BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #681354 przez Agusia83
Sylwia,extra fotki. Ale Ci rośnie dorosły facet....widzę,ze znacie "dore,która poznaje świat" :laugh:

Czy Adi ma juz dziewczyne? Bo chyba przylapaliscie go na flircie:-) a ten zamek to u was na podworku?

Pysia,juz nie mam sily...mam byc robokopem...ale to on ma ciężkie życie....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #681411 przez Sylwia26081982
Agusia faktycznie jak on na nią patrzy:) On lubi ja bardzo,a jej brata w swoim wieku nie zauwaza:)
Dore oczywiście znamy:) A zamek nie u nas,u znajomych,maja masę zabawek,domki,zamki,hamaki itp, jeździmy tam się pobawic:)

Agusia nie nerwuj się ale z drugiej strony Ty lubisz być "robocopem",z tego co obserwuje tak wnioskuje, a Twój maz to wykorzystuje..albo bierze wszystko za normalność.. Ja też jestem taka Zosia samosia a później mam pretensje jak mój maz się nie domyśli czegos;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681413 przez Marta M
Witajcie :)

Wczoraj w nocy i przedwczoraj w nocy Sławek zaliczył szpital bo dostał kolejnych ataków bólu, masakra jakaś :(:( Ja na swój brzuch już nie narzekam bo co tu dużo mówić i ogólnie się już chyba rozsypujemy na tą starość...

Dzisiaj wybieramy się do domu, muszę kwiatki podlać i trawę skosić bo pewnie ogródek nam zarósł...nie wiem kiedy nadrobię, mam nadzieję że wybaczycie...

wpadam od czasu do czasu zobaczyć tylko kiedy ostatnio Agusia się odzywała bo czekam na Arturka...kochana jak dasz radę daj znać :)

My też czekamy na Anię, pierwszą kuzynkę Mai, to będzie córka brata Sławka, chrzestnego Mai :) Termin mają na 16 czerwca, czyli za dwa dni :):) Nie mogę się doczekać :)

Gosia to chyba w Krakowie baluje dzisiaj :) Gwarki jakby się Wam nudziło wpadać do nas :blush: :blush:

No i całuski dla wszystkich naszych dzieciątek :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #681418 przez Marta M
A no i powiem Wam taką rzecz, w którą nikt mi nie uwierzy że od jakiegoś tygodnia, dwóch mam wrażenie że czuję ruchy, Maję poczułam w 15t2d, co wtedy wydawało się baaaaaaardzo wcześnie a teraz to już hardcore...

11 lata 6 miesiąc temu #681453 przez gosia2324
Kurcze MArta, oby Slawkowi szybko przeszlo !
A co do ruchów to nie mozliwe na tym etapie :) dzidzia jest tak malenka ze nie przebije sie przez worek owodniowy :) To perystaltyka jelit, hmmmm dzieki temu i ja tez czasem czuje ruchy :blink: :silly:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681459 przez Sylwia26081982
;) Ojoj Marta Ty juz 12 tydzień rozpoczęłaś, jestem w szoku jak to leci.. A że czujesz ruchy..sama wiesz najlepiej i ja cieszę się razem z Tobą:) Zdrówka dla męża.
Gosia jak naukowo to nazwała..dobrze wiedzieć :)

No i ja właśnie prawie zawał dostałam..położyłam się z Adrianem i mi się zasnęło a tu nagle taki huk, pies zacząl szczekać, ja na równe nogi a to spadła kamerka u Zuzi, bo położyłam na oparcie wózka żebym ją dobrze widziała, ona pewnie zaczęła się wiercić i kamerka spadła..Szum sie zrobił przez psa ale ja przeżyłam a dzieci śpią nienaruszone :)

11 lata 6 miesiąc temu #681493 przez monika1984lodz
Adi cudny mały podrywacz :)

to Ci przygoda Sylwuś- pewnie pies przechodził obok i ruszył wózkiem i spadła kamerka

Emi jest niezniszczalna-nie chce spać w ogóle- a ja szczerze bym chciała żeby poszła na drzemkę.Siedzi bawisi ciastoliną i co chwila ziewa

Martuś biedny S- kurcze może lepiej żeby go zoperowali.
A ruchy raczej nie możliwe- chocciaż serce mamusi wie najlepiej :) a te ruchy to pewnie takie bąbelki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #681523 przez Pyśkaaaa
a my wrócilismy ze spacerku i Franek sam padł w łóżeczku jeszcze żeby wieczorem zacząl zasypiac ale powoli :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681564 przez Sylwia26081982
Monia to nie to bo pies byl z nami w pokoju a Zuzia oboki kamerka stala tak pol na pol miedzy kolderka a ramą wózka..A nasza Kika (pies) też spała i tak zareagowała w szoku, bo to jest pies który nie szczeka :D:D

Pyśkaaa my z Adim nie mamy tez problemu, chce mu sie spac to zasypia gdzie popadnie albo bierze picie, poduszke i idzie na łożko :) Wypije co ma i śpi :) Wieczorem jest gorzej ale po godzinnym przewracaniu sie z jednego kąta łóżka na drugi zasypia :)

11 lata 6 miesiąc temu #681566 przez monika1984lodz
Emi spać nie lubi
ostatnio nawet wieczorem jest problem- od kilku dni zasypia 21-21:30

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #681569 przez Sylwia26081982
To Ci Emi :) A jeżeli chodzi o porę zasypiania to odkąd jest Zuzia i tatuś z nim zasypia to 21:30 to jest święto jak już śpi ale do 22-giej juz zazwyczaj padnie.

11 lata 6 miesiąc temu #681576 przez monika1984lodz
Sylwia to też nocny marek :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #681635 przez maja1982
heloł :)

martus - zdrówka dla was!! :kiss: Ty to klapsa powinnas dostać ze nie zrobiłaś z tym porządku wczesniej!!bo teraz sie bedziesz męczyć!! :(

monia - EMi pamietam to juz był ciężki zawodnik do spania w Chańczy!;) nie daj sie ;) monia u nas kaszel jest od 3 dni ale taki bezsensu tzn bardziej w nocy go dusi w dzien pare razy zakaszle - na szczescie mokro!

sylwia - to Ci piez zrobił pobudke ;) fajnie ze Zuzia tak dobrze spi - nic tylko sie cieszyć :)

pyska - i Franio wróci do samodzielnego zasypiania :) a odnośnie twojego pytania "co robiłam jak karolek sie zsikał "hm najpierw przez kolano i lanie :laugh: :silly: a potem .....a tak serio to mu tłumaczyłam ze sika sie do nocnika albo na kibelek a nie do majtek :) nic nadzwyczajnego zadnych nagród, kar itp. ale on mi sie naprawdę tylko kilka razy posikał!zczaił o co chodzi :) a teraz to juz nawet jak woła ze chce siku a nie mam gdzie go wysadzić to wytrzyma :)

ide sobie kawę zrobić i pranie zawiesić :)

gosia - udanego wypoczynku :) :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #681655 przez Pyśkaaaa
Maja hahaha nie uwierzyła bym w lanie :P ja tez go nie karze ylko tłumacze ale najwidoczniej trzeba wiecej czasu Franulkowi :) a tak serio jakos nie przeszkadza mi że zasypiamy wieczorkiem ale dzidzia w drodze :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #681670 przez maja1982
no kazde dziecko jest inne!:) wiesz co mi sie wydaje ze u nas dlatego tak szybko poszło bo generalnie nie było wiekszych problemów z nocnikiem!a jak u was??

a zapomniałam wam napisać ze bylam dzisiaj z lolkiem w zoo :) bo to w naszym parku :) wiec wózeczkiem sobie myknęlismy!!lolo zadowolony - najfajniejsze kózki, śinki, słoń tygrys lew i hipcio!karmiliśmy marchewkami osiołki, kucyki:) no ale najwiekszy szał robily koparki pracujące w zoo B)

ale miał dzisiaj lolo upadek :( puściłam go w zoo na takie schody z kamieni, sam sobie pieknie wyszedł :) jak schodził to mu sie ten kamien pod nogą poruszył i poleciał na twarz :(:(:( jezu juz miałam przed oczami jak spada na sam dół na szczeście tylko albo az dwa schody pokonał głową w doł!ale sie przestraszył biedaczek!jzu nie wspomnę o mnie!

pati - o której masz wizytę??

aha i mam papuge w domu :) lolo wszystko powtarza za mną :) :blush: nie wszystko mu wychodzi ale próbuje :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka