewelinaa
Witam druga :)

My wstałyśmy przed 8 :ohmy: :) O 5 wypiła mleko i na szczęście od razu zasnęła, bo ostatnio miała jakieś godzinne przerwy w nocy :cheer: np. między 3 a 4 albo 4-5 :dry:

A ja właśnie oglądam Rozmowy w toku - "Ubieram się jak lolitka" :cheer: :cheer: :cheer: masakra :ohmy:

Słowiczku znam ten ból, u nas też jak M. wstanie i jest za głośno to mała od razu słyszy i nie ma już spania

Ja breloczek kupiłam taki allegro.pl/breloczki-ze-zdjeciem-brelocz...rto-i2401069652.html i też tatusiowi bardzo się podoba :woohoo:

12 lata 6 miesiąc temu #385821 przez bewipo
Witam :)

U nas pogoda od rana kiepska, mam nadzieję, że się poprawi.

Monia dostałaś ten Lovi 360?? U nas była promocja 2 w cenie 1 i kupiłam, ale na razie coś nie bardzo to idzie. Niśka woli pić z Doidy, ale wiadomo na plac zabaw czy do auta musi niekapka mieć.

12 lata 6 miesiąc temu #385822 przez slowiczek
Ewelcia, jak zobaczyłam RwT to stwierdziłam że to ponad moje siły i wyłączyłam tv :S :P

u nas też pogoda kiepska, chłodno jest chyba, mokro...ale to nic, lepsze to niż upał :woohoo: , jak tylko Natalka wstanie z drzemki porywam ją na dwór bo mam parę spraw do załatwienia

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka