BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #709921 przez iwonaNAVI
Sliczne dziewczynki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #709926 przez mgielka22
Super dziewczyny :D

11 lata 5 miesiąc temu #709942 przez Agusia83
Ale piękne dziewczyny :laugh: A gdzie byłyście, że taka super łąka zielona i przede wszytskim prosta? Jakiś park?

Czyli nie jestem sama z tym karmieniem...trochę mnie uspokoiłyście...ja myślę, że to może być kwestia nałykania się powietrza i tego, że pokarm może za szybko lecieć...czasem to słyszę jak Emi łapczywie je, jakby jej multum leciało...a sprawdzałam, to faktycznie nie dość, że z wielu dziurek to jeszcze pod sporym ciśnieniem...

Nati, ciocia całuje...kochana, ale Ty upadkowa jesteś :silly: ja byłam taka sama...ciągle w coś wydzwaniałam :silly:

Dziewczyny bawcie się dobrze.

Fanka, Kochana wszytskiego najlepszego :lol: Przede wszystkim spełnienia marzeń :laugh: :laugh:

Ja mam dziś zabiegany dzień, do tego pokłóciłam się z D. kopniaka powinien dostać...ale nie przejmuje się, za 2,5h ma do mnie wpaść koleżanka...dzieciaki śpią, ale zaraz się obudzą, a mnie nogi do dupy wchodzą, od rana coś robie...dopiero teraz usiadłam, żeby was poczytać i napić się kawy, nie mówiąc o tym, że nawet śniadania nie zjadłam...

11 lata 5 miesiąc temu #709964 przez monika1984lodz
dzien dobry

dziewczyny udanych weselisk :)

PAti udanego wypoczynku :)

Agusia ma torpedkę w dupce.... :P

Nati iMaja ślczne dziewczyny :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #710010 przez Marta M
Aguś Ty to ciągle "zarobiona" jesteś, podziwiam :) Ale siądź czasem i pomyśl też o sobie...a dla D to i ode mnie kopniak leci!

Ja dziś mniej robotna, miałam w planach tyle a zrobiłam tylko ogórkową i kopiec kreta...kupiłam seler naciowy i jeszcze na sałatkę mam ochotę ale nie chce mi się jej zrobić ;)

11 lata 5 miesiąc temu #710032 przez Mała
Witam
Fanka spełnienia marzeń i duzzzzzzo szczęścia w życiu :*

Mają, Nati ślicznotki :)

Nati auc, caluski w kolano i tego siniaka na czole też :*

Mama jutro jedzie i znów będziemy czekać na T aż wróci z pracy, żebyśmy na dwór wyszli :(

11 lata 5 miesiąc temu #710146 przez Marta M
Widać że weekend, cisza...my też w tej chwili wróciliśmy z grilla od sąsiadów, było przefajnie, Maja, Patryk 3 dni młodszy, Hania 3 latka i Tomuś 3,5 miesiąca...:)

Dobrej nocy :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710147 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mała, szkoda, że mama już wraca...ale wcześniej pisałaś, że przedłużała nawet urlop, prawda/. A rodzice bardzo daleko mieszkają?Teściowie też...sami jesteście nad morzem?

Martus nie wiem kiedy znajdę czas dla siebie...czasem się śmieje, że "po drugiej stronie"

ale ten czas leci...Artus skończył dziś 4 tygodnie a w poniedziałek będzie miał juz miesiąc życia :lol:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710158 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #710161 przez Agusia83

Dobranoc dziewczynki, maluszki...i te w brzuszkach również :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #710181 przez beti
Czeeesc kochane :ja po imprezce, było suuuper :))masa dzieciakow, masa smiechy, goscie niedawno poszli, taras pomiescil stol i 12 osob :) ale ja paaadaaaam :ohmy:

Pati, pizzerkinki zrobily furore :D

Gosia, u mnie nie ma tych że szpinakiem i feta :(

Fanka, już Ty wiesz czego ja Ci zycze :kiss:

Dziewczyny w Lazienkach jakie cudne damy :kiss:

Dobranoc :)

11 lata 5 miesiąc temu #710216 przez fanka
cześc dziewczynki
ja wczoraj miałam gości także wpadam dopiero dziś i dziękuje Wam bardzo za zyczenia :kiss: :kiss:
Dziewczynki Nati i Majusia ale Wy jesteście piękne!!! Nati - Dawid miał wczoraj dzień wypdkowy jak i Ty, kolano zdarte do krwi ale kolorowe plastry robią furorę ;-)
lecimy teraz do kościoła , później obiadek i skoczymy na chwilę na piknik średniowieczny ;-)
a później jeszcze bratowa z bratankiem ma wpaść !

11 lata 5 miesiąc temu #710238 przez Mała
Witam
Pojechali, T z dzieciakami odwieźli ich na pociąg. Ja mam 2h dla siebie :ohmy: :lol: Wydepilowałam futro na nogach i pomalowałam paznokcie, piję kawę. Ale smutno mi eh

Agusia my sami utaj jesteśmy, mama i teście mieszkają obok siebie, jakieś 350 km od nas. Tylko 2 tyg i T ma urlop, jakoś damy radę.
Kupiłam szelki, chociaż mam awersję do nich, bo mam wrażenie jakbym z psem na spacer szła :( no ale cóż jak Ola nie chce współpracować to muszę ją jakoś tak okiełznać, chociaż i w szelkach usiądzie mi i ni diabła nie chce iść, albo wyje w niebogłosy

11 lata 5 miesiąc temu #710279 przez mgielka22
Hej tez sie witam po tragicznej nocy w pracy generalnie tak sie silowalysmy ze starym dziadkiem ze o 5 rano skonczylo sie w koncu przywiazaniem do lozka bo juz nie dalo rady matko uchron jak ja taka bede na staroisc to ja nei chce zyc!!!

Mala a czemu smutno???

My bedziemy dzis do kuzynostwa jechac do Soli na grila i basenik takze dzieciaki sie wybawia :D

11 lata 5 miesiąc temu #710317 przez iwonaNAVI
Hej kochane :)

ja wpadlam na moment poczytac i juz mykam bo jedziemy do ZOO :)

milej niedzieli :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka