BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #701767 przez pati-m
Pyśka - no faktycznie chłopak na medal :) Po raz kolejny widać jak dobrze mieć rodzeństwo :)
Dziewuchy do roboty :P

mgiełka - u nas kiedyś to całe nogi usiane siniakami, teraz jakoś mniej.
Ale za to jego paznokcie u dużych palców u nóg są w opłakanym stanie. Zawsze jakiś pęknięty, albo zgnieciony. A czemu? Bo wiecznie sobie coś na nie upuści. I nawet nie przejmie się tym! Tylko matka potem ubolewa ;)

słowiczek - kurczę to nie jest normalne :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #701770 przez Pyśkaaaa
dobrze go wychowałam :P
wogole moge zawsze liczyć na moich braci i to jest super :D

11 lata 6 miesiąc temu #701771 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #701773 przez pati-m
Pyśkaaaa napisał:

Mogę się pod tym podpisać, tylko że u mnie siostra i brat. Każdy swoje sprawy, pracę, życie ma, ale jak coś się dzieje to zawsze mogę na nich liczyć :) Sprzeczki są jak w dobrym szanującym się rodzeństwie :silly: Ale i tak dobrze, że mamy siebie :)

11 lata 6 miesiąc temu #701778 przez pati-m
Moje dziecko wciąż śpi :cheer: Staram się przypomnieć co mu wczoraj dosypałam do kolacji i dziś zrobię tak samo :silly: A tak serio, to co prawda poszedł dopiero o 22 spać bo musiał popatrzeć jak tata z tą suszarką cuduje, więc teraz odsypia :)

11 lata 6 miesiąc temu #701784 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Pyśkaaaa napisał:

Mogę się pod tym podpisać, tylko że u mnie siostra i brat. Każdy swoje sprawy, pracę, życie ma, ale jak coś się dzieje to zawsze mogę na nich liczyć :) Sprzeczki są jak w dobrym szanującym się rodzeństwie :silly: Ale i tak dobrze, że mamy siebie :)

podpisuje sie obiema rekoma :P

11 lata 6 miesiąc temu #701785 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Moje dziecko wciąż śpi :cheer: Staram się przypomnieć co mu wczoraj dosypałam do kolacji i dziś zrobię tak samo :silly: A tak serio, to co prawda poszedł dopiero o 22 spać bo musiał popatrzeć jak tata z tą suszarką cuduje, więc teraz odsypia :)

Pati no przypomnij sobie to i ja swojemu dosypie jakos maluch mi słabo spi ale to chyba przez to że K jakos "strasznie cicho" się szykuje

11 lata 6 miesiąc temu #701807 przez pati-m
Aaaa to ja "uwielbiam" jak od samego rana do S. telefony firmowe wydzwaniają ;)

Wstały mój łobuziak :) Idę mu zrobić śniadanko.

11 lata 6 miesiąc temu #701852 przez mgielka22
Wasze dzieci od razu sniadanie jedza jak wstana??? Moja chyba ma po mnie bo nie chce jesc od razu ja nie jem w ogole sniadan :P a moje dziecko jakies 2h pozniej...co zazwyczaj robicie???

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #701865 przez pati-m
mgiełka - no Kacper je jakieś 15-20 min. po przebudzeniu. A co je? Oj różnie. Kanapkę, jajecznicę, parówkę, tosta, jogurt pitny, kaszkę ale musi być taka do picia bo papkowatej nie ruszy. On sam otwiera lodówkę i pokazuje na co ma ochotę albo go pytam czy dziś zje np. jajo czy serek i zawsze coś wybierze. Czasami zdarza się, że nie ma ochoty na jedzenie od rana, więc woła tylko "koko" co znaczy kakao, wypije cały bidon i dopiero za jakiąś 1-1,5h wsunie coś innego. Zresztą on na szczęście sam woła jak coś chce, albo "podłącza" się po to co ja aktualnie jem, np. tak jak wczoraj wsunął pół miseczki smażonych kopytek :)

Dzisiaj akurat wsunął kaszkę bananową, a przed chwilą uzupełnił braki kawałkiem arbuza no bo mama jadła to on też :)

11 lata 6 miesiąc temu #701902 przez monika1984lodz
Dzień dobry

padłąm z suszarki do włosów na sznurki hahah

Zazdroszczę Wam takiego rodzeństwa

Słowiczku :kiss:

Emi pierwsze co robi po brzebudzeniu woła butlę z mlekiem- zjada 120 - 150 mleka i dosypia potem razem ze mną je kanapeczki albo jajeczncice albo parówki- chociaż najchętniej w kółko jadla by jogurty wiśniowe haha

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #701906 przez pati-m
A Kacper od dwóch tygodni nie je już mm. Nie ma takiej siły żeby mu wmusić, więc się już z mleczkiem pożegnaliśmy. Tzn. z mm, bo tak to pije zwykłe krowie. No i dzięki temu nie mamy już butli ze smoczkiem, bo kaszkę i kakao pije z bidonu :)

11 lata 6 miesiąc temu #701916 przez monika1984lodz
jak ja próbowałam robić Emi kaszki na krowim to mi pluła- do tego za żadne skarby nieche zjeśc kaszki łyżeczką :cheer: już tyle prób było,że nie jestem w stanie zliczyć- dostała nawet specjalnie do jedzenia kaszki łyżeczkę z myszką mini- ba całą zastawę z myszką mini ma i co i doopa - śmieje się,z M,że Mi będzie butle z kaszką do 18 ciągnęła przed spaniem hahah

ja nie wiem może krowei mleko jest a słodkie dl aniej- bo ona pije peptiktóre smaku raczej nie ma :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #701940 przez pati-m
Monia - ale Kacper też nie zje kaszki łyżeczką, nie ma mowy :P Raz w życiu spróbował jak miał kilka miesięcy i od tej pory tylko do picia. On wogóle nie znosi papkowatych rzeczy, ani kiślu nie zje, ani budyniu, ani innych tego typu konsystencji.
A spróbuj jej przelać kaszkę do bidoniku. Może jej się spodoba :S Najważniejsze, że chce ci ładnie zjeść i jesteś spokojna, że ma brzuszek pełen :)

11 lata 6 miesiąc temu #701944 przez pati-m
Wiecie co odwaliło moje dziecko? Nie zauważyłam kiedy, a on wszedł do naszego łóżka w sypialni i sobie poskakał i nagle słyszę "oooo nieeee! buty!" I huk. Biegnę, a moje dziecko właśnie zdjęło buty i rzuciło na podłogę, bo przecież mama nie pozwala w butach wchodzić do łóżka. Szkoda tylko, że wcześniej w nich poskakał i mam podeszwy na prześcieradle odciśnięte i czeka mnie zmiana pościeli i kolejne pranie B) A jakby tego było mało to te buty były całe w piachu bo bawił się w nich przed chwilą na balkonie i wysypał mi trochę ziemi z doniczki. Ech dzieci... ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka