- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Czy Adi ma juz dziewczyne? Bo chyba przylapaliscie go na flircie:-) a ten zamek to u was na podworku?
Pysia,juz nie mam sily...mam byc robokopem...ale to on ma ciężkie życie....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dore oczywiście znamy:) A zamek nie u nas,u znajomych,maja masę zabawek,domki,zamki,hamaki itp, jeździmy tam się pobawic:)
Agusia nie nerwuj się ale z drugiej strony Ty lubisz być "robocopem",z tego co obserwuje tak wnioskuje, a Twój maz to wykorzystuje..albo bierze wszystko za normalność.. Ja też jestem taka Zosia samosia a później mam pretensje jak mój maz się nie domyśli czegos;)
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Wczoraj w nocy i przedwczoraj w nocy Sławek zaliczył szpital bo dostał kolejnych ataków bólu, masakra jakaś Ja na swój brzuch już nie narzekam bo co tu dużo mówić i ogólnie się już chyba rozsypujemy na tą starość...
Dzisiaj wybieramy się do domu, muszę kwiatki podlać i trawę skosić bo pewnie ogródek nam zarósł...nie wiem kiedy nadrobię, mam nadzieję że wybaczycie...
wpadam od czasu do czasu zobaczyć tylko kiedy ostatnio Agusia się odzywała bo czekam na Arturka...kochana jak dasz radę daj znać
My też czekamy na Anię, pierwszą kuzynkę Mai, to będzie córka brata Sławka, chrzestnego Mai Termin mają na 16 czerwca, czyli za dwa dni Nie mogę się doczekać
Gosia to chyba w Krakowie baluje dzisiaj Gwarki jakby się Wam nudziło wpadać do nas
No i całuski dla wszystkich naszych dzieciątek
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
A co do ruchów to nie mozliwe na tym etapie dzidzia jest tak malenka ze nie przebije sie przez worek owodniowy To perystaltyka jelit, hmmmm dzieki temu i ja tez czasem czuje ruchy
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia jak naukowo to nazwała..dobrze wiedzieć
No i ja właśnie prawie zawał dostałam..położyłam się z Adrianem i mi się zasnęło a tu nagle taki huk, pies zacząl szczekać, ja na równe nogi a to spadła kamerka u Zuzi, bo położyłam na oparcie wózka żebym ją dobrze widziała, ona pewnie zaczęła się wiercić i kamerka spadła..Szum sie zrobił przez psa ale ja przeżyłam a dzieci śpią nienaruszone
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
to Ci przygoda Sylwuś- pewnie pies przechodził obok i ruszył wózkiem i spadła kamerka
Emi jest niezniszczalna-nie chce spać w ogóle- a ja szczerze bym chciała żeby poszła na drzemkę.Siedzi bawisi ciastoliną i co chwila ziewa
Martuś biedny S- kurcze może lepiej żeby go zoperowali.
A ruchy raczej nie możliwe- chocciaż serce mamusi wie najlepiej a te ruchy to pewnie takie bąbelki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyśkaaa my z Adim nie mamy tez problemu, chce mu sie spac to zasypia gdzie popadnie albo bierze picie, poduszke i idzie na łożko Wypije co ma i śpi Wieczorem jest gorzej ale po godzinnym przewracaniu sie z jednego kąta łóżka na drugi zasypia
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio nawet wieczorem jest problem- od kilku dni zasypia 21-21:30
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martus - zdrówka dla was!! Ty to klapsa powinnas dostać ze nie zrobiłaś z tym porządku wczesniej!!bo teraz sie bedziesz męczyć!!
monia - EMi pamietam to juz był ciężki zawodnik do spania w Chańczy! nie daj sie monia u nas kaszel jest od 3 dni ale taki bezsensu tzn bardziej w nocy go dusi w dzien pare razy zakaszle - na szczescie mokro!
sylwia - to Ci piez zrobił pobudke fajnie ze Zuzia tak dobrze spi - nic tylko sie cieszyć
pyska - i Franio wróci do samodzielnego zasypiania a odnośnie twojego pytania "co robiłam jak karolek sie zsikał "hm najpierw przez kolano i lanie a potem .....a tak serio to mu tłumaczyłam ze sika sie do nocnika albo na kibelek a nie do majtek nic nadzwyczajnego zadnych nagród, kar itp. ale on mi sie naprawdę tylko kilka razy posikał!zczaił o co chodzi a teraz to juz nawet jak woła ze chce siku a nie mam gdzie go wysadzić to wytrzyma
ide sobie kawę zrobić i pranie zawiesić
gosia - udanego wypoczynku
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a zapomniałam wam napisać ze bylam dzisiaj z lolkiem w zoo bo to w naszym parku wiec wózeczkiem sobie myknęlismy!!lolo zadowolony - najfajniejsze kózki, śinki, słoń tygrys lew i hipcio!karmiliśmy marchewkami osiołki, kucyki:) no ale najwiekszy szał robily koparki pracujące w zoo
ale miał dzisiaj lolo upadek puściłam go w zoo na takie schody z kamieni, sam sobie pieknie wyszedł jak schodził to mu sie ten kamien pod nogą poruszył i poleciał na twarz jezu juz miałam przed oczami jak spada na sam dół na szczeście tylko albo az dwa schody pokonał głową w doł!ale sie przestraszył biedaczek!jzu nie wspomnę o mnie!
pati - o której masz wizytę??
aha i mam papuge w domu lolo wszystko powtarza za mną nie wszystko mu wychodzi ale próbuje