BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #720075 przez beti
Hej kochane,
wróciłam wczoraj, dziś jeszcze miałam wolne, bo miałam do załatwienia lekarza, urząd, projektanta itp. itd. a jutro do pracy :( HATE!!!!!

Na wyjeździe ok ale trudno w to uwierzyć...na tydzień pobytu mieliśmy 1,5 dnia słońca tylko :angry: :( Fifi od czw do niedz jakiś bunt miał ale już ok... a ja na antybiotyku...2 tygodnie mam katar :(

Zdjęć mam dosłownie kilka bo nie miał nam kto robić :(

Pati, śliczny maluniek :kiss:
My mamy takie łóżeczko i jestem bardzo zadowolona! mamy model wcześniejszy, ale takie w owieczki i ma górny poziom, bez niego jest głębokie, ale wysoki poziom polecam bardzo allegro.pl/lozeczko-turystyczne-full-wyp...013-i3443159435.html

Gosia, może w śr uda mi się jakieś zdjęcie cyknąć.

A w ogóle to się dziś wkurzyłam, miałam iść do fryzjera, byłam zapisana od 1,5 miesiąca, dziś pojechałam a tam remont i nikt mnie nie raczył poinformować, żebym nie przyjeżdżała :( :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #720076 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I faktycznie masz rację - same chłopaki u nas w drodze :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #720083 przez Marta M
beti ale myślę, że chociaż odpoczęliście..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mogę Wam wstawić jakieś zdjęcia bo chyba ostatnio nie dawałam...

A tutaj ta nasza 6tygodniowa Ania :)

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #720086 przez pati-m
Majeczka jakie fajne minki robi :)
A Ani cudna :) Już niedługo będziesz tulić taką kruszynkę :blush:
Jak Maja na nią reagowała?

11 lata 5 miesiąc temu #720088 przez Marta M
Zauważyłam że zaczęła bardzo naśladować jej zachowanie, przeciąga się jak ona, wydaje takie niemowlęce dźwięki i chce się do mnie tulić i lulać jak dzidzia :) Ale to jest fajne że nie ignoruje już dziecka jak do niedawna było tylko stoi nad nim, patrzy, głaszcze i ziewa jak ona ziewa, wystawia język jak dzidziuś i jak się uśmiecha to się cieszy :)

11 lata 5 miesiąc temu #720090 przez pati-m
No to fajnie, że zaczyna się interesować takim maluszkiem :)

Zmykam spać bo wciąż kiepsko się czuję ;)
Dobranoc :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #720093 przez Marta M
ja też zmykam, dobranoc :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #720094 przez beti
Marta, odpoczynkiem to bym tego nie nazwala, sama z Filipem i ze znajomymi z 9 mies Jankiem, Filip od czw nie dal mi się nawet na krok ruszyc, strasznie się mamowy zrobil i oczekiwal uwagi 24/24 a jak się zloscil to umiejetnosci zlobkowe pokazywal i bil, wiec trzeba było uwazac żeby Janka nie pacnal.. :( no i z pracy non stop dzwonili z pierdolami i bezczelnymi tekstami typu: no i co z tego że masz urlop... Wiec w srode wylaczylam tel ale nerwow mi napsuli :( plus taki że otoczenie troche zmienilam i pobylam że znajomymi, bo sa super malzenstwem, takim ktore się bardzo szanuje i o siebie caly czas dba...

11 lata 5 miesiąc temu #720095 przez iwonaNAVI
a ja wlasnie skonczylam z M robic pikle :P

Marta wystopuj troszke nie szalej tak bardzo...

11 lata 5 miesiąc temu #720096 przez iwonaNAVI
Gosia poprosze o maila :)

11 lata 5 miesiąc temu #720098 przez iwonaNAVI
Beti witaj...a to nie trafiliscie z pogoda...

Marta sliczna Maja jest...a kruszynka trez :)

11 lata 5 miesiąc temu #720138 przez gosia2324
Witam

Mam przymusowe siedzenie w domu, bo u nas do 17.00 ma nie byc pradu, a nie mam klucza do domofonu wiec nie dostane sie do klatki :dry:

Jakie cudne zdjęcia :blush: Marta .... :)

Fanka Dziękuje ! :kiss:

Beti to fajnie ze bylas z Fifim 24h na dobe nacieszylas sie synusiem:) a pogoda szkoda ze nie dopisala :huh:
pokaz nam jakies fotki :)

Ciekawe co u Slowiczka....???

Pati jak KAcperosek, walczysz z pieluchami?

SYLWIAAAAAA !!!!! Majaaaaa !

11 lata 5 miesiąc temu #720151 przez pati-m
Witam,
Synuś mi dorośleje. Dzisiaj mamusia czekała jak zawsze aż synek przybiegnie do niej z pokoju z tekstem mama, wskoczy na łóżko i się przytuli a tu nic. Słyszę jak dziecko sobie śpiewa w pokoju i bawi autkami :blush: Ech... Gdzie jest mój maluszek :blush:

beti - oj to szkoda, że pogody nie było. Ale najważniejsze, że z Fifim byliście ciągle razem :)

Gosia - na wakacjach nie walczyłam, ale zaczynam od jutra ostatecznie (tylko majtek dziś dokupię) :P Wiem, że na pewno ciężko będzie bo on nie jest chętny do siadania na nocnik, ale mówi się trudno. Najwyżej czeka mnie kilka miesięcy prania i mycia podłóg :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #720163 przez pati-m
Gosia - zastanawiam się jak zrobić o pieluchy jeśli chodzi np. o wyjazdy? Na spacerze nie mam zamiaru zakładać, najwyżej wrócimy i się przebierzemy. Ale jak będziemy gdzieś jechać to myślisz, że mu do auta zakładać? No bo jak mi posika fotelik to jak potem jechać nawet jeśli go przebiorę?

Luuuudzie jest dopiero 9 a u mnie taka duchota, że już się lepię ;)

11 lata 5 miesiąc temu #720183 przez Marta M
Witajcie :)

beti telefon to mogłaś od razu wyłączyć wychodząc z pracy ostatniego dnia przed urlopem, następnym razem mam nadzieję tak zrobisz, debile normalnie!

Pati ja przez tydzień do auta zakładałam a po tygodniu czy dwóch zrezygnowałam, raz nam sie do fotelika zesikała...wczoraj znów zakładam jej pieluchę na noc i mówię to ostatnia bo od dwóch tygodni śpi w tej samej, ciągle suchej a tu dziś rano zonk, mokra :dry: Ale i tak się cieszę że na dzień nie zakładamy co nie znaczy że wpadka się nie zdarzy ale jak dobrze pilnuję to cały dzień suchy, bo nie zawsze woła, no jak się bawi z innymi dziećmi to nie kontroluje jeszcze tak, ale wysadzanie regularne zdaje egzamin :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka